Ahmet abi burdan teşekkür etmenin bir anlamı yok ne duyar ne görür bu gün üyeliğini sildirdi burdan teşekkür etmen sadece burda konuyu gündemde tutma isteğidir. Burda bizim mustafaya düşmanlığımız yok onun ne düşündüğü kendisini bağlar burda bu kadar kişiye hakaret ettiğine göre haklı nedenleri vardır şimdi bu nedenleri açıklamasını bekliyoruz hatamızı bilelimki bir daha yapmayalım bu gün bu konuyu konuşmak kadar saçma bir şey yok Mustafa benim bakış açımla bir senedir resimleriyle Beşiktaş taraftarına ulaşmış Beşiktaşlı bir kardeşimizdir. Teşekkürünün ulaşması için sosyalmedya hesaplarından birini kullanman daha doğru. Mustafanın sabahki yazısı konusunda cevap hakkımı kullanmak istemiyorum mustafanın bizimle ilgili fikirleri burda geçirdiğimiz 7 ayda oluşmuşsa eminim diğer forum üyelerininde bizimle ilgili düşünceleri aynı şekilde oluşmuştur taktir forumundur. Daha fazla bu konuda konuşmak kimseye bir yarar sağlamaz tam aksine yara aldırır. Bu konuyu kapatmak en sağlıklı olaydır. Birçok şey yazılmıştır büyük ihtimalde silinmiştir. Bu olay hala gündemde olduğuna göre demekki yönetim kadrosuda sağ duyulu davaranıp bir açıklama yapmamış doğru olanda bu Mustafa Beşiktaşlı bir kardeşimizdir bundan sonra hayatı beklentilerini karşılayacak şekilde şekillensin diye temennide bulunmaktan başka yapabileceğim bir şey yok @ahmet türker
değerli kadeşim benim amacım mustafanın duyması ya da görmesi değil ,amacım hizmet eden arkadaşların adının anılmasıdır ,vefa duygusu ile hareket etmezsek yarın sizin de adınız anılmaz ,böyle bir kültür oluşturmak bizim başlıca görevimizdir. kim ki beşiktaşımıza en ufak bir hizmet etmiş olsun, burada takdir ile anmamız lazım ki, hizmet adına insanları teşvik edelim benim son söyleyeceklerim budur ..