Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5634745 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı murat

Neden Saçma acaba sebebini soyleyebilirmisiniz :alala:
Beşiktaş ımızın Efsanelerinin isimlerini tribünlere vermek neden saçma geliyor size :alala: :alala:
saçmadan ziyede romantik bir yaklaşım.gelir getirecek bir yere kulüp efsanelerinin isimlerini vermek ekonomik bir mesele.Allah rahmet etsin süleyman başkan 10 milyon dolar verildiğini duysa ilk o karşı çıkardı isminin verilmesine.umarım heykelleri yapılr stadın uygun görülen yerlerine.akaretler yokuşunun ismi süleyman seba caddesi.fulyadaki caddenin ismi hakkı yeten caddesi.kulübümüzün önemli isimlerini caddelere vermek en güzeli galiba.her ilde bu isimlerle karşılaşmak daha güzel olur.

Çevrimdışı ahmet türker

arkadaşlar öğleden beri elektrikler kesik olduğundan foruma giremedim , 10 sayfa geriden geldim , @KUMANOVALI kardeşim resmi kapasite 41903 ama izin alınırsa fb stadını kapasitesi ne ise aynısı ,dün bunu resimlerden kesinleştirdim . stad gelirlerine gelince , daha önce konuşulmuştu doğuş grubunun yapmış olduğu araştırma sonucu en kötü senaryo 40 milyon dolar .en iyi senaryo 80 milyon dolar olarak tespit edildiğini yazmıştık ,bazı arkadaşlar benim gibi yapıp 10 dakikasını ayırarak geriden gelerek okuma alışkanlığını edinirlerse daha önce tartışıldığını anlarlardı ,herkes için söylemiyorum ,ama bazıları son sayfadan zahmetsizce konulara bandozlama dalıyorlar ,lütfen okuma alışkanlığı edinelim . biliyorum şimdi vaktim yok falan filan denecektir ,ama 10 dakikamız yok ise biz ne kadar dolu yaşayan insanlarmışız .  :lol:  :lol:  deyip konuyu kapatıyorum .

Çevrimdışı Efe

mavi ve sarı kule vinçlerin hala sökülmeme sebebi nedir acaba?

işler bitmedi daha kalıplar sökülecek onlar beklaniyor numaralıdaki arkayada yardım ediyor olabilir :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Beşiktaş ımızın Efsanelerinin isimlerini tribünlere vermek neden saçma geliyor size :alala: :alala:
saçma değil ama gerçekçi de değil ,rahmetli süleyman sebayı babam gibi severdim ,hasta hasta cenazesine gittim ama @MURAT kardeşimin dediğini okusan ,rahmetlinin bile bunu asla kabul etmeyeceğini anlarsın . @Yunus Emre Dökmeci kardeşim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Şubat 2015, 21:18:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şuan için İmkansız Ama ileride neden olmasın..
Kapalı : Mehmet Işıklar Tribünü
Numaralı : ŞEREF BEY (GORKEY) Tribünü
Eski Açık : Hakkı Yeten Tribünü
Yeni Açık : Süleyman Seba Tribünü
En büyük hayallerimden biri... @ZEKI abi
Edit : Tribünlere takmayın , Optik başkan ile Hakkı yeten yer degiştirebilir ama Bu 4 İsim harika olur..

Şeref Bey futbol şubesi kurucu ilk teknik direktör ve stadın yerini alan efsanemiz. Beşiktaş demek nerdeyse yani.

Şeref Görkey farklı loca kısmından okuyabilirsin detayları  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Olun
arkadaşlar öğleden beri elektrikler kesik olduğundan foruma giremedim , 10 sayfa geriden geldim , @KUMANOVALI kardeşim resmi kapasite 41903 ama izin alınırsa fb stadını kapasitesi ne ise aynısı ,dün bunu resimlerden kesinleştirdim . stad gelirlerine gelince , daha önce konuşulmuştu doğuş grubunun yapmış olduğu araştırma sonucu en kötü senaryo 40 milyon dolar .en iyi senaryo 80 milyon dolar olarak tespit edildiğini yazmıştık ,bazı arkadaşlar benim gibi yapıp 10 dakikasını ayırarak geriden gelerek okuma alışkanlığını edinirlerse daha önce tartışıldığını anlarlardı ,herkes için söylemiyorum ,ama bazıları son sayfadan zahmetsizce konulara bandozlama dalıyorlar ,lütfen okuma alışkanlığı edinelim . biliyorum şimdi vaktim yok falan filan denecektir ,ama 10 dakikamız yok ise biz ne kadar dolu yaşayan insanlarmışız .  :lol:  :lol:  deyip konuyu kapatıyorum .
Kesinlikle katılıyorum :claps: :claps: :claps: @ahmet türker abi
Bende Dun foruma hiç giremedim tam 12 Sayfa geriden okuyarak gelip düşüncelerimi yazdım , Obur turlu olaylardan hiç bir şey anlamıyorsun :bandit: Okumakdan zarar gelmez her iletiyi okuyorum :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

Özür başkan  :utan

Liverpool maçında @bjk_mabet ile seni aramıza
Alarak telafi edicem  :upto: :upto: :upto: :upto:
beni sakın aranıza almayın elinizde kalırım. :lol:  :lol:

Çevrimiçi Necmi

Aslında mantıklı , Cidden olabilirligi varmıdır acaba :alala: :alala: @Necmi abi
şimdi bunu mantıklı bulduysan sana söyleyecek cevabım olamaz :alala: sözün bittiği yerdeyiz :D

Çevrimdışı Fatih

Simdi statta ne kar topu oynanir he... Hic bi yer de bozulmamistir, mis gibi kar var orada...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı murat

Özür başkan  :utan

Liverpool maçında @bjk_mabet ile seni aramıza
Alarak telafi edicem  :upto: :upto: :upto: :upto:
bu iyi birşey mi hala çözemedim  :D 2.golden sonra üst sıraya kaçtım.

şimdi bunu mantıklı bulduysan sana söyleyecek cevabım olamaz :alala: sözün bittiği yerdeyiz :D
:D :D İnşaat bilgimiz bu kadar abi :bandit: @Necmi

Çevrimiçi Necmi

saçma değil saçmalığın daniskası onların tribündeki isimleri Beşiktaşın borcunu ödemez bu bir
isimleri tribüne verdik diye kimse bizi şampiyon ilan etmez bu iki
efsanelerimizin ismini doğru öğren bu üç
taraftar grubunun lideri ne zamandır bir kulübün efsanesi oluyor buda dört
Mehmet Işıklar bir taraftar gurubu lideri ama Beşiktaş için efsane olacak nasıl bir katkıda bulunmuş anlayamadım bir insanın sevilen bir insan olması iyi bir Beşiktaşlı olması onu kulübün efsanesi yapmaz taraftarların efsanesi olabilir o kadar @Yunus Emre Dökmeci

Her ihtimale karşı Atv yi açık tutun , Ben Şuan izliyorum Az önce Çocuga Beşiktaşlıymışsın diye sordu , Belki stada goturur :D Bilmeyenler için Kara para Aşk dizisinin bir bolumu Stadmzda Çekildi bi kaç gün önce :ok: Ben takipteyim eğer bu bölümde çıkmazsa bir dahaki bolumde kesin çıkacak stadımız :halay:

saçma değil saçmalığın daniskası onların tribündeki isimleri Beşiktaşın borcunu ödemez bu bir
isimleri tribüne verdik diye kimse bizi şampiyon ilan etmez bu iki
efsanelerimizin ismini doğru öğren bu üç
taraftar grubunun lideri ne zamandır bir kulübün efsanesi oluyor buda dört
Mehmet Işıklar bir taraftar gurubu lideri ama Beşiktaş için efsane olacak nasıl bir katkıda bulunmuş anlayamadım bir insanın sevilen bir insan olması iyi bir Beşiktaşlı olması onu kulübün efsanesi yapmaz taraftarların efsanesi olabilir o kadar @Yunus Emre Dökmeci
1 ) Şeref Bey ile Şeref Gorkeyi karıştırdım doğrudur , Linç etmenize gerek yok :iscrewy:
2) Mehmet Işıklar Bir tribün efsanesidir , Ben kulüp efsanesi demedim zaten abi
3) herşey Para değil dir Manevi degerlerde vardır
4) Şuan olması zaten imkansız kulübün içinde olduğu durumdan dolayı , Bende ileriki yıllarda dedim zaten @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 21:53:25 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Oktay

@Yunus Emre Dökmeci bahsettiğin şahıslar herbiri binbir fedakarlıkla kulübü  bir adım ileri götürmek için can siparhane caba sarfetmişler ve billasa süleyman seba..şöyle örnek vereyim., BJK NEVZAT DEMİR TESİSLERİ nevzat demir cebinden 5 milyon dolar verip beşiktaşa antereman tesisi yaptırdığında  isminin tesislere verilmesinde hiçbir  beis(kötülük) görmemiştir :ok: :ok:

Çevrimiçi Necmi

ben zaten üst sıradaydımda ne oldu :bandit:

Çevrimdışı ahmet türker

:lol:  :lol:  :lol: senin yerin benim yanım ,@MURAT kardeşim ,sakin sakin seyrederiz. bunlar adamı sakat bırakırlar. :lol: :lol:  :lol:

@Yunus Emre Dökmeci bahsettiğin şahıslar herbiri binbir fedakarlıkla kulübü  bir adım ileri götürmek için can siparhane caba sarfetmişler ve billasa süleyman seba..şöyle örnek vereyim., BJK NEVZAT DEMİR TESİSLERİ nevzat demir cebinden 5 milyon dolar verip beşiktaşa antereman tesisi yaptırdığında  isminin tesislere verilmesinde hiçbir  beis(kötülük) görmemiştir :ok: :ok:
Tam anlamdım abi son bolumu :alala: Biraz daha açarmısın @Oktay abi

Çevrimdışı Oktay

sen kulube birtane 10 bin kişilik basketbol sahasını cebinden ver yaptır ismini salonun en üstüne koysunlar
BJK YUNUS EMRE DÖKMECİ BASKETBOL SAHASI .. OK anladınmı şimdi

sen kulube birtane 10 bin kişilik basketbol sahasını cebinden ver yaptır ismini salonun en üstüne koysunlar
Haklısın Maalesef abi , Para , Vefadan , Maneviyattan önce geliyor :by2: :by2: @Oktay abi

Çevrimdışı murat

:lol:  :lol:  :lol: senin yerin benim yanım ,@MURAT kardeşim ,sakin sakin seyrederiz. bunlar adamı sakat bırakırlar. :lol: :lol:  :lol:
yok tam tersine ahmet abi, diz kapaklarımda ağrı vardı resmen bacaklarımın bağı çözüldü :evillol:

Aha Beyleeeerrr Açın açın Atv yi , İyileş seni maça goturecem Kara Kartal seni dedi , Kesin stada goturecek :halay: :halay:

Çevrimdışı Türkay

BJK YUNUS EMRE DÖKMECİ BASKETBOL SAHASI .. OK anladınmı şimdi

Nevzat Demir tesisleri gibi  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı onurturan

Her ihtimale karşı Atv yi açık tutun , Ben Şuan izliyorum Az önce Çocuga Beşiktaşlıymışsın diye sordu , Belki stada goturur :D Bilmeyenler için Kara para Aşk dizisinin bir bolumu Stadmzda Çekildi bi kaç gün önce :ok: Ben takipteyim eğer bu bölümde çıkmazsa bir dahaki bolumde kesin çıkacak stadımız :halay:
sağol da inşallah stadı görücez diye yeni bi diziye başlamayız  ailecek.. Amin..

sağol da inşallah stadı görücez diye yeni bi diziye başlamayız  ailecek.. Amin..
:kop: :kop: :kop: