Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5736167 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

bence 3 gün benim le benim yaşadığım gibi bi yaşa 4 saat uyku bile çok gelir emin ol :bandit:

Yaklasik 12 senedir isim geregi hem yurtici hem yurtdisinda 5-6 saat uykuyla bedenimi idaree diyorum. Kapisirim bu konuda alayiyla  :) Tek rakibim gemilerde calisan turizmci arkadaslardir. Onlar da asmis kisilerdir gozumde. Zaten bu yuzden 4-5 seneden fazla yapamiyorlar  :)
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimiçi murat

SCOUT EKİBİMİZ KURULDU.

Chief Scoutlarımız ;

@Çağrı
@Deniz

Gönüllü Scoutlarımız ;

@Abdullah   
@anilt   
@güzelgünleryakında   
@Hicks   
@panic13      
@Serkan7738
@Tolgaozkhrmn

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. Gerekli ayarlamaları yapıp gruba özel alanı yarın aktif edeceğiz.
heyecanla bekliyoruz çalışmalarınızı.kolay gelsin arkadaşlar.

Çevrimdışı Yalçın

SCOUT EKİBİMİZ KURULDU.

Chief Scoutlarımız ;

@Çağrı
@Deniz

Gönüllü Scoutlarımız ;

@Abdullah   
@anilt   
@güzelgünleryakında   
@Hicks   
@panic13      
@Serkan7738
@Tolgaozkhrmn

Hepinize hayırlı olsun arkadaşlar. Gerekli ayarlamaları yapıp gruba özel alanı yarın aktif edeceğiz.

Tebrikler arkadaslara. Bana bilgi katacak haberleri heyecanla bekliyorum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

SCOUT EKİBİMİZ KURULDU.

Chief Scoutlarımız ;

@Çağrı
@Deniz

Gönüllü Scoutlarımız ;

@Abdullah   
@anilt   
@güzelgünleryakında   
@Hicks   
@panic13      
@Serkan7738
@Tolgaozkhrmn

hayırlı olsun hepinize :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

SCOUT EKİBİMİZ KURULDU.

Chief Scoutlarımız ;

@Çağrı
@Deniz

Gönüllü Scoutlarımız ;

@Abdullah   
@anilt   
@güzelgünleryakında   
@Hicks   
@panic13      
@Serkan7738
@Tolgaozkhrmn

yolunuz acik olsun Besiktasimiza buyuk yararlar saglayacaksiniz.

Çevrimdışı Deniz

@bjk_mabet abi senden iyi scout olurdu aslında .Stadı bitir de ekibe katıl  :icool: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yalçın

@Efe kardesim (kardesim diyorum yanlis anlama), senin dusuncene gore bu cati isleri ne zaman baslar? En basindan bugune dek en titiz takip edenlerden oldugun icin soruyorum. Paylasirsan sevinirim.

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

@Efe kardesim (kardesim diyorum yanlis anlama), senin dusuncene gore bu cati isleri ne zaman baslar? En basindan bugune dek en titiz takip edenlerden oldugun icin soruyorum. Paylasirsan sevinirim.
gelecek ay ortasindan sonra isler iyice hizlanir suan isler devam ediyor aslinda catiyla ilgili mart sonu halatlari gormeyi umuyoruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Suleyman Seba

Çevrimdışı bjk_mabet

@bjk_mabet abi senden iyi scout olurdu aslında .Stadı bitir de ekibe katıl  :icool: :icool:
ben sadece beton demir ve prekastan anlıyorum :)
Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Efe

Hmm 1 ay sarkti demek  :bandit:
sarkma yok aslinda ama kabanin gecikmesinden dolayi tarihler yeniden belirleniyor yil basi belliydi zaten subat sonu falan baslar diyorduk daha erken basladilat suan prekast bekleniyor o bitmeye yaklasinca isler iyice hizlanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ilhan

SCOUT EKİBİMİZ KURULDU.

Chief Scoutlarımız ;

@Çağrı
@Deniz

Gönüllü Scoutlarımız ;

@Abdullah   
@anilt   
@güzelgünleryakında   
@Hicks   
@panic13      
@Serkan7738
@Tolgaozkhrmn

Hay maşallah hepsi okumuş çocuk, görevinizde başarılar hadi hayırlı olsun :claps: :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

İyi geceler forum ahalisi

@Necmi abi  her zaman forumdayım her zaman takip ediyorum haber sitesini..

sessiz sessiz olmaz ama o kadar baskı yaptın bana haber sitesini açmam için öyle yâma yok senide burda yazılarını göreceğim  :bandit: bende sana baskı yapacağım :kop:
 @yoksul

Çevrimdışı Yalçın

sarkma yok aslinda ama kabanin gecikmesinden dolayi tarihler yeniden belirleniyor yil basi belliydi zaten subat sonu falan baslar diyorduk daha erken basladilat suan prekast bekleniyor o bitmeye yaklasinca isler iyice hizlanacak

Anladim @Efe. O zaman #sabret diyorum kendi kendime.. :bandit: Ben bir cigara daha yakayim en iyisi..

Suleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Anladim @Efe. O zaman #sabret diyorum kendi kendime.. :bandit: Ben bir cigara daha yakayim en iyisi..
yapacak bisey yok bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı iyimserure

ben sadece beton demir ve prekastan anlıyorum :)
1 sene önce sadece çay yapabiliyordun, yine iyi geliştirdin kendini  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı bjk_mabet

1 sene önce sadece çay yapabiliyordun, yine iyi geliştirdin kendini  :tabe:
bitine kadar mühendislik diploması alıcağım zaten :)

Çevrimiçi Necmi

geriye doğru okuyamadım hala en az iki gece geriye gitmem gerekecek sanırım :) liverpool demeyin uyuyamıyorum heyecandan :boxin:
hoş geldin :bandit: @bjk_mabet

Çevrimdışı onurturan

Çevrimdışı bjk_mabet

bugün stat dan dönerken gördüm liverpool maçı için  kuzey ve güney kale arkasında bilet tükenmiş diye yazıyordu...

Çevrimdışı bjk_mabet

hoş geldin :bandit: @bjk_mabet
hoşbulduk abi özledim forumu :) ançak vakit ayırabildim :) senin iş tamam bu arada...

Çevrimiçi Necmi

hoşbulduk abi özledim forumu :) ançak vakit ayırabildim :) senin iş tamam bu arada...
:biggrinking: