Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38179 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bence maddi sorunların da etkisi var, mevcut gelirleriyle oyuncuların parasını asla ödeyemezler, borçlanamazlar. Arsa işi de sıkıntılı, bu kritik dönemde kimse rivaya proje falan yapmaz. bunların çok konuşan bir yöneticisi aten söylüyordu oyuncu maaşlarını ödeyemeyeceklerini, ha ereni 150 milyon euro satarlarsa bilemem  :D :D :D :D
Sonuçta Lewandowski den bir farki yok yani bi 50 milyon € eder :lol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı raichu

Kadikoy den  3 puan ile cikabilecegine inaniyormusun sen ?
ha inaniyorsan duygusal bakiyorsundur olaya

biz cenk ile menk ile kadikoyden 3 puan alamayiz
orda kaybedecegin 3 puan  basahirin arayi acmasina ve fenerinde yarisin icinde olmasina firsat verir

biz kadikoyde 3puan  kaybedersek o zaman  fener ve basaksehir sampiyonluk icin cekisir ama basaksehir sampiyon olur
 bizde lig 3 . ne oynariz
abi sen uçmuşun ya sezon kadıköydeki maça bağlı yani öylemi  :D
yapma allah aşkına

Çevrimdışı Culpable

cursed  4 hafta var surda  cok uzak degil

basaksehire 1 puan
fener deplasmaninda da 3 puan  kaybedersek
daha sonra bunlari yeniden yaz

ya abi çok boş yapıyorsunuz ya :)

Daha erkenden konuşmaya başlandı :)

5 mağlubiyet görmez nedemek hemde başakşehir 2.ci yarı düşenler filan öyle bir oynucak ki öyle bir mağlubiyet alırki başakşehirde-fb de hatta Beşiktaş'ımız da.

Geçen sene biz şampiyon olduk 5 mağlubiyetimiz vardı fener'in 4.

Başakşehiri büyütmeyin ilk yenilgilerini biz tattırınca dengeleri bozulur zaten  :ok:

Çevrimdışı Kalyoncu

orda kaybedecegin 3 puan  basahirin arayi acmasina ve fenerinde yarisin icinde olmasina firsat verir

biz kadikoyde 3puan  kaybedersek o zaman  fener ve basaksehir sampiyonluk icin cekisir ama basaksehir sampiyon olur
 bizde lig 3 . ne oynariz
Sizin hesapta yanlışlık var :) bizim fenerle 6 puan fark var. Nasıl üçüncü olduk biz?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ins Cnm yaaa :lol:

Dikkat etde Basaksehir sizle Bassak gecmesin diyecegimde fena Bassak geçtiler :bandit:

Çevrimdışı Gokhan-

Valla arkadaşlar, sonunda gülen elbet biz oluruz da şu gördüğüm Başakşehir Fb ve Gs'den daha çok rakiptir benim gözümde.

Baskının büyük camialara göre daha az olacağını düşünmemin sebebi arkalarında bunları dürtecek, ürkütecek, hesap soracak birilerinin, bir şeylerin olmamasıdır.

Sorumluluğu olan birinin heyecanıyla, olmayanın ki bir olmaz ki.

Futbolları bu şekil de devam ederse Nisan ay'ını görürler..
@Kalyoncu @Tolga @38life
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı ilhan mansız

Sonuçta Lewandowski den bir farki yok yani bi 50 milyon € eder :lol:
aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş, bunlarınki de o hesap, oyun bitti artık, bundan sonra bakalım bunları kim kurtaracak, her şeyleri beleş, biz 4 yılda nereden nereye geldik. 4 yıl önce umutsuzduk, bugün her şey değişti. İnşallah bu yıl da şampiyon olacağız.

Çevrimdışı ilhan mansız

Ins Cnm yaaa :lol:

Dikkat etde Basaksehir sizle Bassak gecmesin diyecegimde fena Bassak geçtiler :bandit:
devir çoktan değişti, bunlar anlamak istemiyor ama anlayacaklar,,

Çevrimdışı atalay

Elbette var. Ama kazanırken de doğru harcamalar yapmadılar. Rakipleri işlerini kolaylaştırdı. @ilhan mansız Ödemelerin zamanında yapılması ise her takım için çok önemli. 

Yasasin KAOSSSS :super: :sevinc :sevinc

SNAİJDER :

Bugün kötü oynadık ama sebebini diğer arkadaşlara sormak lazım. Böyle futbol oynarsak kazanmamız zaten imkansızdı.

Çevrimdışı Tolga

bizde lig 3 . ne oynariz

:nerd: :nerd:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Basaksehir iyi takim guclu takim ama kadrosu dar. Yarin iki kisi sakatlansa bir adam kirmizi gorse guc kaybederler.
Ustelik ikinci yari anadolu takimlarinin hocalari uyuz olmaya baslayacaklsr abdullah avciya. Lan, diyecekler herif seviyeyi yukseltiyor, rahat rahat yaya yaya calisiyoruz, baskanlar odunu alip saldiracak, diyecekler ve ibbyi to,atlamaya baslayacaklar

Çevrimdışı Culpable

Sanirim anlamak istemiyorsun

ben FB nin GS  ye puan kaybedecegini dusunmuyorum

hal boyle olunca  FB nin gs ve bizle oynayacagi macta 6 puan almasi demek direk olarak zirve ile puan kaybini ortadan kaldirmasi demek

ki   daha sonrasinda FB kendini  tam anlami ile toplamis olucak

ve o esnada basaksehir  teklemez ise[bence teklemiyecek]  aradaki farki yavas yavas acmis olucak yani arenaya 5-6 puan  fark ile  gelip 1 puan koparmaya bakacak

abi sen uçmuşun ya sezon kadıköydeki maça bağlı yani öylemi  :D
yapma allah aşkına

Çevrimdışı tangaz

bizde lig 3 . ne oynariz

dünkü feneri görünce kadıköyde işimizin zor olduğunu gördüm kayedersek sürpriz olmaz ama fenerin şöyle bir sıkıntısı war lens dışında yaratıcı oyuncusu yok uzun lig maratonunda özellikle deplasmanlarda yetersiz hücum aksiyonları ile çok puan kaybederler bizim gibi manchester gibi takımlara iç sahada iyi oynarlar ama deplasman kabusları bence sürecektir.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

bizde lig 3 . ne oynariz

Vay beee bak sen şu işe fener ile aramızda 6 puan fark var fenere ola ki yenildik biz 3.cü oluyoruz fener 6 puanlık galibiyet alıyor galiba önümüze geçiyor biz 3.cü oluyoruz :D

Çevrimdışı Gokhan-

@Culpable abi, sen de öldürdün ya :)

İkisine de kaybetsek yine Fb bizim altımız da kalacak ayrıca Fb hiç bir zaman istikrar yakalayamaz, saman alevi gibi yanar söner arada bu sene bundan ötesine geçemezler..
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı cursedofdragon

basaksehire 1 puan

geçen sene fener ile çekişirken akhisara puan bırakınca 3-3 berabere kalınca bile şampiyon biz olucaz dedim ben burda kaos hakimken :)

Siz o zaman yoktunuz tabi yenisiniz çünkü sezon sonu yine biz şampiyon olucaz ama siz burda olurmusunuz bilmiyorum abi burda olursanız tekrar yazarım sizede :)

Başakşehir maçına 3 puan yaz içerde ki maça  :ok:

Çevrimiçi 38life

bizde lig 3 . ne oynariz
Yaş olarak büyüğüm olmasaydın bu mesajına  mustehzi bir şekilde "tamam" der geçerdim.

Cenk bizim ilk 11 oyuncumuza değil zaten. Forvette Kara Mamba oynayacak. Fener zenci sever... Menk isimli futbolcuyu ise tanımıyorum. Gelgelelim ben kadikoyden 3 puan alacağız diye birşey demedim. Bunun başakşehirin şampiyonluğu ile ne alakası var ? Başakşehir siradan Anadolu takımlarına puan kaybedecek yarıştan kopacak ikinci yarı. Aksini düşünmek hayalcilik olur. Şuan ligde tek rakibimiz kendimiziz. Saçma sapan şekilde maçlar kaybetmedigimiz surece şampiyonluğun tek adayiyiz.

Çevrimdışı tangaz

bu sene sanırım kolay şampiyon olucaz gibi görünüyor cinconu sene sonuna kadar itekleyecekler diyordum ama bunların ahı gitmiş vahı kalmış geçen senenin benzeri olacak bunlarda geçen sene de bu zamanlar benzer puandalarmış.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Levent Nazifoğlu: "Başakşehir bizden daha organize olduğunu ispatladı bugün. Maçın hakkı beraberlikti, bireysel hatadan maçı kazanamadık"

Levent Nazifoğlu: "Top bizde kalıyor ama, etkili ataklar yapamıyoruz. Bunun bir şekilde çaresi bulunması lazım"

Levent Nazifoğlu: "Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda düşüş var. Devre arasının bize iyi geleceğini düşünüyorum" :lol: :lol:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Biz bu sene çok zor maç kaybederiz. Vodafone arenada hiç kaybetmeyiz diye düşünüyorum. Gs'de düşüş başlar bence fener kazanacaktır ki işimize gelir.

Çevrimdışı onder23

Çevrimiçi 38life

basaksehire 1 puan
Basaksehir ile berabere kalıp fener'e de yenilirsek şampiyonluk yarışında hiçbirşey kaybetmeyiz. Bugün nasıl şampiyon olacağız diyorsam birebir aynı inançla şampiyon olacağız derim. Dediğim gibi büyüğüm olmasan çok farklı tepki verirdim bu hakaretlerine. :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bu sene sanırım kolay şampiyon olucaz gibi görünüyor cinconu sene sonuna kadar itekleyecekler diyordum ama bunların ahı gitmiş vahı kalmış geçen senenin benzeri olacak bunlarda geçen sene de bu zamanlar benzer puandalarmış.
Ben diyordum hep abi gs de düşüş başlayacak diye gene fenerle çekişiriz bence

Çevrimdışı ilhan mansız

onların pili bitti, arsa işinden para buldular buldular, bulamadılar, perişan olacaklar, korkunç bir borçlar birlikte oyuncuların paralarını da ödeyemeyecekler.

Etiketler: