Abi bu karamsarlık nedir anlamadım prekast 6 ayda burayada geldı evet önlerı sımdıkı gıbı acık degıldı yeni açığa 15 gün önce bakın birde şimdi bakın ne kadar prekast takıldıgını anlarsınız şurda 11 bilemedın 12 ay önce ilk testere kirişe bakıp aboo ne biçim dik olacak diye hayal kuruyorduk.Bu zamanda böyle merkezi bi yerde Onlarca testere kiriş yapılmış hatta bitmiş herkes prekast bitmiyor diyor yetişmez deniyor bu stad öyle yada böyle önümüzdeki sezon acılacaktir.Eminim Bu arada oynanıcak hale gelsın yeter dıyoruz ama Başkan Bence öyle acmaz bu stadı barca gelecek dıyoruz chelsea gelecek dıyoruz ne yanı adamlara trıbunler bıttı koltuklar takıldı ama arka taraf ınsaat devam edıyor oralara gıremezsınızmı dıcek prestij kaybı olur ne yapıp edılıp tamamen bıtmeden Açmaz Fikret baskan ve yenı sezonada yetısecektır.
Karamsarlık değil aslında, bu stadı yıllardır bekledik hayallerini kurduk, bir 6 ay daha bekleriz ne olacak. Dünyanın en güzel stadyumlarından birini yapıyoruz.
Forumlarda 1 yıl önce hangi tarihler konuşulmuş bir bakın. Ben ve benim gibi düşünen arkadaşlar beklentilerimizi çok yüksek tutup hayal kırıklığına uğramak istemiyoruz. Karşı düşüncelere de saygımız sonsuzdur. Bizim yorumlarımız sadece kişisel fikirler, sonuçta bu konudaki bilgilerimiz yok denecek kadar az, sadece izlenimlerimizi yansıtmaya çalışıyoruz, fakat bu işi planlayanların da bazı noktalardaki başarısız planlamalarının bir kaç kez şahidi olduk, mesela eski açık rampa meselesi yüzünden bu inşaat çok zaman kaybetti. Bence bu prekast işinde de bir plansızlık ve düzensizlik var. Görünen köy klavuz istemez, 6 ayda yapamadıklarını 1 ayda yapacaklar demek aşırı iyimserlik olur. Aşırı iyimserlik de hayal kırıklığı yaratabilir.
Düşüncelere saygımız sonsuz çünkü herkesin kendine göre haklı bir fikiri var. Hürmetler.