Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705563 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

ysariusta

• Ziyaretçi

bu saatte gunaydın dedıgıne gore senden hayır yok bugun yatıstasın:)))))
yatsın zaten sürekli çalış çalış nereye kadar.

Çevrimdışı serti67

yatsın zaten sürekli çalış çalış nereye kadar.
tabı yatsın yaa burdan sallıyoruz ıste klavye basında yanda kahve super oluyoo:))
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Burak Akay

Çatı kolonları artık kameraya yansıyor  :D

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Fatih

Çatı kolonları artık kameraya yansıyor  :D

ilk gordugum de fotografi eski acik sag tarafa ne zaman cati kolonu eklendi dedim  :alala: Sonradan hatirladim orada cami vardi  :lol: :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serjo

Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı quentine83

çatı için ilk yapılacak işlem hangisi acaba.yani çatı nereden başlayacak.çatı kolonlarının üzerine bişeyler mi koyacaklar yoksa prekastların üzerlerine bişeyler seriyorlar o mu olacak.kısacası çatı iş dizilişi nasıl bilen var mı ?
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı keremfrat1

bu saatte gunaydın dedıgıne gore senden hayır yok bugun yatıstasın:)))))
pazar gunleri yok evet :)

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı quentine83

demin ts nin stada baktım.yılbasından önce kaba bitmişti.nerdeyse 2 ay oldu.hala bir tribünün yarısı kadar prekast işi kalmış.orada da 3 tane vinç çalışıyor sanırım.ya onlar işi ağırdan alıyorveya yavaşlar ,yada bu prekast işi sandığımız kadar kolay bir iş değil...kafam karıştı... :alala:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı BlackEagle26

çatı iskelelerine baktığımda çatı biraz küçük olacak gibi yani tribünleri tamamen  kapatmayacak gibi yanılıyomuyum ?

Çevrimdışı Altuğ

pazar gunleri yok evet :)

Adam bir günde tatil yapsın  :lol: Bugün maç için köy içine gidecekler olur gidenler foto çeker :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

çatı iskelelerine baktığımda çatı biraz küçük olacak gibi yani tribünleri tamamen  kapatmayacak gibi yanılıyomuyum ?
Onunla alakası yokki çatı kolonlarının. Gerdirme çatı olacak o kolonlarda çatıyı taşıyacak. Tribünlerden çok uzak olmayacak yükseklik bakımından bu da iyi bişey.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih

Bursa maci gelse de hep beraber bi gorussek yahu.. Ne zamandir gorusmuyoruz..Ben gelemiyorum daha dogrusu  :bandit: :D

@Altuğ Bursa macina geliyor musun?
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Hiç yoksa 1 aylık iş var orada. Ağustosa kadarda vakit var. Hiççççç derdim değil valla arabayı satalı çok oldu. Arabamda olsa zaten bize değil localara tahsisli
@Yunus hocam locamız olsaydı otoparkımız garantidi idi... Kapitalist sistem BJK etkisi altına aldı yani halkcı kesim gitti liberal kesim geldi  :by2:

Çevrimdışı BlackEagle26

Onunla alakası yokki çatı kolonlarının. Gerdirme çatı olacak o kolonlarda çatıyı taşıyacak. Tribünlerden çok uzak olmayacak yükseklik bakımından bu da iyi bişey.

Demek istediğim o değil işaretlediğim iskeleler prekastlar üzerinde değil de sahanın içinde olsaydı mesela çatı daha büyük olmazmıydı ?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Demek istediğim o değil işaretlediğim iskeleler prekastlar üzerinde değil de sahanın içinde olsaydı mesela çatı daha büyük olmazmıydı ?
Şimdi anladım :alala: vardır heralde bi açıklaması :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus hocam locamız olsaydı otoparkımız garantidi idi... Kapitalist sistem BJK etkisi altına aldı yani halkcı kesim gitti liberal kesim geldi  :by2:
Burada konu dışı yaptırma bana  :tabe: yazarım iki sayfa silmek mi zor tutmak mı karar veremezsin. Sadece şöyle diyelim. Kapital her güzel şeyi kendine ister; baktı bizim oyuncağımız güzel onu istiyor. Bizim stadımız ve kulübümüz için bu geçerli değil. Uzun mevzu.

Çevrimdışı bayevet

sahada 4-5 tane mikser var ve aktifler büyük ihtimalle bu gün baya bi betonlama olacak :ishock:

Çevrimdışı Altuğ

Bursa maci gelse de hep beraber bi gorussek yahu.. Ne zamandir gorusmuyoruz..Ben gelemiyorum daha dogrusu  :bandit: :D

@Altuğ Bursa macina geliyor musun?

Bu hafta içi olacak duruma bağlı @Fatih annemin ameliyat durumu söz konusu net bir tarih yok şuan için ama eğer aksilik olmaz ise toplaşacaksak eşlik ederim tabii.

Çevrimdışı cagdas44

Çatının mat kısmı sahanın tamanını kapatmayacak ama birde şeffaf iç halka olacak tribün üstleri hemen hemen sıfıra sıfır kapanmış olacak ama ilk bi kaç sıra yağmurdan yinede nasibini alır rüzgar ile

Kapalıda Çatı iskeletinin arkada tarafında demirden bişeyler yapıyolar acaba onlar ney bilen varmı arkadaşlar?

Çevrimdışı BlackEagle26

Çatının mat kısmı sahanın tamanını kapatmayacak ama birde şeffaf iç halka olacak tribün üstleri hemen hemen sıfıra sıfır kapanmış olacak ama ilk bi kaç sıra yağmurdan yinede nasibini alır rüzgar ile

Haklısın

Çevrimdışı BlackEagle26

Çevrimdışı serti67

aqUİLA NON CAPİT MUSCAS