!!!ALINTI!!!
kameranin acisi inanilmaz onemli bir olay, seyir zevkine direkt etki eden bir olay, ama malesef ne ligtv, nede diger kanallar (kupa maclarinda atv) bu konunun uzerinde durmiyor, ugrasmiyor, kendileri icin en rahtini secip, bu onemli konuyu dikkate almiyor.
ttarenada bir kac mac tvden izleyenler asagi yukari kamera acisi nasildir biliyordur, gormustur, brakin 2. kati, birinci kati bile nerdeyse yakalayamiyor ana kamera...
oysa duzeltilebilir bir durum bu... almanya ile yaptigimiz mili macta stada ilk defa gelen alman kanali bakin nasil bir cekim yapmis ttarenada:
alman kanalindan ttarena:
ayni mac turk kanalindan ttarena:
iki videoyu da tamamen izleyin farki gorun
sanki 2 farkli stadta oynanilan farkli 2 mac.
almanlar ilk geldikleri stadta bu kaliteli yayini yapabiliyor, ligtv, dsmart, atv yapamiyor mu?
isteseler yaparlar, ama iste neyse..
zaten 4 yildir bu konu yuzunden kafayi yiyorum...
belki daha once değinilmiştir ama başka bir sitede gördümde paylaşamadan edemedim. gerçekten biz ne kadar kötü çekim yapıyoruz seyir zevki denen bir şey yok. hele o yayıncı kuruluşun maç oynanırken biyere uzun uzun kalması onemlı pozısyonların tekrarlanmaması pozısyonları kaçırma v.s bunlar direk seyir zevkini olumsuz yonde etkıleyen etmenler olarak goruyorum. umarım stadımızda en iyi çekim açısından maçlar yayınlanır