Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5705337 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Balasagun

yan yana 5 kisi gecer ordan  :evillol:

Orası öyle ama çıkış tüneline bakınca insanın gözüne küçük geliyor :D

Çevrimdışı Altuğ

Haber portalindaki resimler cok iyi oldu gercekten. Portalin ziyaretci sayisi artisina katkisi oldu mu?

Benim uyandigimda ilk isim haber sitesine girip resimlere bakma oldu son bir haftadir. Tam ekran opsiyonu vardi ilk gunkulerde. Artik yok galiba di mi?

Merhaba forumdan daha aktif olmaya başladı trafik. Tam ekran seçeneği mevcut esasında fakat bilerek şuan ki galeri stilini kullanmaktayız mobil cihazlarda diğeri responsive olmadığı için sıkıntı yaratıyordu.

Çevrimdışı ALI RIZA

helal olsun @SDemirsoy süzere çıktı günün güzel haberi resmen...
Fotograflar için @Altuğ @SDemirsoy @KUMANOVALI teşekkürler...

Çevrimdışı martin40

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hepimizin önünde bariyer olacak ya belki ordan yırtarız dediydim  :alala: merdiven çıkışlarının altı kare şekilde özel sınıf gibi hiç hoş durmuyo görsellerde :bawling: neyse yaa her türlü baskıyı kurarız biz zaten
Tribünlerin en ön kısmında da Kırılmaz Cam bariyer olacak zaten Ama Çıkış kapısı ile Tribün bitişi Arasındaki Mesafe sadece 3 Basamak , 100 lerce kişi oraya yıgıldıgı zaman En ufak harekette Onlarca Kişinin Aşagı düşme tehlikesi oluşur , Bariyer Mariyer kurtarmaz yani , Önce Emniyet Sonra hareket , Bizde onlemimizi önceden aldık , Çatal merdiven de bu Güvenlik onlemlerinden birisi....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Tribünlerin en ön kısmında da Kırılmaz Cam bariyer olacak zaten Ama Çıkış kapısı ile Tribün bitişi Arasındaki Mesafe sadece 3 Basamak , 100 lerce kişi oraya yıgıldıgı zaman En ufak harekette Onlarca Kişinin Aşagı düşme tehlikesi oluşur , Bariyer Mariyer kurtarmaz yani , Önce Emniyet Sonra hareket , Bizde onlemimizi önceden aldık , Çatal merdiven de bu Güvenlik onlemlerinden birisi....
Dediğin gayet doğru ve mantıklı lakin ufak bi düzeltme yapayım senin dediğin üç basamak olayı yeni açık için geçerli değil yeni açıkta 9 basamak var  :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dediğin gayet doğru ve mantıklı lakin ufak bi düzeltme yapayım senin dediğin üç basamak olayı yeni açık için geçerli değil yeni açıkta 9 basamak var  :ok:
Haklısın Ama sadece Yeni açık için geçerli , Loca olmadığı için Tribün aşağı doğru uzuyor Basamak Sayı farkı bu nedenle , Yoksa Çıkış kapıları butun stadda Eşit sırada :ok: Diger butun tribünlerde 3 Basamak var çıkış kapısı ile tribün bitişi arasında...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı onurturan

Haklısın Ama sadece Yeni açık için geçerli , Loca olmadığı için Tribün aşağı doğru uzuyor Basamak Sayı farkı bu nedenle , Yoksa Çıkış kapıları butun stadda Eşit sırada :ok: Diger butun tribünlerde 3 Basamak var çıkış kapısı ile tribün bitişi arasında...
farkındayım kardeşim ben de sadece yeni açık üst için gönlümden düz merdiven olur mu acaba diye geçirdiydim ama bunun olmayacağının farkındayım inşallah tribünler dolduğunda gerek görüntü gerek ses ambiyansı anlamında her şey mükemmel olur Beşiktaşımız için...

Çevrimdışı TØLGA

bursa sayfasında gördüm paylaşmak istedim bizimde bu koltuklara benzerdi
yan tarafları bu şekildemiydi detaylı fotosunu bulamadım bizimkinin

Koltukların tasarımıda hatalı. Oturakları sınırlandırmak için koza delik içinde pim çalıştırılmış ve bu mekanizma açıkta çalışıyor. Araya girecek parmağı kopartma olasılığı çok yüksek. Maçlara gelecek çocukların parmakları büyük tehlike altında olacak. Bu alan mutlaka bir plastik kapak ile kapatılmalı.
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BlackEagle26

Bizim stada neden uefa finali verilemiyor. Forumda öyle okumuştum. Kapasite desek geçen sene 42.000 lik Juventus stadına verilmişti.

Çevrimdışı Efe

Bizim stada neden uefa finali verilemiyor. Forumda öyle okumuştum. Kapasite desek geçen sene 42.000 lik Juventus stadına verilmişti.
verilir verilir uefa inceleme yapacak hayran kalırlar verirler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurturan

Vodafone arena ya uefa finali verilemiyor haberini tam olarak nerede okudunuz acaba ..

Çevrimdışı BlackEagle26

Tam olarak bilemiyorum . Foruma uye olali 3-4 gun oldu o yuzden şimdi sordum.

Çevrimdışı serti67

daha bıtmedıgı ıxcın verılmıyorrr:) bıtse bogaz goren mabet gıbı bır stata fınal vermeyenın alnını karıslarlaaarr
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı onurturan

daha bıtmedıgı ıxcın verılmıyorrr:) bıtse bogaz goren mabet gıbı bır stata fınal vermeyenın alnını karıslarlaaarr
Aynen  :boxin: :boxin: :boxin: :boxin: :boxin:

Çevrimdışı TØLGA

ben bu forumda neden ciddiye alınmıyorum artık  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı onurturan

Koltukların tasarımıda hatalı. Oturakları sınırlandırmak için koza delik içinde pim çalıştırılmış ve bu mekanizma açıkta çalışıyor. Araya girecek parmağı kopartma olasılığı çok yüksek. Maçlara gelecek çocukların parmakları büyük tehlike altında olacak. Bu alan mutlaka bir plastik kapak ile kapatılmalı.
Allah korusun gerçekten dikkat edilmesi gereken bir konuya parmak basmışssınız bence   :biggrinking:

Çevrimdışı BlackEagle1989

sunun kadar goturdugu bozan bisey yok yaa.. :akuma: :steamed:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Burda var ama anlayamadım aynısı mı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Uefa finali için kapasite yeterli orada bir sıkıntı yok :)

Ş.Ligi finali verilemiyor sadece.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

yemekhane o yaa bizim o kalkacak no sıkıntı  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı BlackEagle26

Uefa finali için kapasite yeterli orada bir sıkıntı yok :)

Ş.Ligi finali verilemiyor sadece.

ŞL aşar :)

Çevrimdışı serti67

oo yemekhane stat bıtınce gıdıcekk sanırım
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Fatih

http://www.istanbulkentfm.com/

Portakal suyu ve benzeri icecekler olmadan dinlemeyin derim... Harikalar bu aksam...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...