Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5634778 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı quentine83

yeni inönü fotosuna baktımda betonun mukavemetinden bahsediliyordu.alın size mukavemet.bu soğukta demir gibi olmuştur beton.prekast için bekemeye gerek yok :D :D
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

yeni inönü fotosuna baktımda betonun mukavemetinden bahsediliyordu.alın size mukavemet.bu soğukta demir gibi olmuştur beton.prekast için bekemeye gerek yok :D :D
Aslında mantıklı , Cidden olabilirligi varmıdır acaba :alala: :alala: @Necmi abi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ettim bile , Gerçekten o görüntü Helikopter görüntüsü :bandit:
Abi o zaman helikopteri süzere indirmişler :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

gs nin o kadar kazandığını sanmıyorum. şuan sadece kuzey ve güney tibünlerine birer sponsor var
medyadaki açıklamalara göre biri yıllık 4 milyon dolar veriyor ve şuan son yılında. diğeri tribün adı+kadın basket takımı sponsorluğu için yıllık 10 m euro +kdv veriyor.
loca ve vip gelirlerini de 16 yıllığına 125 m dolara denizbanka devretmişler. o parayı sermaye arttırımında kullanmış olabilirler yani 16 yıl vip ve loca geliri yok gibi düşünülebilir.

evet ben ucmusum demekki yanlıs hatırlıyoruz

benim merak ettiğim sey bizimkiler neden hala acıklanmadı acaba bunlar bittikten sonramı belli olacak merak etmiyor değilim
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ozan062

Aslında mantıklı , Cidden olabilirligi varmıdır acaba :alala: :alala: @Necmi abi

:)) onlar kimyasal tepkimeye giriyorlar hatta onların ısınması bile gerekiyor don olmaması gerekir :) ki bizimkilerin ozel karısım kullanmıslardır diye dusunuyorum o konuda rahatım

hava bu işlerde pek bi faydası olmuyor:))
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 19:40:18 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

Tahminim..

Deniz tarafı kale arkasına, Denizbank sponsor olacaktır.

Numaralı tarafına, Demirörenin Milangaz ı olabilir, yada bir başka firması.

Aktifbank dan bir beklentim var açıkcası kapalı yada yeni açık için. Açıkcası 2 tanesine kesin gözüyle bakıyorum 2 tanesi şüpheli.
Bende Koc grubunun sirketleirnden biri gelebilir diyorum. Mesela Opet veya Yapı Kredi Bankasi

Abi o zaman helikopteri süzere indirmişler :kop:
Aç Youtube yi bizim Şl maçlarını izle , Orada o goruntuyu verirken ardından birde o Çekimi yapan helikopteride gosteriyordu bazen :bandit: Mesela Liverpool maç onunu izle orada O Çekimi yapan helikopteri gösteriyor :iscrewy:

Bende Koc grubunun sirketleirnden biri gelebilir diyorum. Mesela Opet veya Yapı Kredi Bankasi
Şuan için İmkansız Ama ileride neden olmasın..
Kapalı : Mehmet Işıklar Tribünü
Numaralı : ŞEREF BEY (GORKEY) Tribünü
Eski Açık : Hakkı Yeten Tribünü
Yeni Açık : Süleyman Seba Tribünü
En büyük hayallerimden biri... @ZEKI abi
Edit : Tribünlere takmayın , Optik başkan ile Hakkı yeten yer degiştirebilir ama Bu 4 İsim harika olur..
[ Son Düzenleme: 18 Şubat 2015, 19:36:51 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı megiddo

Yeni inönü son fotoğrafı efsane olmuş.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aç Youtube yi bizim Şl maçlarını izle , Orada o goruntuyu verirken ardından birde o Çekimi yapan helikopteride gosteriyordu bazen :bandit: Mesela Liverpool maç onunu izle orada O Çekimi yapan helikopteri gösteriyor :iscrewy:

Abi hiçbir helikopter bu sabitlikte duramaz bence yanlışın var :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı brci

Abi hiçbir helikopter bu sabitlikte duramaz bence yanlışın var :D

bence de bu görüntünün helikopter olması imkansız :) ki ne tesadüf tam süzerin oraya geçmiş helikopter :)

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Edit : Tribünlere takmayın , Optik başkan ile Hakkı yeten yer degiştirebilir ama Bu 4 İsim harika olur..

Hayatımda şunun kadar saçma düşünceler görmedim. Kişisel algılama, genel bir düşünce bu malesef ve dediğim gibi hayatımda gördüğüm en saçma ve gerçekten uzak düşünce.

ysariusta

• Ziyaretçi

Saçma demeyelim de uçuk diyelim bence, transfer zamanı o gelsin bu gelsin ama maçlar bedava olsun atkı işportadan olsun.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bence gelir bakımından Stadımızın 3 sene boyunca inönüden cok bı farkı olmuyacak gibi gelıyor bana
Henuz faaliyete bile girmeden gelir getirmeye baslayan bir stad icin bunu hangi mantiga dayandiriyorsun ki?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı KUMANOVALI

beni unutmuşsun @KUMANOVALI

Özür başkan  :utan

Liverpool maçında @bjk_mabet ile seni aramıza
Alarak telafi edicem  :upto: :upto: :upto: :upto:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı kartal74

Beşiktaş Futbol şubesi kurucusu ŞerefBeyle,voleci şeref namlı Şeref görkey aynı kişiler değil....şahsı kanaatımca:Şerefbey isminin büyüklüğü bir trübünle sınırlanamaz

Çevrimdışı Türkay

Süzerdir o süzer. Helikopter olsa duramazdı  :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

Hem vefa gösterilecek hem gelir elde edilecek yöntemler bulunabilir. Bir de Beşiktaş sadece futbol değil o nedenle bu isimler farklı yerlerde de konulabilir. Sonuçta gelir olmazsa gelecek olmayacak o isimlere yapılacak en büyük vefa olacaktır

Hayatımda şunun kadar saçma düşünceler görmedim. Kişisel algılama, genel bir düşünce bu malesef ve dediğim gibi hayatımda gördüğüm en saçma ve gerçekten uzak düşünce.
Neden Saçma acaba sebebini soyleyebilirmisiniz :alala:
Beşiktaş ımızın Efsanelerinin isimlerini tribünlere vermek neden saçma geliyor size :alala: :alala:

ysariusta

• Ziyaretçi

Süzerdir o süzer. Helikopter olsa duramazdı  :D
Niye len durur baya baya. Ama o maliyete girer misin orada hazır platform varken. Açı süzer açısı ondan dedim. Birde artık süzerde çekim yaparsan bir şey göremez kamera

Çevrimdışı Türkay

Niye len durur baya baya. Ama o maliyete girer misin orada hazır platform varken. Açı süzer açısı ondan dedim. Birde artık süzerde çekim yaparsan bir şey göremez kamera

Süzerden kolay çekip yapmak varken helikopterle uğraşılmaz abi bence de. Yeni statta da havadan görüntü için dronelar kullanılır teknolojik stada teknolojik icatlar  :evillol: :lol:

Çevrimdışı Türkay

Canlı yayında stat çok güzel görünüyor  :claps:

Çevrimdışı ebabil

mavi ve sarı kule vinçlerin hala sökülmeme sebebi nedir acaba?