Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5699317 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı YunusEmre

Yeni açık iç kısımlarda ya da otopark kısmında da mı beton var acaba 2 mikser kayboldu :D

Çevrimdışı Ersan

eski açıkta testerelere beton başladı hayırlı olsun :)

@Efe ben kaçırdım en son yeni açığın önünde görmüştüm fışkırtıcıyı yeni açığa döküldü mü eski açıktan mı başlandı
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@Yunus Emre Dökmeci geçmişten geleceğe temizlik yaptırdın bana...
3 gün Yasımızı yaşayalım... Dostumuz abimiz sevdiğimiz değer verdiğimiz arkadaşımız babasını yasını tutuyoruz sabahtan moralimiz bozuk aradım telefonu da kapalı idi site oldugunda PM yolladım görmedi sanırım... Bırak 3 gün yasımızı yaşayalım 3. sonunda obitaş ta çiçekler de senin olsun 15 gün 1 ay sonra 2 firma gidecekler sonra çatı başlayacak küfeki ilerleyecek çevre düzenlemesi başlayacak çim başlayacak... Geç te olsa BJK kazandı ama benim için 2 firma da kaybettiler bu zamana işlerin sarkmasından dolayı ama BJK kazandı dediğim gibi...
@ahmet türker abi silmek yoruluyorum tek tek okuyup konuları bağlamak geçmiş kim alıntı yaptı alıntılar arası ilişki nedir oku oku sil ama malesef 1000 kere uyarmamıza rağmen masef ama malesef bildiklerini okuyorlar seviyoruz değer veriyoruz kırmak istemiyoruz baş tacıdır diyoruz ama bizleri yoruyorlar resmen... Abi Yorma kendini ben siliyorum af yok...
Bende İletimi Arıyordum , Kendi iletimi Rapor edip sildirecektim ama bulamadım, Sonra Aha silmişler bile dedim Kendi kendime :bandit: Sıkıntı yok Sil tabi ben diyecektim sil diye zaten , Neden Bu kadar geriliyor ortam anlamak güç , Biraz hava degişsin Takılalım birbirşmize , Ozan Abinşn dediği gibi sadece resim Ve Robot gibi Kamyon geldi Mikser gitti muhabbeti mi yapalım :iscrewy: Onları zaten Canlı yayını izlerken Görüyoruz ! Forumun ne anlamı var O zaman :alala: Yas Konusu Mabet abime hem buradan hem özelden bende mesaj attım Donmedi , Buyuk bir acı yaşıyor şuan , Allah Sabır versin , Dikkat edersen Profil resmimi kararttım oyuzden , Yani kimseyi germek gibi bi düşüncem yok , Espri Mahiyetli yazdım tepki gordum , Canları sağ olsun :ok: Bende Ahmet Abiye gormemezlikden gel abi espri niteliğinde yazdım dedim daha sonrada Stadımızın kabası bitti her 2 Tribünde de bayrak asılarak Kabanın bittiği ilan edildi , Keyfini çıkaralım , Başlamayalım yine dedim ama yine sert bir Cevap aldım ve Sen öyle diyorsan doğrudur abi senin sozun üzerine tek kelime daha etmem diyip konuyu kapattım , Sıkıntı yok @ALI RIZA abi...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı asyakartalı

eski açık alt katta prekastların üzerinde 8-10 kişi var.bu saatte napıyorlar acaba?

Çevrimiçi Rasim

Tüm dostlar Allah razı olsun.Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar.dualarınızı esirgemediğiniz için Allah hepinizden razı olsun.Hayatın gerçeğinde var böyle ayrılıklar maalesef çok çok teşekkürler...
Saygılarımla
Bjk_Mabet
Başın Sağ olsun @bjk_mabet kardeşim
Beşiktaş!

Çevrimdışı YunusEmre

evet evet yeni açık arka tarafta da bi fışkırtıcı var

Çevrimdışı Dogan

A ya da B firması önce bitirdi.Diğer firma burdaki muhabbete göre mağlup oldu.Onlarda işlerini yapıp gittiler.Cim serilmeye başlandı.Kaliteli A firması B firmasına karşı büyük bi zafer kazandi.Ona ayrilan kısmı önce bitirdi...

Ağustos ayı geldi stad acildi.Yeni heyecan,yeni devir...

A firmasının zaferi asla unutulmayacak onlar bi efsane.Bölümlerini önce bitirdiler.B firmasi ise gec bitirdi.Ne acemi bi firmaymis bu.

Çevrimdışı baro19

hiç bir şey gücüme gitmiyor ki kendini geliştirmeyen insan kadar , seni severim bilirsin sen akıllı adamsın ,ama şu metin akpınar espirisinden insanların vaz geçmesi lazım ,aslında en çok bölünerek çoğalan sağ liboş partilerdir. türkiye siyasi hayatı incelendiğinde en çok ilgili olunan partilerin bunlar olduğu ve en çok bölünerek çoğalan ve hatta iktidar olan partilerdir .bu sermayenin insanlara empoze ettiği aslında hiç ilgisi olmayan bir hikayedir, en çok dillendirilen şey en çok olanmış gibi görülür. ayrıca belirtmeliyim ben bir sosyal demokratım ,bunun ile de gurur duyuyorum

Ahmet Amca, sizi ve yorumlarınızı çok seviyorum ...

Çevrimdışı smtcglr

ALLAH rahmet eylesin @bjk_mabet Mekanı cennet olur Peygamber efendimize komşu olur inşallah. Söylenecek söz yok bende 6 ay önce kaybettim babamı.

Çevrimdışı Efe

efe betonla ,kirişle,mikserle 10bin mesajı ilk sen bulacan geliba :evillol: :evillol: bende alirızanın sile sile bıkmasını beklicem belki 2 bini bulurum :evillol: :evillol:

amaç mesaj sayısı değil abi bu stadın her anını yaşamak onuda yapıyoruz zaten :)
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Mobil versiyonu deniyorum süper olmuş, @anilt söylemiş zaten üye adı biraz daha belirgin olsa iyi olur.

Çevrimdışı Efe

@Efe ben kaçırdım en son yeni açığın önünde görmüştüm fışkırtıcıyı yeni açığa döküldü mü eski açıktan mı başlandı

eski açıktan başlandı yeni açığa başka fışkırtıcı geldi
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

Yanlız bir konu var mobilden refresh çok zor

Çevrimdışı ALI RIZA

Bende İletimi Arıyordum , Kendi iletimi Rapor edip sildirecektim ama bulamadım, Sonra Aha silmişler bile dedim Kendi kendime :bandit: Sıkıntı yok Sil tabi ben diyecektim sil diye zaten , Neden Bu kadar geriliyor ortam anlamak güç , Biraz hava degişsin Takılalım birbirşmize , Ozan Abinşn dediği gibi sadece resim Ve Robot gibi Kamyon geldi Mikser gitti muhabbeti mi yapalım :iscrewy: Onları zaten Canlı yayını izlerken Görüyoruz ! Forumun ne anlamı var O zaman :alala: Yas Konusu Mabet abime hem buradan hem özelden bende mesaj attım Donmedi , Buyuk bir acı yaşıyor şuan , Allah Sabır versin , Dikkat edersen Profil resmimi kararttım oyuzden , Yani kimseyi germek gibi bi düşüncem yok , Espri Mahiyetli yazdım tepki gordum , Canları sağ olsun :ok: Bende Ahmet Abiye gormemezlikden gel abi espri niteliğinde yazdım dedim daha sonrada Stadımızın kabası bitti her 2 Tribünde de bayrak asılarak Kabanın bittiği ilan edildi , Keyfini çıkaralım , Başlamayalım yine dedim ama yine sert bir Cevap aldım ve Sen öyle diyorsan doğrudur abi senin sozun üzerine tek kelime daha etmem diyip konuyu kapattım , Sıkıntı yok @ALI RIZA abi...
Burada takılıp kalmayın diğer bölümler var BJK sadece statla ibaret değildin Koca bir Klübüz branşlarda var açın internetten bakın araştırın en fazla 10 dk alır diğer branşlar ile bilgiler...
Scout ekibi kuruluyor forumda konu başlığı da açılmış oraya nedir scout başlıgı ne işe yarayacak sora bilirsiniz...
İpucu vereyim oraya kurulacak ekip sadece yorum yazacak (Yöneticiler Haric) misafirler o alanı göremeyecek orayı görebilme şart ileti sayısı belirleyecek olabilir (kesin demeyeyim), Sizlerde lig takibi oyuncu takibi ediyorsanız kendiniz o ekibe yazdırın güzel sayfa olacaktır... Hele yaz döneminde süper olacak...
Haber sitemiz var oraya yazar olabilirsiniz...!
Facebook sayfamıza ilerleyecen zamanlarda editör olabilirsiniz...
Forum Statla algılamayın Haziranda Agustosta stat biter forum kalır... :ok:

Çevrimdışı Abdullah

şu gibi @Abdullah
eline sağlık abi güzel görünüyor. bu şekilde yapmayi düşündüm fakat bu şekilde yaptigimizda cati csti gibi durmuyor. Belki benim yaptığım perspektif açısından sıkıntılı gibi gelebilir ilk etapta ama dikkatlice incelenirse asıl bakış açısının alttan değil de üstten olduğu anlaşılıyor. Bu perspektifi bozan tek nesne kuleler orada bunu da bu şekilde yapmaktaki amacım hem stadın en özel yapılarından biri olan kuleleri ön plana çıkarmak hem de logodaki tek düzeliği giderip logoya farklı bir hava katmaktı.
iki şekilde de güzel bence ama hangisi daha güzel dersen bana eski hali daha iyi gibi geliyor. :)

Çevrimdışı ZEKI

eline sağlık abi güzel görünüyor. bu şekilde yapmayi düşündüm fakat bu şekilde yaptigimizda cati csti gibi durmuyor. Belki benim yaptığım perspektif açısından sıkıntılı gibi gelebilir ilk etapta ama dikkatlice incelenirse asıl bakış açısının alttan değil de üstten olduğu anlaşılıyor. Bu perspektifi bozan tek nesne kuleler orada bunu da bu şekilde yapmaktaki amacım hem stadın en özel yapılarından biri olan kuleleri ön plana çıkarmak hem de logodaki tek düzeliği giderip logoya farklı bir hava katmaktı.
iki şekilde de güzel bence ama hangisi daha güzel dersen bana eski hali daha iyi gibi geliyor. :)
iki logoda cok guzel olmus ama bende Abdullah kardesimizin yaptigina katiliyorum, tek duzeligi bozan seyleri oldum olasi sevmisimdir. BU arada kulelere merdivenleri eklemeniz cok daha iyi olmus.

Çevrimdışı selçukaras

yeniaçık arka taraftada mı betonlama var.
acaba neresi betonlanıyor.

Çevrimdışı Abdullah

Senin de eline sağlık @Abdullah cım. Aslında sen de, ben de biliyoruz mevcut logo değişmeyecek ama işte uğraş buluyoruz kendimize. Yine de çok güçlü bir şekilde asıl logoda tarihi kulelerin ve stadın karakterini yansıtan kolonların yansıtılması gerektiğini düşünüyorum. Biraz da lansman için aceleye getirildiğini biliyorum ama bence bu stada basit kaçmış iki logodan birini seçtirdiler bize. Olimpiyat için önce oyunları almadan bir logo tasarlanır, sonra organizasyonun gerçek logosu belirlenir. Umarım aynen o şekilde açılışa doğru yeni bir logoyla çıkarlar karşımıza.
biliyorum abi değişmeyecek logo bunu bilerek yaptım ama yine de insan bi' "neden olmasın?" diyor. Bu logoyu cizmekteki amacim mevcut logomuzun stadimizin hiçbir karakteristik yapısını bünyesinde barindirmiyor oluşu ve logoya baktigimizda vodafone arenayla uzaktan yakindan alakası olmamasaydi. Logoya baslamadan önce dunyadan diger stat logolarini inceledik Ahmet abiyle beraber. Tamaminda stadin dis yapisindaki karakteristik yapiyi ortaya cikartmislar ve cok basit olmamak kaydiyla sade bir çizim yapmışlar. Biz de genel olarak bu taslağı örnek alarak bir logo koyduk ortaya. Belki kullanılır belki kullanilmaz bunu bilmiyorum. Kullanilirsa cok mutlu olurum kullanilmazsa da zaten hobi olarak yapıyorum böyle şeyleri.  Ortaya koyduğum şeyi insanların begenmesi beni fazlasıyla tatmin ediyor. Neyse çok uzattım sanırım burada bitiriyim. :)

Çevrimdışı CanEmre

Anlamışem @Abdullah  :ok:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Abdullah

iki logoda cok guzel olmus ama bende Abdullah kardesimizin yaptigina katiliyorum, tek duzeligi bozan seyleri oldum olasi sevmisimdir. BU arada kulelere merdivenleri eklemeniz cok daha iyi olmus.
Ahmet abi sabah deneyelim dedi ekledik gerçekten güzel oldu abi duvar çok basit kalmıştı.

Çevrimdışı Efe

yeniaçık arka taraftada mı betonlama var.
acaba neresi betonlanıyor.

orda da var galiba ama testerelerde betonlanacak fışkırıtıcı mikser bekliyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErsinA.

Ilkkez mobilden yaziyorum.

yeni acik arkada perde kaliplar betonlaniyor olabilir.

Çevrimdışı Anıl

Mobil versiyonu deniyorum süper olmuş, @anilt söylemiş zaten üye adı biraz daha belirgin olsa iyi olur.
Düşünce olarak harika @Yunus abi, yavaş yavaş geliştireceklerdir mobil sürümü. Ben şikayetimi yazdım ama biliyorum ki şuan da hepsinin kafası başka yerde. Kafalarını topladıklarında mutlaka düzelteceklerdir. Bugün birkez daha gördük ki stad falan hikaye. Hayatın ne zaman ne getireceği belli olmuyor malesef...

Çevrimdışı Fatih

Cenaze hakkinda bilgisi olan var mi? Yarin mi defnedilecek acaba? Istanbul'dami bir de? Mabet'e ulasamiyorum...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...