5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir
5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir

Beşiktaş Forum|5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir Tarih : 13.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Alper Akarsu - Serkan Çimen - Candaş Erbil - Erdem Mertoğlu VAR : Onur

eryigitcaner, ulumemo, matias_27, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, sozkul, Tass, Yokmessi, Savaş, Kartal Ç, sefaköykartali, blackeagle35, kahyaoglueren, tolga1903, Ravenman, annoca, murat baltacı, hasankale, maıden, Trao ve 122 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir  [Okunma sayısı 3722 defa] 5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şunu gerçekten çok merak ediyorum.
Bu dönem yaptınız transferlerin hangisi başkan, hangisi antrenör hangisi de Grafin istegiydi?
Başkanın kendi isteğiyle yaptığı transferlerin arkasındaki isim kimdi?

Çevrimiçi Necmi

anlıyorum ve elestirilerine hak ta veriyorum. ben onun yaptıklarını yapan bir golcumuzun cok uzun zamandan beri olmadıgını soyluyorum. ayrıca son maclardaki durumu atlatacak bence. bir cıkmaza girdi, golculerin bircogunda bu durumu defalarca gordum. ozguveni 1-2 gol atmasına bakar. o zaman bu bariz pozisyonlar gitmez ins. ben hala umitliyim ondan.
aslında forvet olduğunu ve ana görevinin gol atmak olduğunu anlasa ve bu kadar kendini paralamasa belki dönüş senesi olabilir evet müthüş savaşıyor ama sonuç yok

Çevrimiçi levitate

Şunu gerçekten çok merak ediyorum.
Bu dönem yaptınız transferlerin hangisi başkan, hangisi antrenör hangisi de Grafin istegiydi?
Başkanın kendi isteğiyle yaptığı transferlerin arkasındaki isim kimdi?
graf - bilal, taylan
ole - abraham?, ndidi belki
başkan - jota, rıdvan, orkun, belki cerny ama adam kendini zorla getirdi gibi bir şey, jurasek için menajer önerisi diyorlar o da başkandır
sergen - cengiz, gökhan

djalo fikrim yok ama graf diyeceğim, başkanda olabilir (oortekizli)
bipbipbupbup

Çevrimiçi Tass

jota eger bu cerny seviyesinde is yaparsa bizim yıllardır ozlem duydugumuz kanatlara kavusacaz diye bir umit dogdu icime  :)

Çevrimiçi Samet Demir

Kulüp resmi x hesabı hala laylaylom mesajları paylaşıyor, yahu başakşehiri yendik yani büyük bir olay değil. Hakeme bildiri falan yapsana, bir yönetici çıkıp konuştu mu bilmiyorum ama çıkın konuşun kardeşim. İlk haftalardan hakkımızı yedirmeyin.

Whatsappdan hacıosmanoğluna yazmakla kalmayın yani. Bu gibi durumlarda sadece bunun yapıldığını düşünmeye başladım.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

bu arada unutmadan, ben SY mac sonu acıklamasını izlemedim. ama okuduklarımda yoktu o yuzden hatırlatmak istiyorum; orkunun KK isine yaygara yapması lazım, adamın niyetini nerden okudu var ve orta hakemi diye.. cocuk orada acıdan kıvranırken ayaga carpıyor diye KK nerede gorulmus verildigini? rakiplerimizin bariz hareketlerine, taktiksel faullerine calmayan hakemler besiktas olunca niyet okuma yapamazlar... vs vs   yani SY isteyeneler en buyuk ozelligi bu demiyor muyduk? simdi tam zamanı!

Çevrimiçi murat baltacı

Demiregenin asistide değerli ama öne oynaması galibiyeti istemesi çok iyi
BeŞiKtAşK

Çevrimiçi Necmi

jota eger bu cerny seviyesinde is yaparsa bizim yıllardır ozlem duydugumuz kanatlara kavusacaz diye bir umit dogdu icime  :)
jota aslında cerny den daha iyi ama sağda iyi solda performansı düşüyor bence jota sağ oynayacak cerny on yada sekiz oynar cengiz solda oynar maça göre değişiklik göstersede böyle olur gibi ama tabi önce solda oynatır ama  jota çok iyi bir sağ açık bence açıkda denmez sağ forvet gibi izlediğim kadarıyla hep odağı kale

Çevrimiçi Zafer55

Demiregenin asistide değerli ama öne oynaması galibiyeti istemesi çok iyi
Demir , Bir pozisyonda Djalonun  topla çıkarken ağır davrandığını görünce orta sahada sinirden zıplıyordu. Çok hoşuma gitti o ruh. Sen bişey yapacan oğlum dedim ve yaptı

Çevrimiçi COB

Bu sistemde Rafa sırıtacak gibi duruyor.

Çevrimiçi COB

Gökhan Sazdağı çok beğendim. Svensson'dan sonra ayağı düzgün ve savunmada iyi olan bir sağ bek görmeyi özlemişim.

Çevrimiçi KartalınGücü

Bu sistemde Rafa sırıtacak gibi duruyor.

Ndidi denkleme girebilirse (başka sakatlık olmazsa İnşallah) Rafa daha efektif oynar. Hepsine ihtiyacımız var kadromuz dar.

Artık hücumda dikkat edilmesi gereken Cerny, Toure, Jota gibi isimler de var eskisi kadar kolay kilitleyemez anadolu takımları Rafayı.

Çevrimiçi Tass

Salih Uçan: "Risk gibi gözükse de Sergen Hoca, antrenmandaki performanslarımla beni ilk 11’e koydu. Tecrübeli bir oyuncuyum; biraz idare edeyim, uzun zamandır oynamıyorum, enerjimi toparlayayım dedim ama maç gitgelli oldu."

yani macı kazandık, kimseyi gommeyim diyorum da... adam kendisinin oynamasına risk diyebiliyor, idare etmekten bahsediyor. yaw kardes sen ne ayaksın. maasını yarım mı alıyorsun? her macı 11 oynayacakmıs gibi hazırlamakla yukumlusun kendini. eytden emekli mi oldun da haberimiz yok. bir de buradaki arkadaslar bunu bizim genc usaklara ustun goruyorlar ya ne diyim...

Çevrimiçi Tass

neys macı kazandık. negatif olmayayım. bir de orkun 1 mac cezayla yırtsa iyi olur.

Çevrimiçi Sinan66

hakemleri de yenmisiz  :)

ödleri kopuyor Besiktas ayaga kalkacak diye

Çevrimiçi Serdar3444

Salih Uçan: "Risk gibi gözükse de Sergen Hoca, antrenmandaki performanslarımla beni ilk 11’e koydu. Tecrübeli bir oyuncuyum; biraz idare edeyim, uzun zamandır oynamıyorum, enerjimi toparlayayım dedim ama maç gitgelli oldu."

yani macı kazandık, kimseyi gommeyim diyorum da... adam kendisinin oynamasına risk diyebiliyor, idare etmekten bahsediyor. yaw kardes sen ne ayaksın. maasını yarım mı alıyorsun? her macı 11 oynayacakmıs gibi hazırlamakla yukumlusun kendini. eytden emekli mi oldun da haberimiz yok. bir de buradaki arkadaslar bunu bizim genc usaklara ustun goruyorlar ya ne diyim...
İki takımda iyi koştu, bugün maç git gelli oldu. Salih Gayet açık anlatmış pilinin yetmediğini, ucundan da iğnelemiş. Bu arada defansa destek verip bir tane yüzde yüz golü bile önledi... İleri geri iyi çalıştı...
Salih çıktıktan sonra orta sahanın ortası kara delik gibi açıldı, oradan kolayca akarak geldiler. Demir Ege stoperlerden bir iki metre önde pozisyon alıyor, karşılamıyor bile, pozisyon alıyor.... Bunu görmek için çokta çaba sarf etmeye gerek yok...
Demir Ege topu ileri çok güzel taşıdı, topa çok güzel yön verdi ama adam karşılamıyor, maçı  azıcık dikkat ederek izlemelisin. Demir Ege bu adam karşılama pozisyon alma işini bu şekliyle devam ettiremez. Yoksa çok büyük yetenek... Yeteneğine laf söyleyen taş olur....
Senin birilerini gömmek için önce maçı izlemiş olman, birde anlamış olman lazım. Maçı izlememiş olsak sadece gol üzerinden yorumunu haklı görürüm ama maçı yaşayarak, hissederek, görerek izledim.
İnşallah Abraham'ın kazma olduğunu anlarsın ama umutların vardı senin değil mi?!!!!
Abraham ilk geldiği gün, geldiği takımda ona  pas atmayanlara sitem etti ama ben ona mahalle maçında pas atmam. Her pozisyonun içinde ama kaçırmak için yemin etmiş gibi, o pozisyonları kaçıracam desen, kaçıramazsın. Çarpar gol olur.
Orkun'a hayran oldum,  takım ona ayak uydurabilse çok daja başka şeyler izleyeceğiz. Gökhan'ı çok beğendim, ruhuyla oynuyor, buna ihtiyacımız vardı....Jurasek'ten de olacak gibi...
Bugün umutlandım... İnşallah daha güzel günler göreceğiz...
[ Son Düzenleme: Bugün, 01:12:08 Serdar3444 ]

Çevrimiçi ulumemo

Etiketler: