Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705509 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uefa finali için kapasite yeterli orada bir sıkıntı yok :)

Ş.Ligi finali verilemiyor sadece.
San Mames şampiyonlar ligi,
Vodafone Arena avrupa ligi :biggrinking: Güzel olur haaaa :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

Burda var ama anlayamadım aynısı mı :alala:

yan taraflarının detaylı fotoso lazım belli olmuyor bu şekilde
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yan taraflarının detaylı fotoso lazım belli olmuyor bu şekilde
@Necmi abi siz yakından gördünüz mü koltukları?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

@Necmi abi siz yakından gördünüz mü koltukları?
kolduk montajı başlasın o zaman bakarız duruma göre
var gibi duruyor ama emin olamadım
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 00:24:46 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kolduk montajı başlasın o zaman bakarız duruma göre
var gibi duruyor ama emin olamadım
Bursanınkiyle aynı olmadığı kesin ama hem var gibi hem yok gibi :alala: :biggrinking:

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı smtcglr

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

ben görmedim ama @Efe üstüne oturdu :D
:D

evt oturdum mabetle beraber sahayı izledik ama o bahsedilen konuyla ilgili bilgim yok açıkçası :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Uefa finali için kapasite yeterli orada bir sıkıntı yok :)

Ş.Ligi finali verilemiyor sadece.
öyle bir yazılı kural yok final oynanması için elit katogoride stad olması yetiyor.
50+ tercih ederler derseniz olabilir ama resmi bir şey yok @Tolgaozkhrmn

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

evt oturdum mabetle beraber sahayı izledik ama o bahsedilen konuyla ilgili bilgim yok açıkçası :icool:
Neyse zaten koltuklar yakın birbirine. Sorun olmayacaktır zaaar ellaaam :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

yarın @keremfrat1 çalısıyomu abi çalışıyorsa ona zahmet koltukların şu kısmını bir çekiversin
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

öyle bir yazılı kural yok final oynanması için elit katogoride stad olması yetiyor.
50+ tercih ederler derseniz olabilir ama resmi bir şey yok @Tolgaozkhrmn
Sadece 50.000 üzeri statlara Ş.Ligi finali veriliyor diye biliyorum ama eksik de biliyor olabilirim. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Sadece 50.000 üzeri statlara Ş.Ligi finali veriliyor diye biliyorum ama eksik de biliyor olabilirim. :)
yav bir badana bir boya 50.000 yaparız ne dert ediyonuz bu kadar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı denilanz

Bunlar da benden arkadaşlar. @Abdullah kardeşimin yapmış olduğu logodan esinlendiğimi belirtmeye gerek yok herhalde. Ben biraz daha simetrik özelliklerinden arındırdım. Bunlar çıktı ortaya.
Logoyu sütunları tek çizgi modeliyle ve birkaç yeni stilde tekrar düzenledim.

Çevrimdışı BlackEagle1989

yemekhane o yaa bizim o kalkacak no sıkıntı  :evillol:

peki o arkada ki belediye arabalari ? baska yere alip park gibi bisey yapsalar taraftar icin..

Çevrimdışı TØLGA

peki o arkada ki belediye arabalari ? baska yere alip park gibi bisey yapsalar taraftar icin..
heee o belediyenin yaptığı bir işgüzarlık  :boxin:
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 01:08:58 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

yav bir badana bir boya 50.000 yaparız ne dert ediyonuz bu kadar  :biggrinking:

tabure koyarız çatal merdivenlere  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

heee onu beledinin yaptığı bir işgüzarlık  :boxin:

Asilda kapalidaki yolu yere altina alip tunel yapsalar taraftar icin buyuk bir alan kalir mac oncesi taraftar bir araya geldigi yer olurdu....

Çevrimdışı Efe

Asilda kapalidaki yolu yere altina alip tunel yapsalar taraftar icin buyuk bir alan kalir mac oncesi taraftar bir araya geldigi yer olurdu....

ordaki tüm yolların tramvay durağından sonra yerin altına alınması lazım yapılmayacakta bişey değil  sadece çok para ve zaman lazım bunlar bizde ve belediyede yok maalesef :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ordaki tüm yolların tramvay durağından sonra yerin altına alınması lazım yapılmayacakta bişey değil  sadece çok para ve zaman lazım bunlar bizde ve belediyede yok maalesef :)

Taksime Yaptilar mesela ama is besiktas'in menfaatine olucaga icin yapmazlar..

eski projelerinden bir tanesine dusunulmustu.. 

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız varya, bizim stat tam o bölgeye başka bi yerden gelmiş gibi olucak çok klas duruyo ha of of of offf :sevinc :evillol:

Çevrimdışı keremfrat1

yarın @keremfrat1 çalısıyomu abi çalışıyorsa ona zahmet koltukların şu kısmını bir çekiversin
pazar gunu calismiyoruz :) 1 gunde tatil yapalim :) :) @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

pazar gunu calismiyoruz :) 1 gunde tatil yapalim :) :) @Tolga
ondan öyle söyledim zaten pazartesi hatırlatırım ben öylese iyi tatiller  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK