5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir
5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir

Beşiktaş Forum|5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir Tarih : 13.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Alper Akarsu - Serkan Çimen - Candaş Erbil - Erdem Mertoğlu VAR : Onur

ulumemo, eryigitcaner, matias_27, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, sozkul, Tass, Yokmessi, Savaş, Kartal Ç, sefaköykartali, blackeagle35, kahyaoglueren, tolga1903, Ravenman, annoca, murat baltacı, hasankale, maıden, Trao ve 122 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir  [Okunma sayısı 3722 defa] 5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada orkunu attıran ebosele denen elemanı çok iyiymiş 23 yaşında king kong gibi 3 kuruşa şöyle adamları nasıl buluyorlar!!
city muhabbeti udinesede iyiydi ebosele fayzullaev de var daha onlarda onu da beleşe aldılar

Çevrimiçi Mehmet57

Gokhan da fena degildi. Zaten gecen seneki performansi cok iyiydi. Ama iste, Svensson ile kiyas edersen herkes iyi gozukur.

Çevrimiçi Tass

cerny 2 ay once alsaydık avrupada devam ve ligde 3te 3 yapmıstık. bundan %100 eminim.

Çevrimiçi Savaş

Goztepe maçında Necip sertliğine sanki bir tık ihtiyacımız olacak gibi orta sahada. Kartal ve Ege çok naif kalabilir orada. 

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi mellfred

cerny akıl kattı takıma
rafa bilal cerny uyum kazanırlarsa çok gol atarız diye düşünüyorum
gökhan da iyi transfer olmuş

Çevrimiçi Samet Ç

cerny 2 ay once alsaydık avrupada devam ve ligde 3te 3 yapmıstık. bundan %100 eminim.
rangersta benim igamane vardı abraham yerine onu alsaydık keşke lille ucuza kapattı ilk maçında 45 dakikada 2 tane salladı

Çevrimiçi Tass

demir ege beni mahcup etmedi. goruyorum canlı olarak gelişimini o yuzden iki de bir onu soyluyorum burada. cengiz hamle oyuncusu olarak devam etmeli bence.
rafa olayını bayadır diyorum burada, o da hamle oyuncusu olur en faydalı olarak.

Çevrimiçi gokhans

cerny akıl kattı takıma
valla ben rafa ile olmayacağı kanaatindeyim. O çıktı galibiyet geldi. Hem çok pas hatası yapıyor hem de çok pozisyon harcıyor..
Bazen direnmek gerekir hayata.. Aslolan hayattır. Hayatta Beşiktaş..!!!

Çevrimiçi mellfred

orkun’a çıkan kart fenere himmetçilere₁ asla çıkmaz bu bir 
pozisyondaki siyahi elemana 10 dakika önce kart çıkması gerekiyordu çıkarmadı
 bir sonraki pozisyonda yine prkuna sert yaptı hakemden cesareti alınca da orkun’a makas yaptı
ben var’a bunu izleyecek sandım hadi orkun’u izledin de o pozisyonu neden cezalandırmadın
namussuzlar

Çevrimiçi mellfred

valla ben rafa ile olmayacağı kanaatindeyim. O çıktı galibiyet geldi. Hem çok pas hatası yapıyor hem de çok pozisyon harcıyor..
rafa takımın geçen yılki çiftlik olmadığını anlayacak
kendine çeki düzen verecek

Çevrimiçi Samet Demir

Orkun tiyatro ligine hoşgeldin kardeşim.
Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Tass

kartala da guvenin arkadaslar.. o da fayda saglayacak ins... ndidi ve orkunun yoklugunda illa sert birini orataya almak istiyorsa hoca emirhan topcu olabilir mi antreman maclarında denesin derim.

Çevrimiçi yaço58

kartala da guvenin arkadaslar.. o da fayda saglayacak ins... ndidi ve orkunun yoklugunda illa sert birini orataya almak istiyorsa hoca emirhan topcu olabilir mi antreman maclarında denesin derim.
Son dakika orta sahaya birini almadığımıza yazık oldu ya

Çevrimiçi Tass

Son dakika orta sahaya birini almadığımıza yazık oldu ya

salih ozcan cok ucuza vardı. simdi cuk diye otururdu bu duruma.

Çevrimiçi tolga1903

cerny akıl kattı takıma

Bilal cerny jota olarak değişecek o 3'lü muhtemelen. Hatta şöyle söyleyim bilal abraham jota arkası cerny çok üzer anadolu takımlarını oturursa tabi cerny forvet arkası oynamak isteyecek.

Çevrimiçi Necmi

cerny akıl kattı takıma
aslında yusufmuydu adı sağ tarafımıxı koridor yaptı ama ilk maçı bencede iyiydi ilk maça göre bu sahaya çıkmak kolay değil hele bek oyuncusu ve türksen

Çevrimiçi Necmi

Savunmamız orta sahamız bildiğiniz felaket tek iyi olan şey hücum hattını nihayet kazandık ama bu takıma sağlam sekiz almak şarttı yada altı ama bence öncelik sekizdi acısını çok çekeceğiz dua edelim demirege sakatlanmadan önceki formunu kazansın

Çevrimiçi Tass

gokhan ilk macta gecer not aldı. defansı daha saglam yapmalı. ama bu haliyle onurdan daha iyi oldugu asikar. ben asıl taylandan umitliyim sag bek olarak. ins o cocuk ta sans bulur yakında.

Çevrimiçi Necmi

Bilal cerny jota olarak değişecek o 3'lü muhtemelen. Hatta şöyle söyleyim bilal abraham jota arkası cerny çok üzer anadolu takımlarını oturursa tabi cerny forvet arkası oynamak isteyecek.
bilal fırvete geçip abraham sola kayınca takım vites yükseltti resmen

Çevrimiçi Tass

ben herseye ragmen abrahamı hala begeniyorum  ve umitliyim. ama duygusal olmak zorunda degiliz. cerny sag tarafta banko oldu. eger jota da solu kapatırsa onun gibi, bu form durumunda bilali santrafor yapıp abrahamı hamle olarak sokarsın ikinci yarıya. ben yine de abrahamın cok iyi topcu olduguna inaniyorum.

ismini anmak istemediğim gsın sırık golcusune benzetiyorum tarzını. cok pozisyon hazırlar ve girer. atmaya baslyacak ta. ilk maclarında atıyordu zaten...
[ Son Düzenleme: 13 Eylül 2025, 22:42:46 Tass ]

Çevrimiçi yaço58

salih ozcan cok ucuza vardı. simdi cuk diye otururdu bu duruma.
Gerçekten niye almadık acaba İsmaip yüksek transferi keşke son dakika yatmasaydı

Çevrimiçi levitate

Gerçekten niye almadık acaba İsmaip yüksek transferi keşke son dakika yatmasaydı
onun bi mevzuları varmış sakatlıkla alakalı galiba
bipbipbupbup

Çevrimiçi Necmi

ben herseye ragmen abrahamı hala begeniyorum  ve umitliyim. ama duygusal olmak zorunda degiliz. cerny sag tarafta banko oldu. eger jota da solu kapatırsa onun gibi, bu form durumunda bilali santrafor yapıp abrahamı hamle olarak sokarsın ikinci yarıya. ben yine de abrahamın cok iyi topcu olduguna inaniyorum.

ismini anmak istemediğim gsın sırık golcusune benzetiyorum tarzını. cok pozisyon hazırlar ve girer. atmaya baslyacak ta. ilk maclarında atıyordu zaten...
adamın işi hazırlamak değil sonlandırmak gol olmayınca puan alamıyorsun bu maç kaçırdı diye konuşmuyoruz bu adam sürekli kaçırıyor acayip pozisyon kokluyor aşırı pozisyona giriyor eyvallah ama boş kaleye bile kaçırıyor kamyon dolusu boş kaleye kaçırdığı pozisyon var forvetler bir maçta 6 7 pozisyona giremez ama bu giriyor ve hepsini kaçırıyor

Çevrimiçi Tass

adamın işi hazırlamak değil sonlandırmak gol olmayınca puan alamıyorsun bu maç kaçırdı diye konuşmuyoruz bu adam sürekli kaçırıyor acayip pozisyon kokluyor aşırı pozisyona giriyor eyvallah ama boş kaleye bile kaçırıyor kamyon dolusu boş kaleye kaçırdığı pozisyon var forvetler bir maçta 6 7 pozisyona giremez ama bu giriyor ve hepsini kaçırıyor

anlıyorum ve elestirilerine hak ta veriyorum. ben onun yaptıklarını yapan bir golcumuzun cok uzun zamandan beri olmadıgını soyluyorum. ayrıca son maclardaki durumu atlatacak bence. bir cıkmaza girdi, golculerin bircogunda bu durumu defalarca gordum. ozguveni 1-2 gol atmasına bakar. o zaman bu bariz pozisyonlar gitmez ins. ben hala umitliyim ondan.

Çevrimiçi Tass

bu macta moralimi tek bozan sey orkunun atılması. atamıyorum ustumden.  :s20:

Etiketler: