Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700900 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Kesinlikle :ok:
Adamlar bu ayrıntıyı bile düşünmüşler:

Tam da o dar sokaktan görülebilecek bir yere amblem koymuş herifler. Maça giderken ambleme yürüyo taraftarlar vay arkadaş.. :bandit:
Kıskanmaya başladım ha :evillol:
Bak bunu bilmiyordum adamlara helal olsun yok artık dedirttiler  :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bak bunu bilmiyordum adamlara helal olsun yok artık dedirttiler  :D
Bana başka birşey dedirttiler de yazamıyorum :evillol:
Bilenler bilir kolpaçino 1: Ağzıyla uçak çekmiş :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Bu arada tekrar kar gelecek diyorlar kar gelmeden testere kirişlerin ve yatay kirişlerin tamamı bitmiş olur mu acaba?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

siz benim yazılarımı malesef anlamıyorsunuz ,kim ne ile giderse gitsin ,ister kendi isteği ile ,ister siz silin ,benim hayattan anladığım . emek veren insanın gönülden silinmemesidir ,emek bu hayatta en kutsal değerdir ,emeği olan insanlar benim gönlümden asla silinmeyecektir .yazılar silinir ama hafızalar asla silinemez.en azından bir açıklama yapıp (,mustafa kardeşimiz forumdan ayrılmiştır ,kendi kafasında oluşan farklı durumlar,buna sebep olmuştur ,ama biz ona sonsuz teşekkürler ediyoruz) denilebilirdi ,aradaki konular ne olursa olsun onure edilebilirdi diye düşünüyorum.
ahmet abi üyeliğini sildiren herkes için burda açıklamamı yapacağız kaldıki bu gün Mustafa benim düşüneceğim en son şey sabah gözümü açtım cenaze haberini aldım zaten sıkıntımız had safhada foruma bakmadım bile Mustafanın üyeliğini silen onun yakın arkadaşı bilgim vardı silmeden önce beni bilgilendirdi ama kalkıpta bu gün onunla uğraşacak değildim biz burda onu fazlasıyla onure ettik emin ol arkasındanda kötü bir söz söylemedik halada söylemiyorum ne yapalım bütün forum yönetimine hakaret eden bir insanı burda alkışlayalımmı önce oturup açıklamasını bekleyeceğiz ortaya bir laf attı bunun bir cevabı da olmalı açıklayacak bu cevabı bu saatten sonra susarsa yanlış olur insanları töhmet altında bırakamaz açıklayacakki bizde ona cevap verebilelim öyle uzaktan sallamak olmaz benim telefonum var kendisinde bir derdi varsa benimle konuşurdu ulaşılması kolay bir insanım @ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

sevgili arkadaşlarım bu gün mabet kardeşimizin babası rahmetli olmuş , bunun üzerine bir yazı yazacağım .. malmö ya da göteborg maçıydı elendik, maçtan  sonra gençliğimin vermiş olduğu tepki ve sinir  ile babama karşı ,ben bu takımı tutmayacağım artık dedim . bu andan bir ya da iki ay sonra karşılaştığımızda naber nasılsından sonra bana ilk sorduğu soru gerçekten beşiktaşı tutmaktan vaz geçtin mi oldu (benim ne kadar inatçı olduğumu kendisinden bilmekte idi ) ben o olayı zaten unutmuştum ama babamın ne kadar gücüne gitmiş ki sadece bunu hatırlıyormuş . ben de dedim ki. baba beşiktaşlılıktan vaz geçilir mi. o anda bana öyle bir sarıldı ki ,o andan sonra daha da bir başka beşiktaşlı oldum .babamı rahmetli olduktan sonra daha da çok sevdim , keşke yaşarken bunu daha da çok gösterseydim ,benim babam ile aramda her hangi bir mesafe yoktu, ben de çocuklarım ile arama hiç bir mesafe koymadım, sevginin insanın hayatındaki mesafeleri en aza indirdiğini herkesin  bilmesi lazım ,hala bazı kararlar alırken babam acaba ne yapardı sorusunu soruyorum ve onun iş yerinde çalıştığim günlerden hala örnekleme ile devam ediyorum .....  babalar çocukları öldüğünde ölürler .......

Çevrimdışı ahmet türker

ahmet abi üyeliğini sildiren herkes için burda açıklamamı yapacağız kaldıki bu gün Mustafa benim düşüneceğim en son şey sabah gözümü açtım cenaze haberini aldım zaten sıkıntımız had safhada foruma bakmadım bile Mustafanın üyeliğini silen onun yakın arkadaşı bilgim vardı silmeden önce beni bilgilendirdi ama kalkıpta bu gün onunla uğraşacak değildim biz burda onu fazlasıyla onure ettik emin ol arkasındanda kötü bir söz söylemedik halada söylemiyorum ne yapalım bütün forum yönetimine hakaret eden bir insanı burda alkışlayalımmı önce oturup açıklamasını bekleyeceğiz ortaya bir laf attı bunun bir cevabı da olmalı açıklayacak bu cevabı bu saatten sonra susarsa yanlış olur insanları töhmet altında bırakamaz açıklayacakki bizde ona cevap verebilelim öyle uzaktan sallamak olmaz benim telefonum var kendisinde bir derdi varsa benimle konuşurdu ulaşılması kolay bir insanım @ahmet türker
mustafa buradaki herkes değildi ,onun sizde  farklı bir yeri olması gerekirdi diye düşünüyorum .ayrıca her yazdığıma zaten cevap yazmıyorsun da buna niye cevap yazıyorsun diye kendime sormaktan alıkoyamıyorum , hayattan öğrendiğim bir önemli olgu var her şeyde haklı çıkmaya çalışan insan malesef olmamış insandır ...... bu yazımı okuduktan sonra silebilirsin hiç gocunmam.değerli kardeşim.

Çevrimiçi Necmi

sevgili arkadaşlarım bu gün mabet kardeşimizin babası rahmetli olmuş , bunun üzerine bir yazı yazacağım .. malmö ya da göteborg maçıydı elendik, maçtan  sonra gençliğimin vermiş olduğu tepki ve sinir  ile babama karşı ,ben bu takımı tutmayacağım artık dedim . bu andan bir ya da iki ay sonra karşılaştığımızda naber nasılsından sonra bana ilk sorduğu soru gerçekten beşiktaşı tutmaktan vaz geçtin mi oldu (benim ne kadar inatçı olduğumu kendisinden bilmekte idi ) ben o olayı zaten unutmuştum ama babamın ne kadar gücüne gitmiş ki sadece bunu hatırlıyormuş . ben de dedim ki. baba beşiktaşlılıktan vaz geçilir mi. o anda bana öyle bir sarıldı ki ,o andan sonra daha da bir başka beşiktaşlı oldum .babamı rahmetli olduktan sonra daha da çok sevdim , keşke yaşarken bunu daha da çok gösterseydim ,benim babam ile aramda her hangi bir mesafe yoktu, ben de çocuklarım ile arama hiç bir mesafe koymadım, sevginin insanın hayatındaki mesafeleri en aza indirdiğini herkesin  bilmesi lazım ,hala bazı kararlar alırken babam acaba ne yapardı sorusunu soruyorum ve onun iş yerinde çalıştığim günlerden hala örnekleme ile devam ediyorum .....  babalar çocukları öldüğünde ölürler .......
Allah rahmet eylesin söylenecek sözün olmadığı bir nokta bu tüm vefat eden babaların annelerin mekanı cennet olsun bu gün bjk_mabete telefonda söyleyecek söz bulamadım burda kalkmış nelerle uğraşıyoruz bana ne kadar mantıksız ne kadar anlamsız geliyor.Bütün gün foruma girmedim yazıları takip etmedim kim ne demiş ne düşünmüş gerçekten umursamıyorum çiğ yemedimki karnım ağrısın bir dostumuz babasını kaybetmiş bu gün ve önümüzdeki günlerde yapabileceğimiz tek şey acısını paylaşabilmek bence başkada bir şeyin önemi yok

Çevrimiçi Necmi

mustafa buradaki herkes değildi ,onun sizde  farklı bir yeri olması gerekirdi diye düşünüyorum .ayrıca her yazdığıma zaten cevap yazmıyorsun da buna niye cevap yazıyorsun diye kendime sormaktan alıkoyamıyorum , hayattan öğrendiğim bir önemli olgu var her şeyde haklı çıkmaya çalışan insan malesef olmamış insandır ...... bu yazımı okuduktan sonra silebilirsin hiç gocunmam.değerli kardeşim.
ben eleştiriye açık bir insanım ve asla tutarsız değilim her zaman söyledim burda herkes Beşiktaşlıdır ve benim gözümde aynı değere sahiptir. Bende ve burdaki diğer yetkili arkadaşlarda aynı değerdedir. Ben burda kimsenin ayrıcalıklı olduğunu düşünmüyorum ve burda bunu defalarca söyledim. yönetim ekibinede sürekli bunu empoze ediyorum gerektiğinde benim karşımda durmakta çekinmeyin @ALI RIZA  @Oktay @aktar_ismail  benim diğer forumlarda ciddi tartışmalar içinde bulunduğum insanlardır hele Ali ile oktay o zamanlar karşılaşsak hiçde iyi şeyler olmazdı ama burayı açtığımda benim yönetim ekibim içinde yer aldılar. Burda Beşiktaş değerleri benim kişisel egolarımın önündedir. burda eski üyelerin hepside bu olayları bilir. Benim hayat felsefem hakedenin hak ettiğini alması üzerine kuruludur.Burda bir şeylerin tam olabilmesi için onların bu işin içinde olması gerekiyordu. o yüzden rahatsız olmam hiç bir konuda beni bilen biliyor bilmeyende burdan zaten takip ediyor herkesin bir aklı var kendi yorumlarını yapar. Ahmet abi sen bu forumda yeni bir üyesin bu forum iki forum dolaşarak buraya geldi bizim için farklı bir yere sahip olabilir veya olamaz ama sen bunu düşünecek bilgiye sahip değilsin o yüzden bu konudaki fikirlerinin temelsiz olduğunu düşünüyorum ben bu güne kadar bana yönelik her mesajına cevap verdim sorduğun sorularada bilgim dahilinde cevap verdim atladığım bir mesajın olduysada affola burası çok büyük bir forum sizler dolaşırken tercih yapabilirsiniz ama benim öyle bir lüksüm yok her tarafa bakmak zorundayım bu arada görmediğim mesajlar olabilir ama mentios yapılıpta dönmediğim bir mesaj olmaz bu konudaki eleştirinide anlamsız buldum buraya düşen mesajları bassak her gün bir kitap olur ve biz bu kitabı her gün okumak durumunda oluyoruz tabikide doğal olarak atladığımız kaçırdığımız şeyler olabiliyor bu konuda cevapsız kalan mesajlar için gıyabında herkesten özür dilerim bu kişi seçmek değil tamamen zamanın yetersiz kalmasından kaynaklanıyor

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İyi sabahlar beşiktaşarena ailesi  :sleepzz:
Sizede iyi sabahlar @ahmet türker @Necmi abi :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sahin53

An itibariyle kirişlere beton devam etmekte
Beşiktaşlı olmanın verdiği gurur kalbimizin en güzel yerinde durur.

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı AhmetY

Günaydın forumun sahtekar insanları günaydın sahtekar ben  :D şaka gibi bazı şeyler gülünüp geçilmeli şaka gibi bazı insanlar ciddiye alınmamalı ciddiye alınması gereken tek şey bu saatte devam eden beton atma işlemleri helal olsun size, son sürat geliyoruz ulann !!

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

kamyonların birinde çatı kolonu var galiba  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan mansız

Bjk Mabet kardeşim, başın sağolsun.Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun

Çevrimdışı Emre.Guler

daha cok tarihi an olacak bu birincisiydi
bileziklerin bitisi, prekastlarin bitisi, otoparkin bitisi bitis de bitis surekli..

Tarih FORE kazıkların bitişi ile saşladı :)

F.Ö - F.S diye ikiye ayrılıyor forum tarihi (Foreden önce ve Foreden sonra)

Çevrimdışı Emre.Guler

umarım bu alan kaplanır yada boyanır beton gözükmez

Böyle yapılsa keşke güzel durdu bence

Çevrimdışı hüseyin yılmaz54

bu fotoğraf kıtlığı nedir bi kaç gündür

Çevrimdışı Serkan7738

GÜnaydın an itibariyle testere betonlama bitmiştir hayıtlı uğurlu olsun  :halay: :ishock:

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Altuğ

bu fotoğraf kıtlığı nedir bi kaç gündür

Fotoğraf sadece dün çekilmedi hocam onunda sebebi belli kimsenin fotoğraf çekecek keyfi yoktu.

Çevrimdışı Oktay A.

Canlı yayında görünene göre çatı kolonları takılmaya başlamış sarı vinç biraz önce bir tanesini yukarı çıkarıyordu  :ok: :ok:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA

Çevrimdışı Oktay A.

Yeni Açıkta preakast işleri devam ediyor ayrıca alt katta da  misafirler var kim ki acaba  :alala: :alala:
TOKİ DEĞİL ALIN TERİ.. VODAFONE ARENA