5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir
5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir

Beşiktaş Forum|5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir Tarih : 13.09.2025 Saat : 20:00 Stadyum : Tüpraş Stadyumu Hakemler : Alper Akarsu - Serkan Çimen - Candaş Erbil - Erdem Mertoğlu VAR : Onur

eryigitcaner, ulumemo, matias_27, KartalınGücü, Gökhan Güvenç, sozkul, Tass, Yokmessi, Savaş, Kartal Ç, sefaköykartali, blackeagle35, kahyaoglueren, tolga1903, Ravenman, annoca, murat baltacı, hasankale, maıden, Trao ve 122 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir  [Okunma sayısı 3723 defa] 5. Hafta Beşiktaş 2-1 Başakşehir

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Su maç artık iyice gösterdi ki çok çok pahalı yedek bir forvetimiz var artık.

Çevrimiçi yaço58

Orkun ne gerek vardı bir sonraki maç Orkun’da yok ndidifr yapma işte konu biz olunca direk kırmısıyo veriyorlar

Çevrimiçi yaço58

Gerçekten öyle

Çevrimiçi tolga1903

bir şey yapmamış ki

Yaptı kardeşim düşerken adamın kafaya tekme vurdu halt etti bak çat diye attılar hayır bir de Beşiktaşlısın biliyorsun tanıyorsun bu hakemleri sana asla müsamaha göstermezler neden yapıyorsun orta saha kalmadı elde 2 maç yoksun minimum

Çevrimiçi Samet Ç

Konya macinda artik ben oynarim
konya maçına işlemiyor diye biliyorum geçmiş maç olduğu için

Çevrimiçi mellfred

maymun adam makasla oyuncumuzu öldürmeye çaltıştı kırmızıyı bize verdi haysiyetsiz

Çevrimiçi Samet Ç

Yaptı kardeşim düşerken adamın kafaya tekme vurdu halt etti bak çat diye attılar hayır bir de Beşiktaşlısın biliyorsun tanıyorsun bu hakemleri sana asla müsamaha göstermezler neden yapıyorsun orta saha kalmadı elde 2 maç yoksun minimum
o pozisyona dünyanın hiçbir yerinde kırmızı çıkmaz ortada bir şey yok çünkü senin sahada isyan etmeni bile istemiyor bu lig düzeni kafanı kaldıramıyorsun

Çevrimiçi yaço58

maymun adam makasla oyuncumuzu öldürmeye çaltıştı kırmızıyı bize verdi haysiyetsiz
Hakemin niyeti başındsnm beri belliydi

Çevrimiçi levitate

abi adam bilerek yapmıyor ki numara yapim derken çarpıyor o kadar ucuz bir hareket yok
bipbipbupbup

Çevrimiçi KartalınGücü

Transferi oynattırmayıp kartı geçerli sayarlar mı? Beşiktaş'a karşı nede olmasın 🤔

Çevrimiçi levitate

o pozisyona dünyanın hiçbir yerinde kırmızı çıkmaz ortada bir şey yok çünkü senin sahada isyan etmeni bile istemiyor bu lig düzeni kafanı kaldıramıyorsun
sergen bir şeyler der en iyi özelliği
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Transferi oynattırmayıp kartı geçerli sayarlar mı? Beşiktaş'a karşı nede olmasın 🤔
olabilir şaşırmam  :D

Çevrimiçi Monza

İlk devreyi kaçırdım, bilmiyorum. İkinci yarıdaki oyun güzeldi. Ver yana, ver geriye yoktu en azından. 3 yıldır sürekli aşağıya giden kalite yükselmiş.

Zaman lazım, bence çok daha iyi olabilir. Bugünkü 3 puan çok kıymetli. Özellikle de bize belki de ligde en ters gelen takım olan Başakşehir maçında, üstelikte hakeme rağmen.

Ben dahil çoğu taraftarın istemediği Cengize de helal olsun. 40 yıllık Beşiktaşlı gibi oynadı.

Çevrimiçi levitate

başkan bilalin transfer vlogunda grafa dönüp "muradına erdin gözün aydın" falan diyordu adamın dediği topçu taş gibi

keşke kalan transferleri de ona sorsalar
bipbipbupbup

Çevrimiçi kahyaoglueren

Bizim erteleme maçı bu haftaiçi değil. Once goztepe ile oynayacağız.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Erol Kaynar Abraham için özel hayatına dikkat etsin dedi, bir şeyler biliyorum ve konuşuyorum dedi.

Çevrimiçi Savaş

Çok şükür kavga eden saldıran agresif bi Beşiktaş gördük. Oh be.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Mehmet57

Bilal rakipler icin cok ters bir forvet. Hem asiri guclu, hem hizli, yirtici, teknik yeterli. Ama kaleye daha yakin olmali. Su an sanki Abraham’in bir tik onunde.

Çevrimiçi Samet Ç

ya adamlar üç sene üst üste şampiyon oldu 100 puan alıp şampiyon oldu üstüne az daha yenilmeden şampiyon olacaklardı üstüne saçma sapan akla mantığa sığmayan harcamalar yapıp makası iyice açtılar ama hala daha lig bunlar için dizayn ediliyor gözünüz doysun arkadaş tamam ligin bayerni olacaksınız alın ne yaparsanız yapın kimseye kafayı kaldırtmıyorlar adamlar

Çevrimiçi Necmi

zaten bilali alarak her türlü çok pahalı yedek forvet yaptılar hangisi yedek olsa pahalı olacak

Çevrimiçi tolga1903

Neyse orkun yerine demirege salih çıkarız artık 2 maç. Bu arada hücumdaki sorunun asıl çözümünü 72.dakikada buldu ve bunu devam ettirecek burası kimsenin babasının malı değil 10 milyon alıp da aptal saptal rabonna paslarla 2 metre yanındaki adama pas verememelerle sidik gibi şutlarla rezil edemezsin sen. Jota da girince takıma cerny ufaktan 8-10 numara arasına hazirlasin kendini

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bilal rakipler icin cok ters bir forvet. Hem asiri guclu, hem hizli, yirtici, teknik yeterli. Ama kaleye daha yakin olmali. Su an sanki Abraham’in bir tik onunde.

Bir tık mi, Sergen iki maça keser muhtemelen Bilal fersah fersah önde.

Çevrimiçi kahyaoglueren

başkan bilalin transfer vlogunda grafa dönüp "muradına erdin gözün aydın" falan diyordu adamın dediği topçu taş gibi

keşke kalan transferleri de ona sorsalar
Umarim sakatlanmaz. Fizik gücü lige çok fazla.

Çevrimiçi Mehmet57

Uduokhai on alan baskisinda iyiydi, ama her zaman ki gibi defansta yine uyudu. Paulista yerine Djalo gibi supuren biri ile oynamasiyla sansli, ama keske Djalo’nun yanina biri alinsaydi.

Çevrimiçi Samet Ç

Erol Kaynar Abraham için özel hayatına dikkat etsin dedi, bir şeyler biliyorum ve konuşuyorum dedi.
adam evli çocuğu oldu ağzı olan konuşuyor gece hayatı falan değil golcü değil adam saçma sapan konuşuyor millet

Etiketler: