Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5694314 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 17:21:52 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Necmi

Hocam bugüne kadar haber sitesindeki stat fotografları görünmüyordu bugün sıkıntı yok ne yaptıysanız çok sağolun  :ishock:
sürekli iyileştiriyoruz gördüğünüz kusurları söyleyinki müdahale edebilelim @Heliya Sîa

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fotoğraflar bi harika :ok:
Ellerinize kollarınıza ayaklarınıza sağlık :claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı rubi_tobin

Kıçı kırık bir kamera işini halledemeyen Vodafone'un Akıllı Stadyum yapacağından şüphelerim var valla  :kop:
Bu nasıl bir yaklaşım çok ayıp anca oturduğunuz yerden hiçbir şey bilmeden yorum yapın.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan7738

Fotolar çok iyi ah birde nereler olduğunu bilsek özellikle içerden çekilen fotoların

Çevrimdışı SDemirsoy

Kamera takılı kaldı  :kop:
düzenlemeler yapılıyordur son hali güzel olacak bence görüntü kalitesi artmış sanki

Çevrimdışı bjk_mabet

Kim olduğum, ne yaptığımın yanında önemsizdir.

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı yigitcan1903

@Serkan7738 O en sağdaki tip kim avatardaki  :D
Konya fotoları hiç yok bende,yollar mısın

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

düzenlemeler yapılıyordur son hali güzel olacak bence görüntü kalitesi artmış sanki
Bencede :)
Bide güneş karşıdan vurduğu için fazla iyi değil. Karşı taraf önce bitseydi de kamera orda olsaydı daha iyi görüntü alabilirdik ama stat bitti komple :biggrinking:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

sürekli iyileştiriyoruz gördüğünüz kusurları söyleyinki müdahale edebilelim @Heliya Sîa

Çok sağolun @Necmi abi. İşyerinden girince problem oluyordu sadece, o yüzden sizden kaynaklı değildir diye düşündüm. Herkes fotoğraflara koşarken ben yazıları okuyordum öylesine bir daha denedim ki düzeltmişsiniz. Çok güzel şu ana kadarkilerden farklı açılar ve çok detaylı bunları gördüğüm iyi oldu :)

Çevrimdışı serti67

RESIMLERDE GORULEN CAM KORKULUK NIHAI KARARMI ORENKMII
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Geovani

@rubi_tobin ellerine sağlık dostum,ne güzel detaylar  görmediğimiz alanlar :ok:
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı rubi_tobin

Biraz ayar işi var biraz sabredin. Eğer sıkıntı olacaksa yayını kesip yapabiliriz. Ancak sizde görün ne sakıncası var ki.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı yigitcan1903

Biraz ayar işi var biraz sabredin. Eğer sıkıntı olacaksa yayını kesip yapabiliriz. Ancak sizde görün ne sakıncası var ki.
Yok be abi ne sakıncası
Herkesi memnun edemezsin zaten
Takılın kafanıza göre

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aklıma bi fikir geldi.
Sahaya çıkış koridorları veya soyunma odası bence maç atmosferine göre ışıklandırması ayarlanabilmeli. Mesela derbi maçlarında oyuncuların daha iyi konsantre olabilmesi için karanlık ve sessiz bir yerden stadımızın coşkulu tribünleri önüne çıkabilir takım. O sessizlikte ve karanlıkta herkes daha iyi konsantre olabilir maça.
Sonra devre arasında oyuncuların o enerjilerini üst seviyede tutmak için daha parlak ışıklandırmalar yapılabilir gibi gibi...

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 O en sağdaki tip kim avatardaki  :D
Konya fotoları hiç yok bende,yollar mısın

4 gündür aynı duruyo resim yenimi farkettin @yigitcan1903 isimli bi arkadaş resimdeki :evillol: biliyon benim tel bozuldu ogün hiç resim alamadım bikaçtane var hepsi @Sedat_BJK Abi de

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bişi soracağım. Müze tam olarak nerede olacak, giriş yeri belli midir?
akşam sızar belki :D @Serhat Akkaya

Çevrimdışı Anıl

Bir sakıncası yok stadı görmek yetiyor :tabe: Fotoğraflar mükemmel ellerine sağlık :super: @rubi_tobin
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 17:34:35 Necmi ]

Çevrimiçi Necmi

@rubi_tobin  harika fotoğraflar eline sağlık :D  bu arada yayını falan keseyim deme :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

4 gündür aynı duruyo resim yenimi farkettin @yigitcan1903 isimli bi arkadaş resimdeki :evillol: biliyon benim tel bozuldu ogün hiç resim alamadım bikaçtane var hepsi @Sedat_BJK Abi de
Valla pek bakmamışım
Gözüm kaydı demin dedim şu sağdaki bi yerden tanıdık geliyo  :evillol:
Sedat abiden de rica edeyim o zaman @Sedat_BJK

Çevrimdışı SDemirsoy

Bencede :)
Bide güneş karşıdan vurduğu için fazla iyi değil. Karşı taraf önce bitseydi de kamera orda olsaydı daha iyi görüntü alabilirdik ama stat bitti komple :biggrinking:
bunu @rubi_tobin duymasın kaç :D

Çevrimdışı TsuFrankWoli

Yeni canlı yayın kamerası canlı olmuş zoom yapıp sağı solu detaylı gösteriyor. Çalışanları felan da gösteriyor.