Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705153 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı karAŞK

herkese cumleten iyi geceler yoldaşlar :) sayfaya girerken efsane marşlarımızdan biri olan 'sen benım her gece efkarım' şarkısıyla giriş yapıyorum sanki trübüne giriyomuş gibi hissediyorum delimiyim neyim acaba  :ebebe: :ebebe: :D :D

Çevrimdışı Efe

herkese cumleten iyi geceler yoldaşlar :) sayfaya girerken efsane marşlarımızdan biri olan 'sen benım her gece efkarım' şarkısıyla giriş yapıyorum sanki trübüne giriyomuş gibi hissediyorum delimiyim neyim acaba  :ebebe: :ebebe: :D :D
bizde akıllı var mı ki :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı arda

bizde akıllı var mı ki :evillol:

Şiddetle tavsiye ederim bende denedim çok güzel oluyor. Tam kendi kendime çok güzel oldu jıgjıgjıg çok güzel oldu jıgjıgjg derken, şu eski açıktaki kolonlara baktım kameradan seçebildiğim kadarıyla 12 segment var makette bu sayı 8 idi sanırım. Bence hakkaten çok güzel olmuş böyle, çok güzel oldu jıgjıgjıg yok tutamıyorum :D

Logo mevzusunda; yapılan yeni tasarımlar güzel olmuş elinize sağlık, mevcut logo çok sığ bana göre, kesinlikle tarihi kulelerin olması gerekiyordu. Ama logo dediğin şeye incik cıncık herşeyi koyamazsın çok kakafoni olur resme döner mevzu, sadece tarihi kulelerin olduğu meşhur müze kapısının felan olduğu sade bir çalışma yapılabilirse bence daha çok göze hitab eder. Saygılar Sevgiler
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı arda

Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Stad inşaatının canlı yayını 1 milyar 300 bin saniye izlenmiş. 1 milyar saniyesi @Efe abi :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Stad inşaatının canlı yayını 1 milyar 300 bin saniye izlenmiş. 1 milyar saniyesi @Efe abi :bandit:
:tabe:

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı KLEBERR

canlı yayını (hele şu zoom olayında sonra) belli ki bir şaheser izliyoruz...san mames ben mames anlamam gelsinler bu coğrafyaya o stadı kondursunlar....en iyisi budur (nokta).
Ben Beşiktaş çocuğuyum...

Çevrimdışı KLEBERR

ayrıca o çok beğendiğiniz juve arenanın üst katları çok küçük altlar bomba üst kat tırt...localarda tek kat...bizim ki onun yanında barnabeu gibi duruyor...oldu galiba en iyisi oldu... :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı KLEBERR

:tabe:

kendi kendinize gelin güvey olmayın ne manyaklar var canlı yayın açık uyuyan... :eyes
[ Son Düzenleme: 08 Şubat 2015, 08:06:20 KLEBERR ]

Çevrimdışı ddc1979

Gunaydin.
Eski stadimizin tersine Numarali ve kapali tribunlerin yeni acikla olan sinirlari kale cizgisi hizasinda bitmiyor, dahada iceri dogru giriyor. Aslinda yeni aciga ait olan bolge daha fazla para gelsin diye numarali ve kapali tarafindan isgal edilmis.estetik acidan da kotu duruyor bence.

ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı serti67

gunaydın ahalıı guzel bu pazar gunu umarım yogun bır calısma olur bzde zevkle ızlerıızz
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

guzel bı ıstanbul sabahıı sole sahılden statada dogru yuruyuss guzel olurr bırde foto cekılırse cok daha guzel olur sanırım bızden solemesıı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

efe hocam uyurken ben stattan canlı yayın keyfını calıyım:) prekascılar yenı acıga hızlı gırıs yaptılarr gıbı bır kac kamyon prekas gelıp bosaltıldı sımdı yerelstırılyor
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı serti67

ayrıca mıkser ıstılası var statta cıkıs kapılar betonlaması kesın ama dıgerlerı napcak mechul
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

ysariusta

• Ziyaretçi

Gunaydin.
Eski stadimizin tersine Numarali ve kapali tribunlerin yeni acikla olan sinirlari kale cizgisi hizasinda bitmiyor, dahada iceri dogru giriyor. Aslinda yeni aciga ait olan bolge daha fazla para gelsin diye numarali ve kapali tarafindan isgal edilmis.estetik acidan da kotu duruyor bence.

:alala: :alala: emin misin?

Çevrimdışı Altuğ

guzel bı ıstanbul sabahıı sole sahılden statada dogru yuruyuss guzel olurr bırde foto cekılırse cok daha guzel olur sanırım bızden solemesıı

Ver coşkuyu  :lol:

Günaydın arkadaşlar.

Çevrimdışı serti67

eskı acık bılezıkte yogun bı calısma var gıbı sarı devde hareketlı gıbı ama ıcerden bı haber yada resım gelmeden catıda calsıma varmı bılemeyızz buyuk paletlı yatıstaaa amaa:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

@SDemirsoy Süzer'e çıkabilmen için sana karışım hazırladım.  :evillol:

Çevrimdışı serti67

Ver coşkuyu  :lol:

Günaydın arkadaşlar.
aga napım halkın takımıyız benzını nerde bucaz gazla caısyoruzz hepımızzzz yalanmı ama hava guzell stat guzel besıktasım herseyden guzeelll:)
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

aga napım halkın takımıyız benzını nerde bucaz gazla caısyoruzz hepımızzzz yalanmı ama hava guzell stat guzel besıktasım herseyden guzeelll:)
Bak yukarda benim karışımda benzin var, istersen sen de yiyebilirsin :evillol:

Çevrimdışı serti67

@SDemirsoy Süzer'e çıkabilmen için sana karışım hazırladım.  :evillol:
yanlız bu karsımı yerse suzee cıkmakla kalmazz .9)))mazallh calısanlara yazıkk
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS