Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688750 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Alt tarafın beyaz olması derinliği gösterme açısından daha etkileyici ama stadda yarı dolu olduğunda boş koltuklar sırıtıyor en büyük dezavantajı bu..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı BesiktasLee

İyi geceler, burada uzun süre önce bir anket vardı ; numArALı mı önce biter yoksa Yeni AçıK mı diye...

Hala yeni açık önce biter diyenler burada mı  :D
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 01:36:51 BesiktasLee ]
Ds

Çevrimdışı buratti

siyah koltuk yaz aylarinda stattaki ortam sicakliginin daha yuksek olmasina neden olabilir beyaz koltuga gore; cimler icin uygun olmayabilir bu durum. Cimi yapacak firma ile konusur heralde yonetim son kararini vermeden.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

İyi geceler, burada uzun süre önce bir anket vardı ; kApALı mı önce biter yoksa Yeni AçıK mı diye...

Hala yeni açık önce biter diyenler burada mı  :D

Kapalı degilde numaralı olmasın O :evillol: :hoşgeldin
Evet Yenş açık diyenlerden biride benim , Sonuçta artık yeni açıkta numaralıda kapalıda bitti , Kısacası kabayı bitirdik ama Yeni açık ayrı Bi güzel oldu Obitaş farkıyla ve kalitesiyle :halay: :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasLee

Evet Yenş açık diyenlerden biride benim , Sonuçta artık yeni açıkta numaralıda kapalıda bitti , Kısacası kabayı bitirdik ama Yeni açık ayrı Bi güzel oldu Obitaş farkıyla ve kalitesiyle :halay: :bandit: :bandit:

Anlayan anlamıştır zaten :D Evet NumaraLı Sağol uyarın için uyku sersemliği
Ds

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yok bu sefer alt çok basık ve Kuçuk Gozukuyor :bandit:
Ama alt beyaz ust siyah olduğu zaman basık gozukmuyor ve gayet de heybetli gozukuyor :ok:
@FARUK hocam bu 2 renk de de tasarım yapmıştı , Forumdan Faruk Akkuş tasarımları linkini bulup inceleyebilirsin :ok: Alt siyah ust beyaz tasarımı görünce fikrin 100%100 degişecektir ve Alt beyaz ust siyah olsun diyeceksin :D
Haklısın abi gayet güzel olmuş :ok: @FARUK abinin de ellerine sağlık :claps:
İnşaAllah şu tasarımlardan birini yada daha güzelini yaparlar da tadından yenmez stat :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 05 Şubat 2015, 01:39:03 Yutek71 ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Haklısın abi gayet güzel olmuş :ok: @FARUK abinin de ellerine sağlık :claps:
İnşaAllah şu tasarımlarından birini yada daha güzelini yaparlar da tadından yenmez stat :biggrinking:
dedigim gibi Alt siyah olunca stad basık gorunuyor dimi :bandit: @Yutek71

Çevrimdışı martin40

Arkadaslar pek takip edemedim, kamera ne zaman açilacak, yerimi degisiyor sorunmu yasandi ? tsk.

Arkadaslar pek takip edemedim, kamera ne zaman açilacak, yerimi degisiyor sorunmu yasandi ? tsk.
Sorun var Duzeltiliyor yarın sabaha kadar yapılır heralde beklemedeyiz :bandit:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

dedigim gibi Alt siyah olunca stad basık gorunuyor dimi :bandit: @Yutek71
Aynen aynen.. Bazı görsellerde iyi gibi görünüyodu da göz yanılmasıymış  :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Aynen aynen.. Bazı görsellerde iyi gibi görünüyodu da göz yanılmasıymış  :evillol:
:D :D

Çevrimdışı Anıl

Yine konuyu Obitaş'ı savunmaya getirdin vurucaklar abi seni :steamed::steamed:

Çevrimdışı Anıl

:evillol: :evillol: :evillol: :evillol:
Ayrıca anketi Numaralı-Yeni Açık diye açtılar Eski Açıkta ki rampadan dolayı. Eski Açık bile daha önce bitti :kop::kop:

Ayrıca anketi Numaralı-Yeni Açık diye açtılar Eski Açıkta ki rampadan dolayı. Eski Açık bile daha önce bitti :kop::kop:
Eski açık daha önce mi bitti :alala: :alala: :alala:
Son kiriş kalıbı ve demirini ilk önce yeni açık da koydular @anilt
Eski açıkta bir gün sonra koydular son kiriş kalıbı ve demirini :tabe:

Çevrimdışı Abdullah

Yine mi obitaş vs çiçekler :akuma:

Çevrimdışı Deniz

Kamerada sıkıntı var teknik servis bugün ilgilendi yarına hazır olacaktır muhtemelen
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Necmi

Mutlu seneler @bjk_mabet
Resimler için teşekkürler @Necmi abi.

Bu arada Necmi abi senin isminin kırmızısı herkesten biraz farklı mı?  Torpilmi yaptın kendine Necmi abi
yoo @Karabay sistem yöneticilerinin hepsi aynı renk site yöneticileri farklı kırmızı hafif ton farkı var sistem yöneticileri forumda genelde teknik sorunlara bakıyorlar site yöneticileri ve denetcilerde işleyişle ilgili sıkıntıların çözümüne bakıyor  :D burda kimseye torpil yok herkes birbiriyle eşit şartlarda

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi küfekilere bakmışsındır nasıl kalite görüntü olarak  :)
@Efe resimde aydınlık çıktığına bakma fotolar zifiri karanlıkta çekildi özellikle küfegilerin olduğu alanda hiç ışık yok zaten gittiğimizde bjk_mabet yoktu biz @ZEKI ile birlikte içeri sızma operasyonu yaptık karanlıkta güvenlik falan bizi hırsızda sanabilirdi  :evillol: bu arada el yordamıyla baktım küfegilerin üzeri düz ve cilalı öyle tırtıklı falan değil kaymak gibi bir ara baktım beyaz kolonun yanında karartı var yaklaştım bizim Zeki taşı okşuyor :alala:

Çevrimdışı Deniz

@Efe resimde aydınlık çıktığına bakma fotolar zifiri karanlıkta çekildi özellikle küfegilerin olduğu alanda hiç ışık yok zaten gittiğimizde bjk_mabet yoktu biz @ZEKI ile birlikte içeri sızma operasyonu yaptık karanlıkta güvenlik falan bizi hırsızda sanabilirdi  :evillol: bu arada el yordamıyla baktım küfegilerin üzeri düz ve cilalı öyle tırtıklı falan değil kaymak gibi bir ara baktım beyaz kolonun yanında karartı var yaklaştım bizim Zeki taşı okşuyor :alala:
:kop: :kop: :kop:

:kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Odaya girdiğimde küfekiyi okşuyordu :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Sezer

Aldım kombinemi bende çok rahatım herhalde mutlu şekilde uyuyabilirim bu gece.  Oh açılış maçına da rahatça girebileceğim.

Çevrimiçi Necmi

kamera arıza yaptı yarın yeni bir kamera takacaklar @martin40

Çevrimdışı Anıl

Kalıp demir koymayla bitmiş mi oluyor ? :alala: