Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5735762 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

Bugünki tartışmalar o zaman varmıydı bilemiyorum ama BJK Plaza arazisi kulübün eski merkezinin olduğu yer. Orada 2 plaza yapılıp biri koç grubuna bırakılıp diğeri kulübün olmuş. Süleyman Başkanın ya da Rahmi Koç'un Beşiktaşlı'lığından şüphe eden var mı bugün? Yapılan işin kötü bir iş olduğunu söyleyebilir miyiz? Konu vefa konusu değildir. Tamamen alt yapıdan gelen tamamen semtin çocuklarının olduğu bir takımdan bahsetmiyoruz. Burada dev bir bütçeden ülkenin hatta dünyanın ve hatta orta dünyadan milyonlarca taraftarları olan bir kulüpten bahsediyoruz. Başarılı olma mecburiyeti, yıldızının olması mecburiyetinden bahsediyoruz.

Kaldı ki biletlerin makul olduğu, tribünlerin yarı yarıya olduğu yıllar insanlara çok romantik geliyor ve işin bu tarafı anlatılıyor ama o günlere bakarsanız aynı zamanda statta imkan olmadığından maç sonları hamama gidiliyordu. Soyunma odasında kömür sobasında oda yakacak kömür alınabilirse ısınabiliyorlardı.
Bugün 18/2/2015 tarihinde Liverpool'a özel uçakla gidildi. Orada otobüs bekliyordu. İyi  bir otelde neredeyse 50 kişilik bir kafile konaklayacak. Nevzat Demir tesislerinin işletmek, kartal yuvalarını, BJK TV yi, kulüp idari işlerini ve aklıma gelmeyen bir yığın işi yapmak zorunluluğu var. Bu zorunluluğu da oluşturan yine biz taraftarlarız. 42 000 kişilik stattan şikayet ediyoruz neden 45 000 değil diye. Bir şey talep ederken biraz etraflı düşünmek gerekiyor.

Çevrimdışı onurturan

Bugünki tartışmalar o zaman varmıydı bilemiyorum ama BJK Plaza arazisi kulübün eski merkezinin olduğu yer. Orada 2 plaza yapılıp biri koç grubuna bırakılıp diğeri kulübün olmuş. Süleyman Başkanın ya da Rahmi Koç'un Beşiktaşlı'lığından şüphe eden var mı bugün? Yapılan işin kötü bir iş olduğunu söyleyebilir miyiz? Konu vefa konusu değildir. Tamamen alt yapıdan gelen tamamen semtin çocuklarının olduğu bir takımdan bahsetmiyoruz. Burada dev bir bütçeden ülkenin hatta dünyanın ve hatta orta dünyadan milyonlarca taraftarları olan bir kulüpten bahsediyoruz. Başarılı olma mecburiyeti, yıldızının olması mecburiyetinden bahsediyoruz.

Kaldı ki biletlerin makul olduğu, tribünlerin yarı yarıya olduğu yıllar insanlara çok romantik geliyor ve işin bu tarafı anlatılıyor ama o günlere bakarsanız aynı zamanda statta imkan olmadığından maç sonları hamama gidiliyordu. Soyunma odasında kömür sobasında oda yakacak kömür alınabilirse ısınabiliyorlardı.
Bugün 18/2/2015 tarihinde Liverpool'a özel uçakla gidildi. Orada otobüs bekliyordu. İyi  bir otelde neredeyse 50 kişilik bir kafile konaklayacak. Nevzat Demir tesislerinin işletmek, kartal yuvalarını, BJK TV yi, kulüp idari işlerini ve aklıma gelmeyen bir yığın işi yapmak zorunluluğu var. Bu zorunluluğu da oluşturan yine biz taraftarlarız. 42 000 kişilik stattan şikayet ediyoruz neden 45 000 değil diye. Bir şey talep ederken biraz etraflı düşünmek gerekiyor.
:claps: :claps:

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

geriye doğru okuyamadım hala en az iki gece geriye gitmem gerekecek sanırım :) liverpool demeyin uyuyamıyorum heyecandan :boxin:

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Türkay

geriye doğru okuyamadım hala en az iki gece geriye gitmem gerekecek sanırım :) liverpool demeyin uyuyamıyorum heyecandan :boxin:

:hosgeldin abi

Bi de tam 22:05 de yani o zamana kadar beklemek ...  :boxin:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Karabay

Bende Koc grubunun sirketleirnden biri gelebilir diyorum. Mesela Opet veya YapıKredi Bankasi
opet olsun tabi ya. Şu son reklamdaki gibi kendini geçtim adını duysam gülümsüyorum :)

Çevrimdışı Deniz

Stad diyelim belki birşeyler dökülür ağzından  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

sen zaten normaldede uyumuyosunkıı:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bjk_mabet

pazartesi klup binasında idim salı günü normal işleyiş vardı bugün çalışma olmadı evdeydim acıkcası benimde çok bilgim yok bu aralar durum ne diye...
kar yağmasa idi perşembe günü eski acık numaralı arasındaki rampa yapımına başlanıcaktı ama büyük ihtimal cuma yada cumartesi güne başlanıcak...
klima ve havalandırma ekipmanları gelmeye başlandı...
catı için ufak bi atolye kuruldu eski acık üstkata.
-3,90 kotunda şap betonu dökülmüş gezdiğim kadarı ile ...
loca bölmeleri bitmek üzere ....
yangın sistemi +10,70 kotuna kadar ki alanda bitmiş durumda..
vodafone routerler için kablolama işine başladı...

şimdilik bu kadar :)

Çevrimdışı Efe

çatı diyelim belki bi kac foto duser :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı bjk_mabet

sen zaten normaldede uyumuyosunkıı:)
uyuyorum o kadarda değil ama 4-5 saat en fazla :)

Çevrimdışı bjk_mabet

çatı diyelim belki bi kac foto duser :evillol:
foto için en erken cuma olur sanırım :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

pazartesi klup binasında idim salı günü normal işleyiş vardı bugün çalışma olmadı evdeydim acıkcası benimde çok bilgim yok bu aralar durum ne diye...
kar yağmasa idi perşembe günü eski acık numaralı arasındaki rampa yapımına başlanıcaktı ama büyük ihtimal cuma yada cumartesi güne başlanıcak...
klima ve havalandırma ekipmanları gelmeye başlandı...
catı için ufak bi atolye kuruldu eski acık üstkata.
-3,90 kotunda şap betonu dökülmüş gezdiğim kadarı ile ...
loca bölmeleri bitmek üzere ....
yangın sistemi +10,70 kotuna kadar ki alanda bitmiş durumda..
vodafone routerler için kablolama işine başladı...

şimdilik bu kadar :)
Abi  :hosgeldin

Sonunda şu meşhur rampaya başlanıyor demek  :halay:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cagdas44

uyuyorum o kadarda değil ama 4-5 saat en fazla :)

Bugün bir makalede okudum yetişkin birisi için normal sayılabilir diyorlar :)

Çevrimdışı bjk_mabet

Abi  :hosgeldin

Sonunda şu meşhur rampaya başlanıyor demek  :halay:
hiç rampası bitmiyor ki aylar önce yeni acıkta ki rampa sonra otoparkların olduğu rampa ve en sonunda eski acıktaki rampa :) hayat bize hep rampa  :eyes

Çevrimdışı Tolga

hiç rampası bitmiyor ki aylar önce yeni acıkta ki rampa sonra otoparkların olduğu rampa ve en sonunda eski acıktaki rampa :) hayat bize hep rampa  :eyes
Rampalardan kurtuluyoruz sonunda desene :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı bjk_mabet

Bugün bir makalede okudum yetişkin birisi için normal sayılabilir diyorlar :)
bence 3 gün benim le benim yaşadığım gibi bi yaşa 4 saat uyku bile çok gelir emin ol :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 23:42:20
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
SCOUT EKİBİMİZ KURULDU.

Chief Scoutlarımız ;

@Çağrı
@Deniz

Gönüllü Scoutlarımız ;

@Abdullah   
@anilt   
@güzelgünleryakında   
@Hicks   
@panic13      
@Serkan7738
@Tolgaozkhrmn

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. Gerekli ayarlamaları yapıp gruba özel alanı yarın aktif edeceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı cagdas44

bence 3 gün benim le benim yaşadığım gibi bi yaşa 4 saat uyku bile çok gelir emin ol :bandit:

Tez dönemi başladı abi 4 haftalık uygulamam var  :bawling: