Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38317 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı raichu

derbi berabere bitsin kırmızı kartlar havada uçuşsun :D

Bu arada avrupa dönüşü hiç kaybetmedik hepsini kazandık :) (Bu sene)
açma ağzını şuş  :D

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimiçi Necmi

Horoz a sormuslar tavukmu yumurtadan cikar yoksa yumurtami tavuktan

Horozun verdigi cevap : ben polemige girmem basar gecerim  :D

sampiyon olucaksak  ilk 11  e saglam cikicaksin  horoz gibi polemige girmeden basip geciceksin

Senol hocam ne yapiyor hepimiz ilk 11 i  gorunce   3 degisilik hakkinin yetmeyecegini yaziyoruz

Besiktas= Polemik yapmayan horoz olmali basip gecmeli  :s20:

valla biz basıp geçiyoruz zaten fener 9 maç yapmış 5 inde puan bırakmış bu ülkede bu istatistikle giden bir takım
şampiyon olamaz öyle dedinki sanki fener hiç puan kaybetmeyecek fener geçen seneden kötü biz geçen seneden iyiyiz.
çok fazla ileri gitmeyede gerek yok bakalım fener akhisardan 3 puanla dönebilecekmi? Biz kadıköye gittiğimizde fenerle
aramızda 10 puan farkda olabilir bu senin olasılığından daha yüksek bir olasılık. Ben bir çok kişinin aksine gs ilk yarı yukarda kalmayı
başarırsa ikinci yarı ciddi rakip olur bir şeyi unutmayalım gs kötü oynarkende kazanıyor fener kötü oynadığı hiç bir maçı kazanamıyor.
Bu seneki en tehlikeli takım Başakşehir iki renkliyide yenmeyi başardı. bu hafife alınacak bir şey değil. Hem bunu başarıp hemde anadolu takımlarıyla
puan kaybetmeden yürüyorsan bu ciddiye alınmalı.

Çevrimdışı Culpable

fener bence gs den daha iyi olucak

sorun fener yada gs degil  basaksehir ama insanlar ne diyor ikinci yari dususe gecicekmis   basaksehir

bak ne guzel soyluyorsun @Necmi abi  iki renkliden puan almis ve anadolu takimlarina basip geciyor

arenada  basaksehir e basacaksin kadikoyde gidip fenere de basicaksin  sampiyonlugun favorisi oldugunu gostericeksin

ama   basaksehir e puan kaybet ordan git kadikoyde puan kaybedip donup sampiyonlugun en  favori adayiyim diyemezsin 
gsye kendi evinde 2 puan veriyorsan konyaya gencler e 2 puan veriyorsan
napoli macinda golu attiktan sonra 5 dakika dayanamayip golu yiyorsan  Sampiyonlugun favorisiyim demek   sozden ileriye gitmez

CL de  kiev e 2 puan kaybediyorsun bak o 2 puan bir cok seye sebep olur  cok ararsin bu puanlari
olurda sasip yanilip Kiev napoliyi evinde yensin  grupta ortalik nasil karisiyor :) futbol bu  olmaz diye bir sey yok bak  gecen hafta real macina

Sampiyonluguna giden takim  CL de gruptan cikmaya giden takim bu sekilde ilk 11 tercihleri yapmaz . deneme yapicaksan git hazirlik macinda yap kupa maclarinda yap

bak benim burda belirtmek istedigim sey su cok basit puanlar kaybediyoruz  bu kaybettigimiz puanlar bizim basimizi agritiyor agriticakda

sen konya genclere gs ye puan kaybedip  ikinci yari basaksehirin dusmesini beklersen cok beklersin .. horoz misali yakala ve  bas gec  yoksa isimiz cok zor 

2 sezon once  olsa biz ilk yari 2-0 yenik duruma dussek   cevirmemiz imkansiz derdim ama bu sene demiyorum  kolayca ceviririz diyorum ama sans her zaman insanin yaninda olmuyor ozellikle bizim yanimizda hic olmuyor  herkezi gecsek direge takiliyoruz o yuzden  yakaladiginda atacaksin  atacak 11 ile cikicaksin maca   yok su kusmesin yok bu kusmesin diye 11 yapmiyacaksin

valla biz basıp geçiyoruz zaten fener 9 maç yapmış 5 inde puan bırakmış bu ülkede bu istatistikle giden bir takım
şampiyon olamaz öyle dedinki sanki fener hiç puan kaybetmeyecek fener geçen seneden kötü biz geçen seneden iyiyiz.
çok fazla ileri gitmeyede gerek yok bakalım fener akhisardan 3 puanla dönebilecekmi? Biz kadıköye gittiğimizde fenerle
aramızda 10 puan farkda olabilir bu senin olasılığından daha yüksek bir olasılık. Ben bir çok kişinin aksine gs ilk yarı yukarda kalmayı
başarırsa ikinci yarı ciddi rakip olur bir şeyi unutmayalım gs kötü oynarkende kazanıyor fener kötü oynadığı hiç bir maçı kazanamıyor.
Bu seneki en tehlikeli takım Başakşehir iki renkliyide yenmeyi başardı. bu hafife alınacak bir şey değil. Hem bunu başarıp hemde anadolu takımlarıyla
puan kaybetmeden yürüyorsan bu ciddiye alınmalı.

Çevrimiçi Necmi

fener bence gs den daha iyi olucak

sorun fener yada gs degil  basaksehir ama insanlar ne diyor ikinci yari dususe gecicekmis   basaksehir

bak ne guzel soyluyorsun @Necmi abi  iki renkliden puan almis ve anadolu takimlarina basip geciyor

arenada  basaksehir e basacaksin kadikoyde gidip fenere de basicaksin  sampiyonlugun favorisi oldugunu gostericeksin

ama   basaksehir e puan kaybet ordan git kadikoyde puan kaybedip donup sampiyonlugun en  favori adayiyim diyemezsin 
gsye kendi evinde 2 puan veriyorsan konyaya gencler e 2 puan veriyorsan
napoli macinda golu attiktan sonra 5 dakika dayanamayip golu yiyorsan  Sampiyonlugun favorisiyim demek   sozden ileriye gitmez

CL de  kiev e 2 puan kaybediyorsun bak o 2 puan bir cok seye sebep olur  cok ararsin bu puanlari
olurda sasip yanilip Kiev napoliyi evinde yensin  grupta ortalik nasil karisiyor :) futbol bu  olmaz diye bir sey yok bak  gecen hafta real macina

Sampiyonluguna giden takim  CL de gruptan cikmaya giden takim bu sekilde ilk 11 tercihleri yapmaz . deneme yapicaksan git hazirlik macinda yap kupa maclarinda yap

bak benim burda belirtmek istedigim sey su cok basit puanlar kaybediyoruz  bu kaybettigimiz puanlar bizim basimizi agritiyor agriticakda

sen konya genclere gs ye puan kaybedip  ikinci yari basaksehirin dusmesini beklersen cok beklersin .. horoz misali yakala ve  bas gec  yoksa isimiz cok zor 

2 sezon once  olsa biz ilk yari 2-0 yenik duruma dussek   cevirmemiz imkansiz derdim ama bu sene demiyorum  kolayca ceviririz diyorum ama sans her zaman insanin yaninda olmuyor ozellikle bizim yanimizda hic olmuyor  herkezi gecsek direge takiliyoruz o yuzden  yakaladiginda atacaksin  atacak 11 ile cikicaksin maca   yok su kusmesin yok bu kusmesin diye 11 yapmiyacaksin

aslında zor falan değil zaten basıp geçiyoruz geçen seneki ortalamadan iyi gidiyoruz
sanki başakşehire fenere yenilmişiz gibi konuşuyorsun gs yi yenmesi bizi yenecek anlamı taşımıyor
kendi sahamızda her halukarda yeneriz Napoliyle Türkiyedeki takımlar birmi.Kaldıki o napoli ile eleme oynasaydık şimdi elemişdik
senin dediğin gibi bir dünya yok her maçı al yürü diye bir şey olmaz elbette puan kaybedeceğiz
biz 9 maçta 6 puan kaybetmişiz biraz önce şampiyon yaptığın fener 9 maçta 12 puan kaybetmiş
ve daha zorluk derecesi yüksek maçlarını oynamadı. Ben senin gibi düşünmüyorum fener konusunda
deplasman maçlarında facia oynuyor. Ama başakşehir gerçekten ciddi rakip mutlaka yenmemiz lazım
onlarında sorunu ilk malubiyeti almaları olacak şimdi ritmi yakaladılar kazandıkça özgüvenleri artıyor
geriye düştükleri anda biterler.  bu onları psikolojik çöküntüye götürür. Tabi bizi bunlar etkilemiyor.
biz kendi işimize bakacağız lig uzun maraton kaybedecek bir 15 puanımız daha olacaktır bu bile bizi net şampiyon yapar
bu sene bizden başka 80 puana yaklaşacak rakip yok bence bu sene rakiplerimizden 70 puanı geçen olursa
ciddi başarılı sayarım onları ben 15 yıldır bu kadar ağır favori olduğumuz bir zaman daha görmedim
100. yılda bile. burdan şampiyonluk vermemiz için çok başka şeyler olmalı bu sahada olmaz

Çevrimdışı Kuntz

Kimse kusura bakmasın ama bazı yorumlar Beşiktaş'ın büyüklüğünü halen içselleştirememekle alakalı. Bizim 100. yıl şampiyonluğundan sonra yaşadığımız bir duraklama dönemimiz oldu. Çoğu büyük takım böyle kırılma anları yaşar. 101. yılda yaşanan facia sonrası kötü yönetilmenin de etkisi ile belimizi bir süre doğrultamadık. Feda sezonu ile birlikte bir yapılanmaya gidildi ve geldiğimiz nokta azımsanmayacak derecede iyi. Maddi problemleri ile dalga geçilen Beşiktaş önümüzdeki yıl sırtındaki FFP yükünü atarken, bazılarının takip olarak gördüğü camiaların sırtına çok fena binmesi olası.

Beşiktaş bu ligin çok ağır favorisidir. Bir kere bu takımı yenmek öyle kolay iş değil.Kötü oynarken bile reaksiyon verebiliyor. Rakiplerde de bu algı oluşmaya başladı. Diğer takımları gözünüzde büyütüp, ligin gerçekten bir tık üzerinde olan bir takımı ve hocayı olduğundan aşağı göstermek herhalde bize has bir hastalık.Tolgay gibi bir yetenek, Oğuzhan gibi bir yetenek, Atiba gibi bir istikrar abidesi rakiplerin hangisinde var. Adamlar Volkan Şen'i ne bileyim Ozan Tufan'ı yıldız olarak şişirirken, siz bu adamlardan kat kat yetenekli adamları yerin dibine sokup duruyorsunuz.

Biz Başakşehiri yendikten sonra ligin seyri yavaş yavaş ortaya çıkar. Hele ki derbi maç berabere biterse o şampiyonluk adayları yavaş şampiyon olsunlar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Kimse kusura bakmasın ama bazı yorumlar Beşiktaş'ın büyüklüğünü halen içselleştirememekle alakalı. Bizim 100. yıl şampiyonluğundan sonra yaşadığımız bir duraklama dönemimiz oldu. Çoğu büyük takım böyle kırılma anları yaşar. 101. yılda yaşanan facia sonrası kötü yönetilmenin de etkisi ile belimizi bir süre doğrultamadık. Feda sezonu ile birlikte bir yapılanmaya gidildi ve geldiğimiz nokta azımsanmayacak derecede iyi. Maddi problemleri ile dalga geçilen Beşiktaş önümüzdeki yıl sırtındaki FFP yükünü atarken, bazılarının takip olarak gördüğü camiaların sırtına çok fena binmesi olası.

Beşiktaş bu ligin çok ağır favorisidir. Bir kere bu takımı yenmek öyle kolay iş değil.Kötü oynarken bile reaksiyon verebiliyor. Rakiplerde de bu algı oluşmaya başladı. Diğer takımları gözünüzde büyütüp, ligin gerçekten bir tık üzerinde olan bir takımı ve hocayı olduğundan aşağı göstermek herhalde bize has bir hastalık.Tolgay gibi bir yetenek, Oğuzhan gibi bir yetenek, Atiba gibi bir istikrar abidesi rakiplerin hangisinde var. Adamlar Volkan Şen'i ne bileyim Ozan Tufan'ı yıldız olarak şişirirken, siz bu adamlardan kat kat yetenekli adamları yerin dibine sokup duruyorsunuz.

Biz Başakşehiri yendikten sonra ligin seyri yavaş yavaş ortaya çıkar. Hele ki derbi maç berabere biterse o şampiyonluk adayları yavaş şampiyon olsunlar.

geçen sene ki aynı şeyi yapıyorlar sene sonu yine şampiyon olucaz ortalıktan kaybolucaklar yada başka nicklerle aramıza katılacaklar.

renkliler bile farkındalar gs'liler kendilerine bakıyorlar haftada 1 maç yapıyoruz onuda kazanamıyoruz diyorlar teknik trektor bozuntuları bile diyor haftada 1 maç yapıyoruz böyleyiz ya avrupada olsaydık ne olurdu bilmiyorum diyor bugün başakşehir maçından sonra.

Fenerliler düne gelinceye kadar aziz istifa advocat istifa oyunculara tepki gösteriyorlardı birşey değişti mi değişmedi onlar sadece değiştiğini düşünüyor kasımpaşayı yendiler havaya girdiler patladılar sonra.Sonra hakemle konya ve karabükspor'u yendiler yine havaya girdiler şuan yine patlıcaklar.

Renkliler dahi bizden korkuyorlar medyada ki maymunlarda korkuyor bizi kötülemeye çalışıyorlar onlar böyleyken bizim içimizde ki sözde Beşiktaş'lılar bizi kötülüyor.

Real madrid ile biz kaldık nağmalup hem şampiyonlar ligi hem ligde yenilmeyen.Bu takımı için kötü senaryoları yazılıyor ben art niyet arıyorum.

Diğer mevzu şu Biz puan kaybedince geçen senelerde olduğu gibi bocalayacağımızı filan sanılması daha komik o bilic döneminde kaldı geçen senede mağlup olduğumuz maçlar oldu.

Barça bile mağlupı oluyor başakşehir 5 maç mağlup olmaz deniyor en komiğide bu.Bizi kötülemek ve moralimizi bozmak için uydurulmuş şeyler bunlar fb,gs olamıyorsa Beşiktaş'ta olmasın başakşehir olsun mantığı.

Son sözüm bütün Beşiktaş düşmanlarını üst üste koyup şampiyon BEŞİKTAŞ yazacağız...

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar burasi turkiye, her sene ayni sekilde oynanir lig ama unuturuz. Ikinci yari daha sert gecer. Ustelik anadolu takimlari tavsan gibidir iyi baslarlar sonra sakatlik, cezalar derken dar kadroyla geriye duserler ve hakem diye aglamaya baslarlar.
Ayrica sivrilen anadolu takimlarini diger anadolu takimlari bir guzel tokatlar al-asagi ederler.

Ayni cehennemde turk kazaninin basinda zebani olmamasi gibi

Biz sakince maclarimizi oynayip, ilk yariyi alabilecegimiz en yuksek puanla bitirelim sonrasina bakariz.

Kadikoyde uzun bir suredir kazanamiyoruz ama bu surecte kazanacak oyunu oynamadigimiz anlamina gelmemeli maclarin yarisini kazanirdik adil bir ligde.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar ayrica muslera pozisyonuna kirmizi kart tamam da neden iki mac ceza alir yaziyorsunuz, bariz gol sansini engelleyip direkt kirmizi goren futbolcu bir mac oynamaz. Ha sen bariz gol sansindaki adami ucan tekmeyle durdurursan bir mac artik pfdklik olursun. Bariz gol sansindan bir mac ucan tekmeden de iki uc mac ceza alirsin. Ha bizim trf aeti bir mac verir iki mac oynamazsin ama o ayri bir tartisma konusu.

Simdi bariz gol sansindaki adami formasindan cekip dusursen iki mac mi ceza alacaksin?

Çevrimdışı Kalyoncu

Eren derdiyok güzellemeleride bitti :) bu gs seneyede ceza alacak Uefa dan Adnan Öztürk demişti iflasa doğru gidiyolar seneye çok para harcayıp yine bir yol olmaz Riva ile floryayıda böyle yerler.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Eren derdiyok güzellemeleride bitti :) bu gs seneyede ceza alacak Uefa dan Adnan Öztürk demişti iflasa doğru gidiyolar seneye çok para harcayıp yine bir yol olmaz Riva ile floryayıda böyle yerler.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fikret orman insaatci degil mi alsa ya su floryayi parasi neyse verip.

@Serhat Akkaya hala kaziyor 500trilyon dolarlik gomuyu galiba bulursa serhat alsin floryayi, yikalim, besiktas parki yapip suleyman sebanin heykelini dikelim oraya. Bu pislikten kurtulsun turk futbolu. Suyunu icen o tesisin hakemi aldatmaya, emek hirsizligina basliyor. Sadece arif degil arife kadar da bunlar boyleydi

Çevrimdışı mylife1903

Simdi sakin gafaylan gazetelere baktim, macin ozetini izledim, demeclere falan baktim

Analiz birakacam gs camiasinda

Arkadaslar, bu gsnin kadrosu bizde olsa, ligi en cok 8. Falan bitiririz biz. Fbnin kadrosuylan da en cok 5. Falan.

Herifler havadan puan ve mac kazaniyorlar. Fikret ormanin artik bu lobi isine de el atmasi lazim. Sanirsam ki yonetime yakin bir arkadas varsa tasdik edebilir bu sene bu temsilciler ve gozlemciler kuruluna biraz ayar vermeye basladik. Eskiden her mac elf kulakli, kartal gozlu gozlemciler ceza yazarken, bu sene minimuma indi yedigimiz cezalar.

Hakemlere ve gozlemcilere ayar verdikten sonra, diger hedef yayinci kurulus olmali.

Resmen senelerce haksiz rekabet yapildi bu ulkede. Adamlarin fragmanlarinda bile gs10 fb10 saniye gozukuyorsa biz 4 saniye gozuktuk.
Bu konuda vodafone firmasininda kullanmak lazim, bizim lobimiz yok ama lobiyi etkisiz hale getirwbilwcek sey para ve iliskiler vodafone firmasinda fazlasiyla mevcuttur, bizim durumumuz adamlari da direkt ilgilendiriyor, destek olup yatirimlarini korumalara lazim boru degil 300-400milyon para bagladi adamlar besiktasa.

Herzaman @Necmi abinin dedigi gibi bu ligin krali galiba geri donuyor. Biz lobimizle, hakemizle, federasyonumuzla, milli takimimizla kral olmadik bunlara ragmen mucadelemizle, isyanimizla, emegimizle tahta cikti. Rakibin oyunculari hak etmedikleri halde milli takima alinarak, parlatildi, piyasa yaptirildi ve yillarca hakemlerden diyet borcu tahsil edildi bir avrupa basarisi icin.

Simdi var gucumuzle bu iki sarisini ait olduklari yere postalamaliyiz, yahu ben cocukken fb her besiktas maci sonrasi baskan degistirir 6-7 siralarda gezinirdi, gsnin taraftari yoktu.

Suleyman sebanin en buyuk hatasidir o yillarda juventus yapamadi besiktasi.

Çevrimdışı tangaz

Fikret orman insaatci degil mi alsa ya su floryayi parasi neyse verip.

@Serhat Akkaya hala kaziyor 500trilyon dolarlik gomuyu galiba bulursa serhat alsin floryayi, yikalim, besiktas parki yapip suleyman sebanin heykelini dikelim oraya. Bu pislikten kurtulsun turk futbolu. Suyunu icen o tesisin hakemi aldatmaya, emek hirsizligina basliyor. Sadece arif degil arife kadar da bunlar boyleydi

tohumu bozuk bunların sanırım o tesislerde genetikciler var gelen yabancılarda uyuyor hemen bu fetişistlere
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adamlar bitik Manu yu yendi başımıza Real madrid yaptiniz

Bizim 2 macta 4 puan aldığımız Napoli varya Manunun icinden geçer cok NET !

Yahu ligin de bile 4 mactir kazanamayan ve 4 macta sadece 1 Gol atabilen Manudan bahsediyoruz

Manu Premier lig takimi gibi oynamıyor hatta alakasi bile Yok Premier lig futboluyla

Keza Napolide Italyan takimi ve futbolunu oynamıyor cok ilginçtir ki Premier lig takimi gibi oynuyor

Ne buyuttunuz arkadaş su feneri :alala: @Culpable
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 10:17:41 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Adamlar bitik Manu yu yendi başımıza Real madrid yaptiniz

Bizim 2 macta 4 puan aldığımız Napoli varya Manunun icinden geçer cok NET !

Yahu ligin de bile 4 mactir kazanamayan ve 4 macta sadece 1 Gol atabilen Manudan bahsediyoruz

Manu Premier lig takimi gibi oynamıyor hatta alakasi bile Yok Premier lig futboluyla

Keza Napolide Italyan takimi ve futbolunu oynamıyor cok ilginçtir ki Premier lig takimi gibi oynuyor

Ne buyuttunuz arkadaş su feneri :alala: @Culpable

manu kötü rezil doğru, ben napoliyi ingilizlere benzetmedim daha çok ispanyollara benzettim. fenere gelince bizi yenebilirler manuya karşı sertlikleri iyiydi bizim takım böle sert çirkef takımlara karşı yumuşak kalıyor zira biz futbol oynuyoruz ragbi değil ama çok da sorun değil bu olası yenilgi ve bu onları yarışta tutmaya yetmez.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı kyiv

Galatasaray için acaba? derken Galatasaray'ın hiçbirşey olmadığı birkez daha ortaya çıktı.Sen evinde 2 maç arka arkaya kaybediyorsan şampiyonluktan falan bahsetme.Haftaya oynanacak Fenerbahçe Galatasaray maçının kaybedeni bırakın zirveyi eteklerini rüyasında  bile göremez.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2016, 13:45:27 kyiv ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Erman Toroğlu: "Sen Beşiktaş'ın Napoli'de attığı üçüncü golün ofsaytını bırak. Senin takımın baştan aşağı ofsayt!"    :claps:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Alanya - Antep maci 4-3

Vagner Love ilk Golünü atti :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tolga

Kerem Demirbay, B.Munich'e golünü attı :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

aubameyang 27 dakikada hat trick yapmış

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

aubameyang 27 dakikada hat trick yapmış
Seneye ya real ya da cityde abi s

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

Çevrimiçi 38life

Gomez gol atmış. Stada gidiyorum seyredemedim. Nasıl atmış?

Etiketler: