Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5735870 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

ben zaten üst sıradaydımda ne oldu :bandit:
liverpool maçından ümitliyim stad full çekerse uçacak yer bulamazlar ....yoksa bulurlar mı. :alala: @Necmi .

Çevrimdışı Oktay

Aha Beyleeeerrr Açın açın Atv yi , İyileş seni maça goturecem Kara Kartal seni dedi , Kesin stada goturecek :halay: :halay:
Haklısın Maalesef abi , Para , Vefadan , Maneviyattan önce geliyor :by2: :by2: @Oktay abi
gökhan töre sosa olcay şahan bunları gazoz kapağı verip oynatabilirsen ozaman maneviyattan bahsedelim

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

liverpool maçından ümitliyim stad full çekerse uçacak yer bulamazlar ....yoksa bulurlar mı. :alala: @Necmi .
Ben Uçarım kesin :D @ahmet türker abi
İnonu de ki Bir Fb Maçında Golden önce Çıkış kapısının hemen ustundeyken Golden sonra Çıkış kapısının onundeydim :evillol: :evillol: Bir kez de Kapalı dan aşağıya uçuyordum zor tuttular :bandit: Oyuzden Yeni Stadda da Kapalı ustun en onunden Bilet veya kombine Almanızı hiç tavsiye etmem :bandit:
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 22:08:29 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cagdas44

Haklısın Maalesef abi , Para , Vefadan , Maneviyattan önce geliyor :by2: :by2: @Oktay abi

Önce gelmiyor daha çok işe yarıyor, Rahmetli Süleyman Seba'yı saymazsak diğer "efsaneler" bize özeldir dolayısıyla bize verdiği manevi katkıdan başkasını ifade etmez ama yapılan her tesis rakibin için daha çok anlam taşır. toki stadında kar sebebiyle maç iptal olunca kadıköyün fotoğrafını paylaşmışlardı bizde zemin böyle diyerek tesislerin ve kalitesi rekabete tabidir, "efsane"lerin sana

Çevrimdışı onurturan

Domino daha tehlikeli bence abi seyrek olunca bi yerde duruyo insan :D :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: Ben yaşadım bunu canlı canlı :bandit: Kapalı ust en öndeydim Arkadan bi yüklendiler, Ters dondum uçuyordum demirden tuttum sonra Aşagı çektiler , Maçın geri kalanını Kapalı altta seyrettim :bandit:
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 22:13:42 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

demek ki liverpool maçını en üstten seyredeceğiz arkamızda kimse olmayacak . :tabe:  :tabe:

Çevrimiçi Necmi

gökhan töre sosa olcay şahan bunları gazoz kapağı verip oynatabilirsen ozaman maneviyattan bahsedelim
yanlız gazoz kapağına ulaşmak için önce gazoz olmak gerekiyor oda parayla alınıyor birilerini anmak istiyorsanız onların hayatlarını adadıkları Beşiktaşı zirveye çıkartmanın hesabını yapmak gerekiyor işte Beşiktaş budur hayatlarınız boşa gitmedi demek onlara verilecek en büyük değerdir.

Çevrimdışı Fatih

Bundan sonra maclara bu kiyafetleri alip gidin abiler...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ahmet türker

yetermi acaba  :alala: bursa maçında olanları gördükten sonra ,bu soruyu kendime sorarım . :lol:  :lol:

Çevrimdışı Efe

:lol: :lol: bitane alayım bursa kartal yuvasına gelsin hemen :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

demek ki liverpool maçını en üstten seyredeceğiz arkamızda kimse olmayacak . :tabe:  :tabe:
Abi sana bi sır vereyim mi :D Liverpool maçında gol olursa o tsunamiden koşarak kaçma şansımız olmayacak :D Ama inşallah da öyle olur Beşiktaş'ımız ilerler.

Çevrimdışı ZEKI

Abi sana bi sır vereyim mi :D Liverpool maçında gol olursa o tsunamiden koşarak kaçma şansımız olmayacak :D Ama inşallah da öyle olur Beşiktaş'ımız ilerler.
ilk mac 2-1 bitmis...dk 90+3 mac 0-0 Bursa macinda oldugu gibi Gokhan Tore golu atiyor
o golde sakatlanmayan kalmaz, Bursa macinda 2-1 olunca  @AdemG kafa atarak kaburgami catlatti, oyle bir durumda ne olur dusunemiyorum bile. Kaldiki ben ne yaparim onu da bilmiyorum.
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 22:34:28 ZEKI ]

Çevrimdışı onurturan

ilk mac 1-1 bitmis...dk 90+3 mac 0-0 Bursa macinda oldugu gibi Gokhan Tore golu atiyor
o golde sakatlanmayan kalmaz, Bursa macinda 2-1 olunca  @AdemG kafa atarak kaburgami catlatti, oyle bir durumda ne olur dusunemiyorum bile. Kaldiki ben ne yaparim onu da bilmiyorum.
Ağzın bal yesin Zeki abi İnşallah doğu görevim bitip İstanbul'dan gitmeden aynı tribünde seninle de maç izleyebilirim.. 

ysariusta

• Ziyaretçi

ilk mac 1-1 bitmis...dk 90+3 mac 0-0 Bursa macinda oldugu gibi Gokhan Tore golu atiyor
abi senin senaryoda neeeee heyecan yapcan, zaten turu geçiyon. orada bir tane atsan riske girersin. 1 1 de maç uzar.  asıl iş yarın akşam. ben eve zanax aldırdım. ancak kurtarır

Çevrimdışı smtcglr

Stad ın içinde de çalışmalar durdu mu  :alala:

Çevrimdışı ZEKI

Ağzın bal yesin Zeki abi İnşallah doğu görevim bitip İstanbul'dan gitmeden aynı tribünde seninle de maç izleyebilirim.. 
daha vodafone arena da cok mac seyredecegiz, asil stadimiz bitsin
abi senin senaryoda neeeee heyecan yapcan, zaten turu geçiyon. orada bir tane atsan riske girersin. 1 1 de maç uzar.  asıl iş yarın akşam. ben eve zanax aldırdım. ancak kurtarır
degişstirdim evet tur atliyormusuz :D :kop: :kop:

Çevrimdışı onurturan

Stad ın içinde de çalışmalar durdu mu  :alala:
Tüm çalışmalar diye duyuruldu büyük ihtimalle öyeldir..

ysariusta

• Ziyaretçi

Simdi statta ne kar topu oynanir he... Hic bi yer de bozulmamistir, mis gibi kar var orada...  :bandit:
heee kardan adam yerine de kardan demba ba yaparız. gerçi ten rengi tutmaz ama gönüllerin demba ba sı olur oda  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Schalke'nin gri kaleci formasıyla bizim tolganın siyah forma aynı.. Ulan adidas :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

İyi geceler forum ahalisi

@Necmi abi  her zaman forumdayım her zaman takip ediyorum haber sitesini..

Çevrimiçi murat

heee kardan adam yerine de kardan demba ba yaparız. gerçi ten rengi tutmaz ama gönüllerin demba ba sı olur oda  :evillol:
birşey diyecektimde yanlış anlaşılır diye vazgeçtim. şöyle dersem belki yanlış anlaşılmaz başkan stadtaki karı da değerlendirir bu gidişle :D

Çevrimdışı Fatih

yetermi acaba  :alala: bursa maçında olanları gördükten sonra ,bu soruyu kendime sorarım . :lol:  :lol:
Sikinti mabet'te abi.. Asil ona bi cozum bulmak lazim...  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi geceler forum ahalisi

@Necmi abi  her zaman forumdayım her zaman takip ediyorum haber sitesini..

:hosgeldin :hosgeldin abi

Çevrimdışı ahmet türker

Sikinti mabet'te abi.. Asil ona bi cozum bulmak lazim...  :lol:
bizden mucize bekleme @Fatih kardeşim. :lol:  :lol: