Simdi sakin gafaylan gazetelere baktim, macin ozetini izledim, demeclere falan baktim
Analiz birakacam gs camiasinda
Arkadaslar, bu gsnin kadrosu bizde olsa, ligi en cok 8. Falan bitiririz biz. Fbnin kadrosuylan da en cok 5. Falan.
Herifler havadan puan ve mac kazaniyorlar. Fikret ormanin artik bu lobi isine de el atmasi lazim. Sanirsam ki yonetime yakin bir arkadas varsa tasdik edebilir bu sene bu temsilciler ve gozlemciler kuruluna biraz ayar vermeye basladik. Eskiden her mac elf kulakli, kartal gozlu gozlemciler ceza yazarken, bu sene minimuma indi yedigimiz cezalar.
Hakemlere ve gozlemcilere ayar verdikten sonra, diger hedef yayinci kurulus olmali.
Resmen senelerce haksiz rekabet yapildi bu ulkede. Adamlarin fragmanlarinda bile gs10 fb10 saniye gozukuyorsa biz 4 saniye gozuktuk.
Bu konuda vodafone firmasininda kullanmak lazim, bizim lobimiz yok ama lobiyi etkisiz hale getirwbilwcek sey para ve iliskiler vodafone firmasinda fazlasiyla mevcuttur, bizim durumumuz adamlari da direkt ilgilendiriyor, destek olup yatirimlarini korumalara lazim boru degil 300-400milyon para bagladi adamlar besiktasa.
Herzaman
@Necmi abinin dedigi gibi bu ligin krali galiba geri donuyor. Biz lobimizle, hakemizle, federasyonumuzla, milli takimimizla kral olmadik bunlara ragmen mucadelemizle, isyanimizla, emegimizle tahta cikti. Rakibin oyunculari hak etmedikleri halde milli takima alinarak, parlatildi, piyasa yaptirildi ve yillarca hakemlerden diyet borcu tahsil edildi bir avrupa basarisi icin.
Simdi var gucumuzle bu iki sarisini ait olduklari yere postalamaliyiz, yahu ben cocukken fb her besiktas maci sonrasi baskan degistirir 6-7 siralarda gezinirdi, gsnin taraftari yoktu.
Suleyman sebanin en buyuk hatasidir o yillarda juventus yapamadi besiktasi.