Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688793 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Eski açık daha önce mi bitti :alala: :alala: :alala:
Son kiriş kalıbı ve demirini ilk önce yeni açık da koydular @anilt
Eski açıkta bir gün sonra koydular son kiriş kalıbı ve demirini :tabe:
neyin kafasını yaşıyorsun eski açıkta daha birbuçuk aylık iş var kullandığın kelimelere dikkat et biraz nasıl yeni açık kaliteli olmuş bu lafın gittiği yer stadın 3/4 ünün kalitesiz olduğu anlamını taşır artık saçmalıkta zirve yaptınız firmamı yarıştırıyorsun yoksa stadımı kötülüyorsun farkında bile değilsin millette sizin burdan kelimelerinizi alıp stad kötüler farkındamısın bundan milletin ağzına yok yere boş boş konuşarak laf vermeye ne kadar meraklısın mühendismisinde neyin kaliteli neyin kalitesiz olduğunu biliyorsun ve tüm ülkeye açık ortamda rahatça dile getiriyorsun @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı Tolga

neyin kafasını yaşıyorsun eski açıkta daha birbuçuk aylık iş var kullandığın kelimelere dikkat et biraz nasıl yeni açık kaliteli olmuş bu lafın gittiği yer stadın 3/4 ünün kalitesiz olduğu anlamını taşır artık saçmalıkta zirve yaptınız firmamı yarıştırıyorsun yoksa stadımı kötülüyorsun farkında bile değilsin millette sizin burdan kelimelerinizi alıp stad kötüler farkındamısın bundan milletin ağzına yok yere boş boş konuşarak laf vermeye ne kadar meraklısın mühendismisinde neyin kaliteli neyin kalitesiz olduğunu biliyorsun ve tüm ülkeye açık ortamda rahatça dile getiriyorsun @Yunus Emre Dökmeci
Necmi abi haklı.

Arkadaşlar firma yarıştırmayı ve şu tribün öbür tribünden daha iyi oldu tarzında konuşmak şu saatten sonra hiç doğru birşey değil.

Kaliteli-kalitesiz olayını bilemem çünkü ben mühendis değilim fakat benim iki firmaya da güvenim vardı ve layıkıyla bugünlere getirdiler stadı.

Bundan sonra yapılmış olanları değil yapılacak olanları tartışmak daha iyi olur diye düşünüyorum. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anıl

Necmi abi haklı.

Arkadaşlar firma yarıştırmayı ve şu tribün öbür tribünden daha iyi oldu tarzında konuşmak şu saatten sonra hiç doğru birşey değil.

Kaliteli-kalitesiz olayını bilemem çünkü ben mühendis değilim fakat benim iki firmaya da güvenim vardı ve layıkıyla bugünlere getirdiler stadı.

Bundan sonra yapılmış olanları değil yapılacak olanları tartışmak daha iyi olur diye düşünüyorum. :ok:
Ben de mühendis değilim ama kaba inşaatta bir işin kalitesi sağlamlığıdır diye düşünüyorum. O yüzden stadın tamamı aynı kalitede sonuçta aynı firmalar denetliyor. Yoksa kolon pürüzlü olmuş pürüzsüz olmuş, kiriş pürüzlü olmuş pürüzsüz olmuş önemsiz şeyler. Kirişlere prekast geldi gitti bütün pürüz ve pürüzsüzlükler. Kolonlara da küfeki geliyor onda da gitti. Geriye kaldı yapının sağlamlığı :)

Çevrimdışı Tolga

Ben de mühendis değilim ama kaba inşaatta bir işin kalitesi sağlamlığıdır diye düşünüyorum. O yüzden stadın tamamı aynı kalitede sonuçta aynı firmalar denetliyor. Yoksa kolon pürüzlü olmuş pürüzsüz olmuş, kiriş pürüzlü olmuş pürüzsüz olmuş önemsiz şeyler. Kirişlere prekast geldi gitti bütün pürüz ve pürüzsüzlükler. Kolonlara da küfeki geliyor onda da gitti. Geriye kaldı yapının sağlamlığı :)
Katılıyorum Anıl.

Bir yapıda kaliteden bahsedebilmek için o yapının sağlam olup olmaması çok önemlidir diye düşünüyorum ben de. :ok:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Anıl

Katılıyorum Anıl.

Bir yapıda kaliteden bahsedebilmek için o yapının sağlam olup olmaması çok önemlidir diye düşünüyorum ben de. :ok:
Aynen özellikle kaba inşaatta, kaba inşaat demek demir ve beton demek yapıyı ayakta tutan sistem sonuç olarak. Estetik açıdan bakmak yanlış en başta

Çevrimdışı Geovani

@bjk_mabet mutlu senelerin olsun kardeşim her günün BEŞİKTAŞIMIZIN şampiyonluğu gibi olsun...
@keremfrat1 ellerine sağlık kardeşim dj gibisin   :D her gün volüm 1 2 yardırıyosun bi best of ta yaparsın artık...
@AdemG  özlettin abi kendini
@Yunus Emre Dökmeci canım kardeşim liverpool maçına aramıza gelirsen gol atınca gol sevinci dalgasına dalıcaz sana  :D bırak obitaşı çiçekleri bi ay sonra hepsi yolcu ellerine sağlık iki firmanında, bu stadta kullanılan demir betonla toki 3 tane anadoluda stat yapıyor
Son olarakta ALLAH rızası için numaralıdaki vinç bi an önce yol alsın ordada prekastlaar hızlansın
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı karAŞK

!!!ALINTI!!!

kameranin acisi inanilmaz onemli bir olay, seyir zevkine direkt etki eden bir olay, ama malesef ne ligtv, nede diger kanallar (kupa maclarinda atv) bu konunun uzerinde durmiyor, ugrasmiyor, kendileri icin en rahtini secip, bu onemli konuyu dikkate almiyor.

ttarenada bir kac mac tvden izleyenler asagi yukari kamera acisi nasildir biliyordur, gormustur, brakin 2. kati, birinci kati bile nerdeyse yakalayamiyor ana kamera...

oysa duzeltilebilir bir durum bu... almanya ile yaptigimiz mili macta stada ilk defa gelen alman kanali bakin nasil bir cekim yapmis ttarenada:

alman kanalindan ttarena:

ayni mac turk kanalindan ttarena:

iki videoyu da tamamen izleyin farki gorun   

sanki 2 farkli stadta oynanilan farkli 2 mac.

almanlar ilk geldikleri stadta bu kaliteli yayini yapabiliyor, ligtv, dsmart, atv yapamiyor mu?

isteseler yaparlar, ama iste neyse..

zaten 4 yildir bu konu yuzunden kafayi yiyorum...

belki daha once değinilmiştir ama başka bir sitede gördümde paylaşamadan edemedim. gerçekten biz ne kadar kötü çekim yapıyoruz seyir zevki denen bir şey yok. hele o yayıncı kuruluşun maç oynanırken biyere uzun uzun kalması onemlı pozısyonların tekrarlanmaması pozısyonları kaçırma v.s bunlar direk seyir zevkini olumsuz yonde etkıleyen etmenler olarak goruyorum. umarım stadımızda en iyi çekim açısından maçlar yayınlanır

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

!!!ALINTI!!!

kameranin acisi inanilmaz onemli bir olay, seyir zevkine direkt etki eden bir olay, ama malesef ne ligtv, nede diger kanallar (kupa maclarinda atv) bu konunun uzerinde durmiyor, ugrasmiyor, kendileri icin en rahtini secip, bu onemli konuyu dikkate almiyor.

ttarenada bir kac mac tvden izleyenler asagi yukari kamera acisi nasildir biliyordur, gormustur, brakin 2. kati, birinci kati bile nerdeyse yakalayamiyor ana kamera...

oysa duzeltilebilir bir durum bu... almanya ile yaptigimiz mili macta stada ilk defa gelen alman kanali bakin nasil bir cekim yapmis ttarenada:

almanlar ilk geldikleri stadta bu kaliteli yayini yapabiliyor, ligtv, dsmart, atv yapamiyor mu?

belki daha once değinilmiştir ama başka bir sitede gördümde paylaşamadan edemedim. gerçekten biz ne kadar kötü çekim yapıyoruz seyir zevki denen bir şey yok. hele o yayıncı kuruluşun maç oynanırken biyere uzun uzun kalması onemlı pozısyonların tekrarlanmaması pozısyonları kaçırma v.s bunlar direk seyir zevkini olumsuz yonde etkıleyen etmenler olarak goruyorum. umarım stadımızda en iyi çekim açısından maçlar yayınlanır
Bizim spikerlerde de sorun var. Belli kalıpları kullanıp duruyolar.
Bi "yakın mesafeden" diyişi var spikerin, akıllara zarar. Sesleri iğrenç adamları spiker yapmışlar ayrıyeten.
Daha hala futbolcu isimlerini yalnış söylemeler, ayarsız "gooooll" diye bağırmaları..
Geçtiğimiz senelerde başka herhangi bir takım gol attığında normal söyleyen spiker, nedense renkli bi takımın golünde nerdeyse mikrofonu ağzına sokuyor. Saçma sapan işler ya...
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

!!!ALINTI!!!

Almanların kamerasıyla toki arena bile san mames olmuş maçın kalitesi artmış resmen.  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı martin40

Evet baya bir fark var, bir Galatasaryli olarak, Alman televiyzyondaki gibi yayilmasini isterim.

Su stattaki kamerasizda olmuyo be gardaas (Vodafone)

Çevrimdışı 34BJK64

!!!ALINTI!!!

Alman kanalı tam karşı taraftan çekim yapmış.

Türkçe videodaki 1.29 ile Almanca videodaki 1,52 aynı pozisyon. Ama çekim yapılan yerin zemine yakın olması inanılmaz zevkli kılıyor maçı.

Ama Vodafone Arena'da üst tribünler fazla dik olduğu için ben yayının aşağıdan yapılacağı kanaatindeyim. İnşallah öyle olur.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı TØLGA

Alman kanalı tam karşı taraftan çekim yapmış.

Türkçe videodaki 1.29 ile Almanca videodaki 1,52 aynı pozisyon. Ama çekim yapılan yerin zemine yakın olması inanılmaz zevkli kılıyor maçı.

Ama Vodafone Arena'da üst tribünler fazla dik olduğu için ben yayının aşağıdan yapılacağı kanaatindeyim. İnşallah öyle olur.
yayın yeri belli numaralı üst kat ilk sıra
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Neo Nesil

!!!ALINTI!!!

+1903

Çevrimdışı Haldun

hay agzına saglık abi ya bi de bu çıktı yok çiçekler kolonloru pürüzlü yapıyormuş obitaş kaymak gibi yapmış yok çiçekler pasaklıymış sanki inşaat değil de ev ödevi yapıyorlar inşaat dediğiz zaten pasaklı olur 1 yıl boyuncu bu lafları duymaktan sıkıldık artık hala da  devam ediyor kaldı ki necmi abinin dedigi gibi bu durumda stadın 4 de 3 ü kalitesiz oluyor öyleyse.

Çevrimdışı eagleizm

Son satilan kombine sayisi kac acaba 15 bine yaklastik mi?
BEŞİKTAŞ..

Buradaki arkadaşların önerileriyle tekrardan tasarladığım bazı modeller.
Günaydın Arena Kartalları :)
@henry gale Örnekler için eline sağlık yalnız kartal için kendisi değil de bakışları kullanılabilir mi acaba birşeyler buldum bilen arkadaşlar biraz daha araştırabilir kırmızıyıda belki biraz açık bir şekilde gözlerde kullanabiliriz..
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=https://www.flow-rite.com/files/eagle_eye.jpg&imgrefurl=http://animal-kid.com/eagle-eye-logo.html&h=150&w=
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://incontrol-uk.com/wp-content/themes/infocus/lib/scripts/timthumb/thumb.php%253Fsrc%253Dhttp://incontrol-uk.com/wp-content/uploads/2013/04/eagleeyes600.png%2526w%253D614%2526h%253D236%2526zc%253D1%2526q%253D100&imgrefurl=http://incontrol-uk.com/avtech-cctv-eagleeyes-app/&h=236&w=614&tbnid=gDHhye0l8RJ8zM:&zoom=1&docid=hIdS4L-15KeMdM&ei=CvfSVJbJNIGrUsumhLAE&tbm=isch&ved=0CBkQMygRMBE4yAE
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://a1184.phobos.apple.com/us/r1000/062/Purple2/v4/b5/03/50/b50350e3-65b3-b8ba-6b54-d1f9476dc349/mzl.lazdlmtg.png&imgrefurl=http://www.badappreviews.com/iosapps/29942/eagleeyes-plus&h=1024&w=1024&tbnid=2wCWLqlkJGvBIM:&zoom=1&docid=ZPHGkPFd6-y50M&ei=u_bSVIPeNYmAU_CxgMAM&tbm=isch&ved=0CIwBEDMoUjBS
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=http://wallpho.com/wp-content/uploads/8589130407143-eagle-eyes-wallpaper-hd.jpg&imgrefurl=http://wallpho.com/4181-eagle-eyes.htm&h=1080&w=1920&tbnid=BXOlypx_4oPfRM:&zoom=1&docid=WcNpwduGdhicnM&ei=u_bSVIPeNYmAU_CxgMAM&tbm=isch&ved=0CHMQMyg5MDk
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=https://lh6.ggpht.com/xHiUw-h65nAC_CkzFnY4d-0C_OP02TouGJ2NsHfn2n1FkXh9mHlnamRiDogLlyTtvA%253Dw300&imgrefurl=https://play.google.com/store/apps/details?id%3Dpush.lite.avtech.com&h=300&w=300&tbnid=T65pDRRHVbZmUM:&zoom=1&docid=7je1tFYoihqGsM&ei=u_bSVIPeNYmAU_CxgMAM&tbm=isch&ved=0CFMQMygZMBk
http://www.google.com.tr/imgres?imgurl=https://pbs.twimg.com/profile_images/1139751929/Eagle_Eyes.jpg&imgrefurl=http://pixshark.com/eagle-eye-close-up.htm&h=333&w=474&tbnid=VWIdv5w_Yfa0FM:&zoom=1&docid=pArv4VgXkEWCuM&ei=u_bSVIPeNYmAU_CxgMAM&tbm=isch&ved=0CEAQMygTMBM
  Tabii koltuk dizaynına uygun bir şekilde belki biraz daha karikatürize ederek dostlar ne dersiniz :iblush:@FARUK
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 12:33:07 Ümit Marmaris ]

@henry gale Kartalımda öyle bir bakış var ki yalnız gözler bile yeterli olur gibi geliyor bana 2. katın hem siyah hem de beyaz halinde bir çalışma yapabilirsen çok sevinirim :ok: :ok:
Bu arada @bjk mabet ve diğer arkadaşların doğum gününü kutlarım..
@FARUK
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 12:34:08 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hay agzına saglık abi ya bi de bu çıktı yok çiçekler kolonloru pürüzlü yapıyormuş obitaş kaymak gibi yapmış yok çiçekler pasaklıymış sanki inşaat değil de ev ödevi yapıyorlar inşaat dediğiz zaten pasaklı olur 1 yıl boyuncu bu lafları duymaktan sıkıldık artık hala da  devam ediyor kaldı ki necmi abinin dedigi gibi bu durumda stadın 4 de 3 ü kalitesiz oluyor öyleyse.
Gece Gece fırçayı yemişiz yine :bawling:
Bir şey soracağım ben firmaya kaliteli ve farklı demişim , Buradan stadın 4/3 u kotu oldu anlamını nasıl çıkarıyorsunuz banada açıklarmısınız :alala: :alala: Bence Siz nasıl anlamak isterseniz öyle anlıyorsunuz , Bş espri yapalım diyoruz Onu bile yanlış anlıyorsunuz , Hiç espri mizacınızdamı yok , Bazı şeylere gerçekten anlam veremiyorum , İnsan Gerçekten hayret edeiyor :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 08:06:00 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın, içeriden gelen fotoğraflarda, fotoğrafın hangi kat hangi tribün vb bilgilerin eklenmesi mümkün olabilir mi? @Necmi Abi.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Birde Bu Firma mhabbeti açılınca neden sadece ben fırça yiyorum :alala: Konuyu ben açmadım , Konuyu açan arkadaş Numaralımı - Yeni açıkmı önce biter diye anket yapılmıştı yeni açık diyenler bırdamı diye Taş attı ortaya bende Uygun cevabı verdim , Peki burada Yeni açık yavaş bitti diyen arkadaş Yeni açığa yavaş demeye getirerek Yeni açıktaki firmayı kotulemiş olmuyor mu dışarıya karşı :alala: :alala: @Necmi abi
Herkes kotuluyor sıkıntı yok , Ben savununca dışarıya karşı stadı kotulemiş oluyorum ilginç :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı SDemirsoy

günaydın arena Bu fotoğrafı atıyorum ve kaçıyorum görüşürüz :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

günaydın arena Bu fotoğrafı atıyorum ve kaçıyorum görüşürüz :D
Bi Toki'mi gördüm sanki?  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı keremfrat1

Gunaydin :) sam mamesin ilk sirasi kac bilen varmi insaatini izledim dun :)