Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5736162 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

mentions larda bi problem mi var benmi beceremiyorum  :alala:

Çevrimdışı Deniz

mentions larda bi problem mi var benmi beceremiyorum  :alala:
Tapatalktan atıyorsan mention atamıyorsun
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

hoşbulduk abi özledim forumu :) ançak vakit ayırabildim :) senin iş tamam bu arada...
@bjk_mabet tapatalkı aktif ettik haberin olsun

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Ersan

bursa kartal yuvası anatolium avm de açılmıştır bursalı arkadaşlara duyrulur :ok:

Tel: 0224 261 08 20

açtık açtık çok güzel oldu  :) ilgi de güzeldi inşallah duyuldukça daha da artacak  :)
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

30 yaşıma geldim böyle kar görmedim ben. Hala gökgürültülü tipi şeklinde yağıyor. 1 mt oldu kar, ekmek gelmeyen bakkallar var. Çok entresan gerçekten. inanılır gibi bir yağış değil.

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Tolga

Bende scout olam mı?  :)
Başvurular tamamlandı ama yine de @Çağrı hocama özelden bir danış istersen :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Necmi

FM'de gözlemci diye çevirmemişler mi? Gözlemci deyin gitsin. BJK Store Kartal Yuvası oldu siz de daha kurulurken Türkçe yapın olsun bitsin.
internette kafana göre isimler atayamazsın burası bir site google indexlerine sokmak gibi bir sorunumuz var bazı kelimeler nasıl biliniyorsa o şekilde yazılır o şekilde aranır internette milliyetçiliğe yer yok türkçe karakterlerin kabul görmediği bir ortamda türkçe karakterleri içinde barındıran bir isim vermek sana sadece zarar verir çağrı ismine bak mentions listesinde bile çıkmıyor mail adresi almak için ismini şekilden şekile sokuyorsun

Çevrimdışı nannan

internette kafana göre isimler atayamazsın burası bir site google indexlerine sokmak gibi bir sorunumuz var bazı kelimeler nasıl biliniyorsa o şekilde yazılır o şekilde aranır internette milliyetçiliğe yer yok türkçe karakterlerin kabul görmediği bir ortamda türkçe karakterleri içinde barındıran bir isim vermek sana sadece zarar verir çağrı ismine bak mentions listesinde bile çıkmıyor mail adresi almak için ismini şekilden şekile sokuyorsun
Gönüllü Scout yapılıyorsa Gözlemci de yapılır diye düşündüm. Zaten teknik bir sıkıntı olduğunu bilmiyordum. İmkan varsa kelimelerin Türkçe karşılıklarının kullanılması taraftarıyım şahsen milliyetçilik olduğunu sanmıyorum bunun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Şubat 2015, 01:25:22
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

İsmimi nerdeyse hiçbir zaman kullanamadım nette aynen öyle malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ahmet türker

SCOUT EKİBİMİZ KURULDU.

Chief Scoutlarımız ;

@Çağrı
@Deniz

Gönüllü Scoutlarımız ;

@Abdullah   
@anilt   
@güzelgünleryakında   
@Hicks   
@panic13      
@Serkan7738
@Tolgaozkhrmn

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. Gerekli ayarlamaları yapıp gruba özel alanı yarın aktif edeceğiz.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.

Çevrimdışı CanEmre

O zaman Forward demediğimiz gibi buna bir şekil bulalım. Sukoting Japonca oldu buda. Seyyah olur Avcı olur Türkçede kelime kıtlığımı :D
scout'u ses üzerinden türkçeleştirirsen ıskavut demen gerekir.  :evillol: :evillol:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Gönüllü Scout yapılıyorsa Gözlemci de yapılır diye düşündüm. Zaten teknik bir sıkıntı olduğunu bilmiyordum. İmkan varsa kelimelerin Türkçe karşılıklarının kullanılması taraftarıyım şahsen milliyetçilik olduğunu sanmıyorum bunun.
benimde gönlümde yatan internet diline türkçe karakterlerin girmesi bunun olmaması bizim için büyük engel teşkil ediyor bir kelimenin içine türkçe karakter girince seo patlıyor malesef mesela bizim ismimizdede ş leri s olarak kullanmak zorundayız bunun gibi internet adresi alırken insanlar göbek çatlatıyor türkçe isim olacak ama içinde türkçe karakter olmayacak  :bandit:

Çevrimdışı izorlu85

Ahandaaaa stad için son bilgi

stad 421903 kişilikmiş  :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 19 Şubat 2015, 01:39:33 izorlu85 ]
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimdışı Yucel11

Teşekkür ederim.Kısa zamanda bu kadar yapabildim.Yarın erken kalkmam lazım herkese şimdiden iyi geceler.  :)

Çevrimdışı ahmet türker

hoşbulduk abi özledim forumu :) ançak vakit ayırabildim :) senin iş tamam bu arada...
hoşgeldin kardeşim ,bursa maçında sakatlandığını söylediler.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abiler hep beraber sabahlayalım bakın yarın geç kalkarız maça daha az kalmış olur :biggrinking:

Çevrimdışı Altuğ

Sabahcılar size emanet buralar iyi geceler  :uyucam: