Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5702518 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Başkan 15 güne kaba biter dedi. Kaba stadın %60 demektir dedi. Şimdi düz mantık %60 yaklaşık 14 ay sürdürse geri kalan %40 8-9 aya tekabül ediyor yaklaşık eğer böyle olursa diğer sezonun ikinci yarısına anca yetişir.

Bu hesap hiç ince işçilik yapılmamış olsaydı geçerli olur ki Ağustos'da futbola elverişli olması yeterli müze, moda alanı gibi yerler 2. planda süreç içerisinde biter

Çevrimdışı FARUK

ysariusta

• Ziyaretçi

Sanki bunu matematik ile açıklamak yanlış olmuş

Çevrimdışı Deniz

Müzenin hemen yapilmasima gerek yok.stad acildiktan sonra zamanla yapilir simdi ona para harcamaya,vakit harcamaya gerek yok bence.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serjo

Başkan 15 güne kaba biter dedi. Kaba stadın %60 demektir dedi. Şimdi düz mantık %60 yaklaşık 14 ay sürdürse geri kalan %40 8-9 aya tekabül ediyor yaklaşık eğer böyle olursa diğer sezonun ikinci yarısına anca yetişir.

maç yapma seviyesine getirilir
100% bitmesine gerek yok diye düşünüyorum
zaten 100% bitmesi için 2-3 yıl gerekiyor
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı nuri seksigüzel

Stadın "keşke şöyle olsa" diyenilecek hiçbir yanını bırakmamış adamlar.Sadece dış tarafı değil iç tarafı,tribünlerin arkası,dolaşım alanları vs hepsi büyük özenle yapılmış.
Atletic Bİlbao bu stadı yapabiliyorsa Madrid ve Barcelonanın yeni stadlarını merak ediyorum..

Başıma birşey gelmeyecekse San Names'in dış tasarımını hiç beğenmedim. Bu ve buna benzer yapıların Dolmabahçe'de olması mümkün değil. Çirkinlik abidesi olarak kalırdı.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı onurturan

5 şubat 2015 benim için hayatımdaki en önemli günlerden birisiydi. Çocukluğumdan beri hayalim olan İstanbul'a tayinim çıkarsa İnönü'den kombine alma olayını gerçekleştirmek üzere eşimle beraber yola çıktık. Stadın oraya geldiğimizde numaralının arkasından aşağı inerken kaldırım daraldığı için yola çıkmak zorunda kalınca arkadan bir ses (karşıdan karşıya geçiyordu) "Kusura bakmayın orayı daraltmak zorunda kaldık" dedi. Ben heyecandan gözlerim dönmüş bir şekilde kim olduğunu sorunca stadda çalışan mühendis olduğunu söyledi (Halit abi). Benim heyecanla sorduğum sorulara cevap verecek vakti olmadığından sanırım şöyle bişi söledi ..GEL HELE GEL... AMA ACELEM VAR BİLEZİĞE BETON DÖKÜLECEK..  dedi. Acelem var deyince ben de bileziği düşünerekten ;) hızla onun arkasından gittim. (hepsini rüya gibi hayal meyal hatırlıyom) Bi kalabalık gördüm önce. Hiç resmini görmediğim için kalabalığa @bjk_mabet kim diye gayriihtiyari bağırdım.. Sanırım mabeti bi kaç saniye gördüm :) Sonra bi ses geldi yukardan.. "Kız kaldı arkada kıızzz" dedi emekçi kardeşlerimizden biri :) Eşim ilk girişteki çamurların orda kalmış basmıyo çamura:)) hemen koştum ona geçen gün beğendiği ayakkabıyı alacağımı söyleyince geldi:)))  2-3 dakika stadın eski açık tribününü gezebildim (SÜPER SÜPER BİR STAT BÜYÜLEYİCİ ATMOSFERİ GERÇEKTEN) sonra Halit abiye çok teşekkür edip elini ayağını öptükten sonra çıkıp kombinemi aldım 410 dan. Bu anıyı sizlerle paylaşmak için ertesi gün üye olup foruma girdiğimde mabetle ilgili kötü haberi aldık  o yüzden şimdi yazıyorum. Herkese tekrardan selamlar sizleri seviyorum forum müthişş..

İyimser bir tahminle prekastların %70i takılmış durumda, yaklaşık 6 aydır ancak bu noktaya gelebildiler. Böyle giderlerse çatı işi gecikecek ve stadımızın ağustos ayına açılması tamamen hayal haline gelecek. Mutlaka hızlanmalılar. Numaralının yarısı 2 ay önce bitti, 1 tane bile prekast takılmadı. Anormal derecede yavaşlar.

Çevrimdışı levent21

yüzdeyle bu iş acıklanmaz aslında ama  preakast - catı koltuk zemin stadı %85-90 civarında hazır hale getırır buda acılış demektir geresi onemli degil zaten sonrada olur %100 hazır olması ıcın daha 1 sene surer
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 12:45:04 levent21 ]

4 ay önceki prekast durumu. 4 aydır yapılan iş ortada. Eğer çok çok daha fazla hızlanmazlarsa kalan kısım 3 aya anca biter.

Çevrimdışı TsuFrankWoli

Çatı için 1.kattaki prekastlar döşense yeter mi ?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Şubat 2015, 12:49:48
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
4 ay önceki prekast durumu. 4 aydır yapılan iş ortada. Eğer çok çok daha fazla hızlanmazlarsa kalan kısım 3 aya anca biter.

Üst katların yarısı, alt katların 1/4'ü kalmış durumda sadece. Bitirmek isteseler bir ayda biter hepsi.

Bence iş sırasıyla yürüyor ondan ağır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

5 şubat 2015 benim için hayatımdaki en önemli günlerden birisiydi. Çocukluğumdan beri hayalim olan İstanbul'a tayinim çıkarsa İnönü'den kombine alma olayını gerçekleştirmek üzere eşimle beraber yola çıktık. Stadın oraya geldiğimizde numaralının arkasından aşağı inerken kaldırım daraldığı için yola çıkmak zorunda kalınca arkadan bir ses (karşıdan karşıya geçiyordu) "Kusura bakmayın orayı daraltmak zorunda kaldık" dedi. Ben heyecandan gözlerim dönmüş bir şekilde kim olduğunu sorunca stadda çalışan mühendis olduğunu söyledi (Halit abi). Benim heyecanla sorduğum sorulara cevap verecek vakti olmadığından sanırım şöyle bişi söledi ..GEL HELE GEL... AMA ACELEM VAR BİLEZİĞE BETON DÖKÜLECEK..  dedi. Acelem var deyince ben de bileziği düşünerekten ;) hızla onun arkasından gittim. (hepsini rüya gibi hayal meyal hatırlıyom) Bi kalabalık gördüm önce. Hiç resmini görmediğim için kalabalığa @bjk_mabet kim diye gayriihtiyari bağırdım.. Sanırım mabeti bi kaç saniye gördüm :) Sonra bi ses geldi yukardan.. "Kız kaldı arkada kıızzz" dedi emekçi kardeşlerimizden biri :) Eşim ilk girişteki çamurların orda kalmış basmıyo çamura:)) hemen koştum ona geçen gün beğendiği ayakkabıyı alacağımı söyleyince geldi:)))  2-3 dakika stadın eski açık tribününü gezebildim (SÜPER SÜPER BİR STAT BÜYÜLEYİCİ ATMOSFERİ GERÇEKTEN) sonra Halit abiye çok teşekkür edip elini ayağını öptükten sonra çıkıp kombinemi aldım 410 dan. Bu anıyı sizlerle paylaşmak için ertesi gün üye olup foruma girdiğimde mabetle ilgili kötü haberi aldık  o yüzden şimdi yazıyorum. Herkese tekrardan selamlar sizleri seviyorum forum müthişş..
Vay anasını :)
 :hosgeldin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cagdas44

Çatı için 1.kattaki prekastlar döşense yeter mi ?

Üst katların hepsinin bitmesi lazım ama zaten alt olarak sadece numaralı alt kaldı ki orası vinç kalktıkdan sonra 1 hafta içerisinde biter

Çevrimdışı FARUK

Üst katların yarısı, alt katların 1/4'ü kalmış durumda sadece. Bitirmek isteseler bir ayda biter hepsi.

Bence iş sırasıyla yürüyor ondan ağır.

İş sırasını vs bilmiyorum ama sonuç ortada. Kalan bölümün 1 ayda bitmesi imkansız.
Belki çatı işinin hızlı bitirilmesi planlanıyordur, o kısmını bilemem.

Şu an Bursaspor stadının koltuk montajının ne kadar sürede biteceğini takip ediyorum. En az 1 ay da bu sürer tahminim.
Önümüzdeki sezonun başlamasına yaklaşık 7 ay kaldı, bu 7 ayın bir günü bile bence çok önemli artık.

@Oktay abi  :ishock:

Çevrimdışı Burak Akay

Abi bu karamsarlık nedir anlamadım prekast 6 ayda burayada geldı evet önlerı sımdıkı gıbı acık degıldı yeni açığa 15 gün önce bakın birde şimdi bakın ne kadar prekast takıldıgını anlarsınız şurda 11 bilemedın 12 ay önce ilk testere kirişe bakıp aboo ne biçim dik olacak diye hayal kuruyorduk.Bu zamanda böyle merkezi bi yerde Onlarca testere kiriş yapılmış hatta bitmiş herkes prekast bitmiyor diyor yetişmez deniyor bu stad öyle yada böyle önümüzdeki sezon acılacaktir.Eminim Bu arada oynanıcak hale gelsın yeter dıyoruz ama Başkan Bence öyle acmaz bu stadı barca gelecek dıyoruz chelsea gelecek dıyoruz ne yanı adamlara trıbunler bıttı koltuklar takıldı ama arka taraf ınsaat devam edıyor oralara gıremezsınızmı dıcek prestij kaybı olur ne yapıp edılıp tamamen bıtmeden Açmaz Fikret baskan ve yenı sezonada yetısecektır.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı onurturan

Bence yüzde hesaplayarak yada ekonomik sıkıntıların olduğu zamanlarla oran orantı yaparak stat yetişmez demek saçma ve moralimizi bozmaktan öteye gitmez. Stadımız kötü hava şartları da olsa sezon başına muhakkak yetişecektir diye tahmin ediyorum .. 

Çevrimdışı Türkay

Prekast yapılacağı zaman hızlı yapılıyor gerçekten 1.5 ayda bitebilir bence.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Sutlas

Adamlar prekast takılabilecek heryere taktı zaten, eski açık ve numaralıda vinçleri devirip mi taksınlar yoksa daha mukavemet kazanmayan kirişlere mi abansınlar  :alala:

Çevrimdışı cagdas44

İş sırasını vs bilmiyorum ama sonuç ortada. Kalan bölümün 1 ayda bitmesi imkansız.
Belki çatı işinin hızlı bitirilmesi planlanıyordur, o kısmını bilemem.

Şu an Bursaspor stadının koltuk montajının ne kadar sürede biteceğini takip ediyorum. En az 1 ay da bu sürer tahminim.
Önümüzdeki sezonun başlamasına yaklaşık 7 ay kaldı, bu 7 ayın bir günü bile bence çok önemli artık.

@Oktay abi  :ishock:

@aktar_ismail bugüne kadar prekastçılar gecikmeli çalışmadı ki teslim aldıkları alanı yapıp bitirdiler, unutmamak lazım kapalı eski açık birleşimindeki vinç için kaç gün beklemek zorunda kaldılar şimdide numaralı ve eski açık için yine vinç beklenecek

Çevrimdışı onurturan

Abi bu karamsarlık nedir anlamadım prekast 6 ayda burayada geldı evet önlerı sımdıkı gıbı acık degıldı yeni açığa 15 gün önce bakın birde şimdi bakın ne kadar prekast takıldıgını anlarsınız şurda 11 bilemedın 12 ay önce ilk testere kirişe bakıp aboo ne biçim dik olacak diye hayal kuruyorduk.Bu zamanda böyle merkezi bi yerde Onlarca testere kiriş yapılmış hatta bitmiş herkes prekast bitmiyor diyor yetişmez deniyor bu stad öyle yada böyle önümüzdeki sezon acılacaktir.Eminim Bu arada oynanıcak hale gelsın yeter dıyoruz ama Başkan Bence öyle acmaz bu stadı barca gelecek dıyoruz chelsea gelecek dıyoruz ne yanı adamlara trıbunler bıttı koltuklar takıldı ama arka taraf ınsaat devam edıyor oralara gıremezsınızmı dıcek prestij kaybı olur ne yapıp edılıp tamamen bıtmeden Açmaz Fikret baskan ve yenı sezonada yetısecektır.

Karamsarlık değil aslında, bu stadı yıllardır bekledik hayallerini kurduk, bir 6 ay daha bekleriz ne olacak. Dünyanın en güzel stadyumlarından birini yapıyoruz.

Forumlarda 1 yıl önce hangi tarihler konuşulmuş bir bakın. Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar beklentilerimizi çok yüksek tutup hayal kırıklığına uğramak istemiyoruz. Karşı düşüncelere de saygımız sonsuzdur. Bizim yorumlarımız sadece kişisel fikirler, sonuçta bu konudaki bilgilerimiz yok denecek kadar az, sadece izlenimlerimizi yansıtmaya çalışıyoruz, fakat bu işi planlayanların da bazı noktalardaki başarısız planlamalarının bir kaç kez şahidi olduk, mesela eski açık rampa meselesi yüzünden bu inşaat çok zaman kaybetti. Bence bu prekast işinde de bir plansızlık ve düzensizlik var. Görünen köy klavuz istemez, 6 ayda yapamadıklarını 1 ayda yapacaklar demek aşırı iyimserlik olur. Aşırı iyimserlik de hayal kırıklığı yaratabilir.

Düşüncelere saygımız sonsuz çünkü herkesin kendine göre haklı bir fikiri var. Hürmetler.

Çevrimdışı cagdas44

Stadımızda ilginç bir şeyler olacak;

20. Sanat yılıma adım attığım bu sezonda Tayyareci Vecihi Hürkuş Müzesi, BJK Müzesi ve Vodafone Arena Stadı'nın duvarlarında yer alacak olmanın sevinci ve gururunu yaşamaktayım.
Efsane Türk pilotu Vecihi Hurkuş'un hikayelerini ve önümüzdeki günlerde 112. yılını kutlayacağımız Beşiktaşımız'ın tarihini tuvalimde ölümsüzleştirerek gelecek nesillere anlamlı bir miras bırakmayı hedefliyoruz.
Sn. TVHMD Başkanı Av. Bahadır Gürer, Sn. Dilek Terimer ve Sn. Ferhan Titiz'in destekleriyle hayata geçen çalışmaların 2015 Eylül'de BJK Müzesi ve Vodafone Arena 'da, 2015 Aralık ayında ise TVHMD koleksiyonunda izleyicilerle buluşacağı günü sabırsızlıkla bekliyoruz...

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=430317157124337&set=gm.923143797719254&type=1