Salih Uçan: "Risk gibi gözükse de Sergen Hoca, antrenmandaki performanslarımla beni ilk 11’e koydu. Tecrübeli bir oyuncuyum; biraz idare edeyim, uzun zamandır oynamıyorum, enerjimi toparlayayım dedim ama maç gitgelli oldu."
yani macı kazandık, kimseyi gommeyim diyorum da... adam kendisinin oynamasına risk diyebiliyor, idare etmekten bahsediyor. yaw kardes sen ne ayaksın. maasını yarım mı alıyorsun? her macı 11 oynayacakmıs gibi hazırlamakla yukumlusun kendini. eytden emekli mi oldun da haberimiz yok. bir de buradaki arkadaslar bunu bizim genc usaklara ustun goruyorlar ya ne diyim...
İki takımda iyi koştu, bugün maç git gelli oldu. Salih Gayet açık anlatmış pilinin yetmediğini, ucundan da iğnelemiş. Bu arada defansa destek verip bir tane yüzde yüz golü bile önledi... İleri geri iyi çalıştı...
Salih çıktıktan sonra orta sahanın ortası kara delik gibi açıldı, oradan kolayca akarak geldiler. Demir Ege stoperlerden bir iki metre önde pozisyon alıyor, karşılamıyor bile, pozisyon alıyor.... Bunu görmek için çokta çaba sarf etmeye gerek yok...
Demir Ege topu ileri çok güzel taşıdı, topa çok güzel yön verdi ama adam karşılamıyor, maçı azıcık dikkat ederek izlemelisin. Demir Ege bu adam karşılama pozisyon alma işini bu şekliyle devam ettiremez. Yoksa çok büyük yetenek... Yeteneğine laf söyleyen taş olur....
Senin birilerini gömmek için önce maçı izlemiş olman, birde anlamış olman lazım. Maçı izlememiş olsak sadece gol üzerinden yorumunu haklı görürüm ama maçı yaşayarak, hissederek, görerek izledim.
İnşallah Abraham'ın kazma olduğunu anlarsın ama umutların vardı senin değil mi?!!!!
Abraham ilk geldiği gün, geldiği takımda ona pas atmayanlara sitem etti ama ben ona mahalle maçında pas atmam. Her pozisyonun içinde ama kaçırmak için yemin etmiş gibi, o pozisyonları kaçıracam desen, kaçıramazsın. Çarpar gol olur.
Orkun'a hayran oldum, takım ona ayak uydurabilse çok daja başka şeyler izleyeceğiz. Gökhan'ı çok beğendim, ruhuyla oynuyor, buna ihtiyacımız vardı....Jurasek'ten de olacak gibi...
Bugün umutlandım... İnşallah daha güzel günler göreceğiz...