Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688586 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

üst siyah olsun diyorsunuz da arkadaşlar deli gibi çıkış kapısı var üstte.çok sırıtıyor siyahla.ama beyazda o kadar belli olmuyor.
Bencede. Abi bana göre en güzeli; üst beyaz, alt siyah beşiktaş amblemi şeklinde. BJK yazısı beyaz koltuklarla oluşturulmuş ve üstte de siyah koltuklarla heybetli bir kartal.
Koltuk aralıkları ne kadar olucak bilmiyorum. Koltuklarla şekiller yapılacağı için görüntü ne kadar bir bütün oluşturur o konu kafamı kurcalıyor aslında :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar insAllah dikkate alırlar.
Resmi Twitter ve Facebook hesaplarına yuklensek daha çok dikkate alınır sanki :iscrewy: :iscrewy:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bencede. Abi bana göre en güzeli; üst beyaz, alt siyah beşiktaş amblemi şeklinde. BJK yazısı beyaz koltuklarla oluşturulmuş ve üstte de siyah koltuklarla heybetli bir kartal.
Koltuk aralıkları ne kadar olucak bilmiyorum. Koltuklarla şekiller yapılacağı için görüntü ne kadar bir bütün oluşturur o konu kafamı kurcalıyor aslında :alala:
Alt Beyaz Ust siyah tasarımı @FARUK hocam yapıp paylaştı Çok kotu ve basık duruyor :iscrewy: :iscrewy:
Kesinlikle alt beyaz ust siyah daha iyi duruyor :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yigitcan1903

1 aylık değişim (Emre Güler)

http://i.hizliresim.com/14GgMY.gif
Ben burdan aldım forzaya attım sen de ordan alıp buraya mı attın abi  :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

artık uye olmanın zamanı gelmıstı herkese selam olsun :) yenı sayfa hayırlı olsun umarım bu sayfada stadımız biter  :super:

Sizede selamlar hoşgeldiniz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Alt Beyaz Ust siyah tasarımı @FARUK hocam yapıp paylaştı Çok kotu ve basık duruyor :iscrewy: :iscrewy:
İyimi duruyo kötü mü duruyo anlamadımki :alala: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı melih

Ben burdan aldım forzaya attım sen de ordan alıp buraya mı attın abi  :evillol:

aynen besiktasarena.com logosu olmayınca buradan değil sandım :D
Temelinde aşk var!

Çevrimdışı Karabay

bencede her seçenekte üst kat siyah olmalı  :)
katılıyorum.
Ayrıca üste kartal yerine iki yıldız da olabilirmi juventus gibi.

Yapan arkadaşın ellerine sağlık.

Çevrimdışı ZEKI

abicim sen ne diyon farkindamisin  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı yigitcan1903

katılıyorum.
Ayrıca üste kartal yerine iki yıldız da olabilirmi juventus gibi.

Yapan arkadaşın ellerine sağlık.
1-2 yıl için 2 yıldız yapmaya değer mi  :bandit:
Sola kaçık yapsınlar biraz yıldızları
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 00:21:39 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Karabay

1-2 yıl için 2 yıldız yapmaya değer mi  :bandit:
Sola kaçık yapsınlar biraz yıldızları
ne varki bunda. Bir iki yıl sonra orası değişecek duruma gelsinde yeterki tek mesele üç beş koltuk olsun.

Çevrimdışı Anıl

İşaretlediğim bölüm VIP tribünü. VIP tribün koltukları bildiğimiz kadarıyla siyah. O yüzden her ne kadar çok beğensem de böyle yapılması mümkün değil malesef :by2:

Çevrimdışı yigitcan1903

ne varki bunda. Bir iki yıl sonra orası değişecek duruma gelsinde yeterki tek mesele üç beş koltuk olsun.
Koltuklar önemli değil zaten değişir,çabuk değişecek diyorum yalnız 2 yıldız
Vurgum oraya

Çevrimdışı David Gilmour

Buradaki arkadaşların önerileriyle tekrardan tasarladığım bazı modeller.

Helal olsun vallali hocam 10 numara tasarlamışsın. 1. resimdeki gibi olursa gerçekten çok güzel olur.  :pray:
yalan doğrudan, karanlık aydınlıktan kaçar
güneş yalnızdır ama, etrafına ışık saçar
üzülme, doğruların kaderidir bu yalnızlık
kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

İşaretlediğim bölüm VIP tribünü. VIP tribün koltukları bildiğimiz kadarıyla siyah. O yüzden her ne kadar çok beğensem de böyle yapılması mümkün değil malesef :by2:
Hoooaaayydaaaaa :ranting2:

Çevrimdışı bnymnd

Arkadaşlar bir detayı hepimiz unutuyoruz henry_gale arkadaşımızın yaptığı tasarımlarda alt kat beyaz halbuki 1903 vip launge koltukları siyah
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı ZEKI

Allahin emri degil ya @anilt degistirilir yeterki buna karar verilsin..

Çevrimdışı yigitcan1903

Heves kırmak gibi olacak belki ama kendi bildikleri gibi yapacaklarını düşünüyorum koltuk dizilimini
Böyle detaylara girileceğini pek sanmıyorum
Ha sade olarak da güzel şeyler çıkabilir,çıkmaz değil

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet e gece baskını yaptık Adem Zeki ben  doğum gününü kutlayalım bir pasta keselim dedik hazır gitmişkende gecenin onunda stad nasıl görünüyor çekelim görün dedik resimler kaliteli değil ortam çok karanlıktı idare edin
 :cook: buda bjk_mabet için iyiki doğdun kardeşim iyiki karşımıza çıktın seni tanımak büyük mutluluk benim için

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Karabay

Mutlu seneler @bjk_mabet
Resimler için teşekkürler @Necmi abi.

Bu arada Necmi abi senin isminin kırmızısı herkesten biraz farklı mı?  Torpilmi yaptın kendine Necmi abi
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 00:41:08 Karabay ]