Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700336 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Dogan

şöyle bi şey fena olmazdı abi sahaya doğru  :bandit:
Kardesim her yere kartal figurude konulmaz yani sana kalsa kartal kumesine dondurecen valla :) Ana kapinin girişine bi tane heykel yaptirsinlar yeter cok fazla o simgeyi koymak amatörce olur  :ok:

Çevrimdışı Efe

haydaaaaaaaaaaa  abi şunun gibi olmasınmı şimdi
onla bunun ne alakası var bizimki tribün çıkıntısı yüm prekastlar beyaz bizde sadece o siyah olur sırıtır o yüzden anca kırık beyaza boyanabilir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Dogan

onla bunun ne alakası var bizimki tribün çıkıntısı yüm prekastlar beyaz bizde sadece o siyah olur sırıtır o yüzden anca kırık beyaza boyanabilir
Oraya kompozit tarzı bisey de yapilabilir aslinda..

Çevrimdışı Türkay

Kardesim her yere kartal figurude konulmaz yani sana kalsa kartal kumesine dondurecen valla :) Ana kapinin girişine bi tane heykel yaptirsinlar yeter cok fazla o simgeyi koymak amatörce olur  :ok:

o zaman Süleyman Seba resmi olsun Beşiktaş arması olsun bi şey olsun boş durmasın öyle  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yalnız o san mames çok başka bir yer beyler. O çatı kesinlikle muazzam duruyo. İç mekan fotoları ayrı bir mükemmel. Atmosfer ve tribünlerin büyüklüğü de harika. Hayran kalmamak elde değil :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

bende diyorumki belli bölgeye reklam panoları gelecek zaten abi kalan yerlerde kaplansa diye şettirdim
:) bu arada timsah arena koltukmontajını nasıl buluyorsun abi?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

yarım saattir okuyorum neyin boyanacağını anlamadım  :D

Çevrimdışı TØLGA

yarım saattir okuyorum neyin boyanacağını anlamadım  :D
yaa foto attım bir sayfa önce kırmızı ile işaretledim o bölge  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

o zaman Süleyman Seba resmi olsun Beşiktaş arması olsun bi şey olsun boş durmasın öyle  :lol:
Bu stad cok fazla aksesuar icin uygun degil.Tarih kokmali,sadelik 1.seçenek...suleyman sebanin resmi olcak ama icerde olcak olmasi gereken yerde.dış taraf evrensele hitap etmeli.aşırıya kacmadan simgelerimiz olmali ama sade olmali.

Çevrimdışı Efe

bende diyorumki belli bölgeye reklam panoları gelecek zaten abi kalan yerlerde kaplansa diye şettirdim
:) bu arada timsah arena koltukmontajını nasıl buluyorsun abi?

güzel ama dönüşler sıkıntılı olmuş onlarda da bizde benzer  sıkıntılar olacaktır bakalım nasıl yapacaklar  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Efe abi acaba soğuk havanın betonun mukavemet kazanamasına olumlu bir etkisi var mıdır :alala:
yok belli bir derecenin üzerinde soğuk betonu yakar o yüzden betonu sıfırn altındaki havalarda dökmek için içine antifriz koyarlar buda betonun soğukta don yapmasını engeller @anilt sıfırın altında betonun harcın içindeki su donacağı için dışarı atılmaz ve agrasilerin birbirine bağlanmasına engel olur içindeki çimento bağımsız bir şekilde sertleşir ve buz çözüldüğünde beton un gibi dağılır veya mukavemeti %50 civarı düşer tercihen don ihtimali olan havalarda beton dökümünden kaçınılması en doğru karardır mecbur kalındığı durumlarda mutlaka korunması gerekir

Çevrimdışı ahmet türker

Ahmet abi burdan teşekkür etmenin bir anlamı yok ne duyar ne görür bu gün üyeliğini sildirdi burdan teşekkür etmen sadece burda konuyu gündemde tutma isteğidir. Burda bizim mustafaya düşmanlığımız yok onun ne düşündüğü kendisini bağlar burda bu kadar kişiye hakaret ettiğine göre haklı nedenleri vardır şimdi bu nedenleri açıklamasını bekliyoruz hatamızı bilelimki bir daha yapmayalım bu gün bu konuyu konuşmak kadar saçma bir şey yok Mustafa benim bakış açımla bir senedir resimleriyle Beşiktaş taraftarına ulaşmış Beşiktaşlı bir kardeşimizdir. Teşekkürünün ulaşması için sosyalmedya hesaplarından birini kullanman daha doğru. Mustafanın sabahki yazısı konusunda cevap hakkımı kullanmak istemiyorum mustafanın bizimle ilgili fikirleri burda geçirdiğimiz 7 ayda oluşmuşsa eminim diğer forum üyelerininde bizimle ilgili düşünceleri aynı şekilde oluşmuştur taktir forumundur. Daha fazla bu konuda konuşmak kimseye bir yarar sağlamaz tam aksine yara aldırır. Bu konuyu kapatmak en sağlıklı olaydır. Birçok şey yazılmıştır büyük ihtimalde silinmiştir. Bu olay hala gündemde olduğuna göre demekki yönetim kadrosuda sağ duyulu davaranıp bir açıklama yapmamış doğru olanda bu Mustafa Beşiktaşlı bir kardeşimizdir bundan sonra hayatı beklentilerini karşılayacak şekilde şekillensin diye temennide bulunmaktan başka yapabileceğim bir şey yok @ahmet türker
değerli kadeşim benim amacım mustafanın duyması ya da görmesi değil ,amacım hizmet eden arkadaşların adının anılmasıdır ,vefa duygusu ile hareket etmezsek yarın sizin de adınız anılmaz ,böyle bir kültür oluşturmak bizim başlıca görevimizdir. kim ki beşiktaşımıza en ufak bir hizmet etmiş olsun, burada takdir ile anmamız lazım ki, hizmet adına insanları teşvik edelim benim son söyleyeceklerim budur ..

Çevrimdışı TØLGA

güzel ama dönüşler sıkıntılı olmuş onlarda da bizde benzer  sıkıntılar olacaktır bakalım nasıl yapacaklar  :)
abi yaa ben o işte çok tırsıyorum gördükçe ne stadyumları berbat etti o ekip bizde'de kapasiteden
dolayı ordan kısmak burdan kısmak gerekecek eğer yücel plastik yaparsa bizim stadyumuda sonu kötü olur
abi sen biliyormusun bu mir dekerasyon koltuk ihalesini aldı montajda dahilmi buna?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

abi yaa ben o işte çok tırsıyorum gördükçe ne stadyumları berbat etti o ekip bizde'de kapasiteden
dolayı ordan kısmak burdan kısmak gerekecek eğer yücel plastik yaparsa bizim stadyumuda sonu kötü olur
abi sen biliyormusun bu mir dekerasyon koltuk ihalesini aldı montajda dahilmi buna?
bi bilgim yok ama montajı başka firma yapmaz heralde onlar gelip takarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

yok belli bir derecenin üzerinde soğuk betonu yakar o yüzden betonu sıfırn altındaki havalarda dökmek için içine antifriz koyarlar buda betonun soğukta don yapmasını engeller @anilt sıfırın altında betonun harcın içindeki su donacağı için dışarı atılmaz ve agrasilerin birbirine bağlanmasına engel olur içindeki çimento bağımsız bir şekilde sertleşir ve buz çözüldüğünde beton un gibi dağılır veya mukavemeti %50 civarı düşer tercihen don ihtimali olan havalarda beton dökümünden kaçınılması en doğru karardır mecbur kalındığı durumlarda mutlaka korunması gerekir
Pek anlamadım ama sanırım olumsuz bir etkisi var @Necmi abi :iblush:

Çevrimdışı Dogan

Dert etmene gerek yok kardesim.Bizim bu isten anlayan,alanı inşaat olan,kaliteye simetriye önem veren bi baskanimiz var.en iyi nasıl olmasi gerekiyosa öyle olcaktir.

Çevrimdışı Efe

Pek anlamadım ama sanırım olumsuz bir etkisi var @Necmi abi :iblush:

var var zaten donda beton dökmek gibi bi sıkıntı yok hava 0 derece ve üstü çok sıkıntı olursada dökmezler olur biter :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

salı ve çarşamba günü stadta işler durabilir kar geliyor :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Yalnız o san mames çok başka bir yer beyler. O çatı kesinlikle muazzam duruyo. İç mekan fotoları ayrı bir mükemmel. Atmosfer ve tribünlerin büyüklüğü de harika. Hayran kalmamak elde değil :bandit:
Aynen kardeşim ben de çok beğeniyorum o stadı :) .Her haliyle en ince detayına kadar düşünülmüş çok güzel bir stad..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen kardeşim ben de çok beğeniyorum o stadı :) .Her haliyle en ince detayına kadar düşünülmüş çok güzel bir stad..
Aynen valla. skyscrapercity'de adam yorum yapmış, her yerinde mükemmellik var stadın :tabe:

Böyle mükemmel bir sadelik boğaza çok yakışırdı ama bizim stat daha çok yakışacak inşaAllah :super:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Aynen valla. skyscrapercity'de adam yorum yapmış, her yerinde mükemmellik var stadın :tabe:

Böyle mükemmel bir sadelik boğaza çok yakışırdı ama bizim stat daha çok yakışacak inşaAllah :super:
San Mames :bore: :bore:

Çevrimdışı Deniz

Stadın "keşke şöyle olsa" diyenilecek hiçbir yanını bırakmamış adamlar.Sadece dış tarafı değil iç tarafı,tribünlerin arkası,dolaşım alanları vs hepsi büyük özenle yapılmış.
Atletic Bİlbao bu stadı yapabiliyorsa Madrid ve Barcelonanın yeni stadlarını merak ediyorum..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Stadın "keşke şöyle olsa" diyenilecek hiçbir yanını bırakmamış adamlar.Sadece dış tarafı değil iç tarafı,tribünlerin arkası,dolaşım alanları vs hepsi büyük özenle yapılmış.
Atletic Bİlbao bu stadı yapabiliyorsa Madrid ve Barcelonanın yeni stadlarını merak ediyorum..
Kesinlikle :ok:
Adamlar bu ayrıntıyı bile düşünmüşler:

Tam da o dar sokaktan görülebilecek bir yere amblem koymuş herifler. Maça giderken ambleme yürüyo taraftarlar vay arkadaş.. :bandit:
Kıskanmaya başladım ha :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Kesinlikle :ok:
Adamlar bu ayrıntıyı bile düşünmüşler:

Tam da o dar sokaktan görülebilecek bir yere amblem koymuş herifler. Maça giderken ambleme yürüyo taraftarlar vay arkadaş.. :bandit:
Kıskanmaya başladım ha :evillol:
Vodafone arena bitene kadar en iyisi san mames diyip konuyu kapatıyorum  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vodafone arena bitene kadar en iyisi san mames diyip konuyu kapatıyorum  :biggrinking:
Ah bi bitseydi gözümün nuru da bizde bunlara imrenmeseydik :bandit:
Ama en iyisi olacak biraz daha #sabret diyip konuyu uzatıyorum :evillol: