Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (4) Yeni Başlığımız Hayırlı Olsun 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5688591 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 4 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ahmet türker

bencede her seçenekte üst kat siyah olmalı  :)
zaten büyük bir ihtimal ile üst siyah alt beyaz olacak. :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türker

Koltuk Dizayn Facebook adresimizde yoruma sunulmuştur sizce Hangisi Olmalı ?
https://www.facebook.com/ArenaBesiktas?ref=hl
facebookta paylaştım çok güzel bir çalışma . :ok:  :ok:

Çevrimdışı ALI RIZA

facebookta paylaştım çok güzel bir çalışma . :ok:  :ok:
teşekkürler abi facebook ta bizi takip etmeye devam etsinler orayada bir kaç statla özel fotolar çekimler paylaşacagım bir kaç güne kadar

Çevrimdışı LVNT.GEMICI

Almadığını kim söyledi çArşının  :evillol:
Stadın her tribününde de o ruh olacaktır  :bandit:
Bireysel olarak muhakkak alanlar vardır ama şu bi gerçek eski inönüde kapalıda 10-15 bin kişi vardı sence yeni yapılan kapalı üste bunlardan kaçı aldı? keza alsaydı muhakkak haber olurdu çarşı kapalı üstü kapattı yeni yerini buldu diye ben sadece gözlemlerimden bahsediyorum.
Birgün Herkes Beşiktaşlı Olmasın Bırakın o Ayrıcalık Bizde Kalsın.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ahmet türker

teşekkürler abi facebook ta bizi takip etmeye devam etsinler orayada bir kaç statla özel fotolar çekimler paylaşacagım bir kaç güne kadar
:ok:  :ok:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Buradaki arkadaşların önerileriyle tekrardan tasarladığım bazı modeller.
Eline,emeğine sağlık  Henry Gale.Hepsi güzel ama  benim seçimim hiç tartışmasız  1.

Çevrimdışı henry gale

Herkese teşekkürler. Tasarımların bazıları buradaki arkadaşların fikri, bazıları da benimdi.

Bu tasarımlardan birinin uygulanmasının imkansıza yakın olduğunun ben de farkındayım ama yine de kendi aramızda konuşup fikir alışverişi yapmak bile yeterli. Ayrıca 3d tasarım bana ait değil. Donanım haberde yucel11 isimli bir arkadaşa ait olduğunu yazmışlar. Kendisine de teşekkür ederiz.

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu son çalışmalar da bir harika  :claps:
Armanın üzerinde 2. katta bulunan kartal logosu olarak klübün resmi armada kullandığını değil de, onun yerine daha agresif bir kartal bulmalıyız. çok basit kaçıyor.
Zeki abinin profil resmindeki bile hoş durur. içinde beyaz noktacıklarla şekil ve derinlik kazanmış halde.

Çevrimdışı ahmet türker

yer olimpiyat olursa bahane cok.. ama rakip bursa gitmemek olmaz..
hem de çok uygun bir saat de,bu maça kesin gidilir.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yigitcan1903

Bireysel olarak muhakkak alanlar vardır ama şu bi gerçek eski inönüde kapalıda 10-15 bin kişi vardı sence yeni yapılan kapalı üste bunlardan kaçı aldı? keza alsaydı muhakkak haber olurdu çarşı kapalı üstü kapattı yeni yerini buldu diye ben sadece gözlemlerimden bahsediyorum.
Var var benim bildiğim insanlar
Eski inönüde kapalının kapasitesi 5-6 bin civarıydı
Zorladığımızda 8-9 bine çıkardı orası ayrı :D
Maddiyatı yeten kapalıdan alıyor
Numaralı üst de eskisi gibi olmayacak mesela ordan alanlar da var
Stat açılışı yaklaştıkça sayı da artacak,protesto zannedildiği gibi rağbet görmedi
Esas beklenen stadın sezon başına yetişmesi,çoğunluk onu bekliyor
Stat açıldığında azınlıkta kalır diye tahmin ediyorum protesto edenler

Çevrimdışı Altuğ

Herkese teşekkürler. Tasarımların bazıları buradaki arkadaşların fikri, bazıları da benimdi.

Bu tasarımlardan birinin uygulanmasının imkansıza yakın olduğunun ben de farkındayım ama yine de kendi aramızda konuşup fikir alışverişi yapmak bile yeterli. Ayrıca 3d tasarım bana ait değil. Donanım haberde yucel11 isimli bir arkadaşa ait olduğunu yazmışlar. Kendisine de teşekkür ederiz.

@henry gale çok başarılı bir çalışma olmuş eline sağlık.

Çevrimdışı bnymnd

Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı sozkul

Buradaki arkadaşların önerileriyle tekrardan tasarladığım bazı modeller.

6 diyorum fakat mümkünse 3 deki kartal figürüyle.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Kutay

15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@henry gale abi ellerine sağlık muhteşem tasarımlar :claps: :claps:
Benim Favorim 1 numaralı tasarım
Eğer 1 Numaralı tasarım yapılırsa EFSANE olur
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı melih

Temelinde aşk var!

Çevrimdışı quentine83

üst siyah olsun diyorsunuz da arkadaşlar deli gibi çıkış kapısı var üstte.çok sırıtıyor siyahla.ama beyazda o kadar belli olmuyor.
İsmet Yarkın ONUR