Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5700945 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ekesicil

Kaba insaat olarak ne sayilyior?

Prekastli hali mi prekastsiz halimi?

Çevrimdışı scape_bjk

@Efe bişey soracağım sen daha önce kaba inşaatın bitimiyle ilgili geriye doğru gün sayıyordun artık görmüyorum da acaba düşündüğün tarihte bitti mi?

Çevrimdışı Efe

@Efe bişey soracağım sen daha önce kaba inşaatın bitimiyle ilgili geriye doğru gün sayıyordun artık görmüyorum da acaba düşündüğün tarihte bitti mi?

20 gün gecikme var testereler tümü 1 ay kadar gecikti normal bi gecikme ancak sıkıntı verecek bi gecikme yok onu söyleyebilirim
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Kaba insaat olarak ne sayilyior?

Prekastli hali mi prekastsiz halimi?

kaba prekastsız halidir prekast ayrı bi olay onla beraber mart ortası gibi diyebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı scape_bjk

20 gün gecikme var testereler tümü 1 ay kadar gecikti normal bi gecikme ancak sıkıntı verecek bi gecikme yok onu söyleyebilirim
havalarla ilgili dimi gecikme

Çevrimdışı Tolga

Peki prekastlarla beraber kaba inşaat tam olarak ne zaman biter sence :iscrewy: (Otoparkı dahil etmiyorum)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

kaba prekastsız halidir prekast ayrı bi olay onla beraber mart ortası gibi diyebiliriz
Sorduğum sorunun cevabını aldım :icool:

Çevrimdışı Efe

havalarla ilgili dimi gecikme

hem hava hem parasal konular var hepsi birleşince aslında 2-3 ay gecikme var ama olsun 15 şubatta heralde üst bilezikte bitecek önemli olan testerelerin bitmesiydi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

halihazırda stada giriş yapmış ama henüz montajı yapılmamış çatı kolonu var mı?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı scape_bjk

Birde şu otopark kısmı sonra mı yapılacak? sonra ise ne kadar sonra @Efe

Çevrimdışı Efe

bir çok var bugünkü fotolarda vardı en az 10 tane
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Birde şu otopark kısmı sonra mı yapılacak? sonra ise ne kadar sonra
hayır şuan devam ediyor şubat sonuna kadar bitebilir iyi çalışma var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Bugün fotolarda 3-4 tane gördüm sanki ama emin değilim.

Çevrimdışı dropoon

başkan ç.rize maçı yüzünden stada uğrarmı bugünlerde bilmem ama şöyle bi babalık yapsa. tüm bilezikler için 3 gün veriyorum dese bi yardırsa şöyle obitaş nası olur :D

Çevrimdışı ZEKI

bir çok var bugünkü fotolarda vardı en az 10 tane
O kadar kaldi mi @Efe bende daha az saniyordum testereler betonlanmamis kirislere dokulmedigine gore, sus kolonlaridir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Konu Temizliği Yapılmıştır...
Eğer Konuşmaya devam ederseniz alltaki linkten devam edin...
http://besiktasarena.com/genel-sohbet/muhabbet-cafe/new/#new

Çevrimdışı Efe

@Efe hocam yarin icin yerde yatan sanirim 6adet cati kolonu var bunlar takilirmi bi fikrin varmi

yarın takılma ihtimalleri var çok önemlimi hayır isterlerse hepsini 3 günde falan takarlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

O kadar kaldi mi @Efe bende daha az saniyordum testereler betonlanmamis kirislere dokulmedigine gore, sus kolonlaridir.
abi çatı kolonu benim dediklerim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski açıkta kirişler betonlandı belli oluyor parlıyorlar şuan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

numaralıda çıkış kapısı ve üst bilezikte betonlanabilir yeni açıkta testerelere beton sürüyor :super:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

@Efe hocam buldum şimdi resimleri. teşekkürler. bu çatı kolonları neden bu kadar yavaş geliyor ki? çok mu ileri teknoloji ürünü de üretimi uzun sürüyor. sanki sanayi de orta halli bir tornacı yapabilirmiş gibi duruyor..
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ahmet türker

@ahmet türker abi et tabi edeceksin tabiki bizde ediyoruz Mustafa emekleri sonsuz sağolsun emek harcadı ve kendi isteği ile gitti... öyle yada böyle kendi silin üyeliğimi dedi...
Abi gene konu açılıyor neyse biraz dursun silerim  :money:
siz benim yazılarımı malesef anlamıyorsunuz ,kim ne ile giderse gitsin ,ister kendi isteği ile ,ister siz silin ,benim hayattan anladığım . emek veren insanın gönülden silinmemesidir ,emek bu hayatta en kutsal değerdir ,emeği olan insanlar benim gönlümden asla silinmeyecektir .yazılar silinir ama hafızalar asla silinemez.en azından bir açıklama yapıp (,mustafa kardeşimiz forumdan ayrılmiştır ,kendi kafasında oluşan farklı durumlar,buna sebep olmuştur ,ama biz ona sonsuz teşekkürler ediyoruz) denilebilirdi ,aradaki konular ne olursa olsun onure edilebilirdi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Efe

@Efe hocam buldum şimdi resimleri. teşekkürler. bu çatı kolonları neden bu kadar yavaş geliyor ki? çok mu ileri teknoloji ürünü de üretimi uzun sürüyor. sanki sanayi de orta halli bir tornacı yapabilirmiş gibi duruyor..

şuan sahada yer yok o yüzden hepsinin gelmesi gereksiz çatı yapı bu ay sonundan sonra ancak hızlanabilir şimdilik yeterli
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

niye biz böyle bir kültür geliştiremiyoruz diyeceğim ama yine aynı şeye tosluyorum . bizde düello geleneği yoktur ,pusu kurma gelenegi vardır ...