Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38186 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı raichu

Sanirim anlamak istemiyorsun

ben FB nin GS  ye puan kaybedecegini dusunmuyorum

hal boyle olunca  FB nin gs ve bizle oynayacagi macta 6 puan almasi demek direk olarak zirve ile puan kaybini ortadan kaldirmasi demek

ki   daha sonrasinda FB kendini  tam anlami ile toplamis olucak

ve o esnada basaksehir  teklemez ise[bence teklemiyecek]  aradaki farki yavas yavas acmis olucak yani arenaya 5-6 puan  fark ile  gelip 1 puan koparmaya bakacak
abi sen anlatamıyorsun bence fener bizi yense diğer 3 puanı nereden kapatıyor bizle fark 6 şuan
o esnada b.şehir teklemezse nasıl arenaya 5-6 farkla geliyor zaten 2 maç sonra oynuyoruz b.şehirle sonra fenerle oynayacağız
allah aşkına söyle bana şimdi ben nasıl anlayayım ne anlatmak istediğini  :bandit:

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu Fatih terim Yalçın Ayhan'ı çağırsın artık

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Levent Nazifoğlu: "Başakşehir bizden daha organize olduğunu ispatladı bugün. Maçın hakkı beraberlikti, bireysel hatadan maçı kazanamadık"

Levent Nazifoğlu: "Top bizde kalıyor ama, etkili ataklar yapamıyoruz. Bunun bir şekilde çaresi bulunması lazım"

Levent Nazifoğlu: "Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda düşüş var. Devre arasının bize iyi geleceğini düşünüyorum" :lol: :lol:
Ulan adama sorarlar :

Avrupada da oynamıyorsun , Haftada bir mac yapıyorsun - yorulmuyorsun , Bu neyin düşüşü diye

Gram Beyin yok bunlarda , keza muhabirlerde de ! Su soruyu soracak bir tane Medya mensubu yokmu :alala:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

bence başakşehiri rakip olarak görmek zirve yarışını götürürler demek çok iyimser olur bu işi en son sivas yapmıştı onlar bunu yaparken şehir baya arkalarındaydı deplasman algısı oluşuyordu sahalarında, ama başakşehirin öyle bir gücü de yok bunlar ikinci devre hep birer etkendir yarışı götürmek için.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Culpable

cursed ve Gokhan    anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz

ben diyorum ki   fener gs ve bizimle olan macindan 6 puan alirsa   zirvedekiler ile olan farki azaltir  ve   takimlari  tam anlami ile otururucak  zirve yarisinin icinde olucaklar
biz kadikoyde 3 puan birakip ordan basaksehirde 2 puan birakirsak

sezon sonuna kadar basaksehir ve  fener sampiyonluk icin cekisir bizde 3 oluruz diyorum [p kadikoy maci  sonrasi 3. olacagiz demiyorum ]

geçen sene fener ile çekişirken akhisara puan bırakınca 3-3 berabere kalınca bile şampiyon biz olucaz dedim ben burda kaos hakimken :)

Siz o zaman yoktunuz tabi yenisiniz çünkü sezon sonu yine biz şampiyon olucaz ama siz burda olurmusunuz bilmiyorum abi burda olursanız tekrar yazarım sizede :)

Başakşehir maçına 3 puan yaz içerde ki maça  :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

bu sene sanırım kolay şampiyon olucaz gibi görünüyor cinconu sene sonuna kadar itekleyecekler diyordum ama bunların ahı gitmiş vahı kalmış geçen senenin benzeri olacak bunlarda geçen sene de bu zamanlar benzer puandalarmış.

ben dedim abi sezon başından beri diyorum dinlemiyorsunuz ki gs'de iş yok diyorum.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

bence başakşehiri rakip olarak görmek zirve yarışını götürürler demek çok iyimser olur bu işi en son sivas yapmıştı onlar bunu yaparken şehir baya arkalarındaydı deplasman algısı oluşuyordu sahalarında, ama başakşehirin öyle bir gücü de yok bunlar ikinci devre hep birer etkendir yarışı götürmek için.
Ligin epey favorisiyiz napoliye dayandık daha tam pik noktasına ulaşmadı takım. Devre arası birkaç iyi takviye iyice uçurur bizi abi ekstrem bir şey olmazsa şampiyonuz

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Hersey riekerink hanımın Beşiktaşın
attığı gol ofsayt demesi ile başladı.
Sonra ne mi oldu? 3 maçta evinde 2 mağlubiyet aldı 😃
BEŞİKTAŞLA UĞRAŞANINN ÇOCUĞU OLMAZ.

Çevrimdışı tangaz

Ben diyordum hep abi gs de düşüş başlayacak diye gene fenerle çekişiriz bence

fenerin hücum gücü çok sınırlı lensi çıkar bildiğin çöpler maratonu 2 ileri 1 geri yapacakları için götüremezler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Culpable

Tangaz   Allah gostermesin abou 4 hafta sahadan uzak kalsa forvette kimi oynaticaksin

okey e donen cenkimi oynaticaksin ?

Fenerin boyle bir sorunu varmi ?

Ben lens i cok begeniyorum  ama fb de olmazsa olmaz degil    ha bize gelir bizde oynarsa vazgecilmez olur derim

objektif bakarsak kadikoy de isimiz zor . ordan kaybedecegimiz 3 puan  ligin gidisatini degistirir

dünkü feneri görünce kadıköyde işimizin zor olduğunu gördüm kayedersek sürpriz olmaz ama fenerin şöyle bir sıkıntısı war lens dışında yaratıcı oyuncusu yok uzun lig maratonunda özellikle deplasmanlarda yetersiz hücum aksiyonları ile çok puan kaybederler bizim gibi manchester gibi takımlara iç sahada iyi oynarlar ama deplasman kabusları bence sürecektir.

Çevrimdışı Gokhan-

cursed ve Gokhan    anlamak istediginiz gibi anliyorsunuz

ben diyorum ki   fener gs ve bizimle olan macindan 6 puan alirsa   zirvedekiler ile olan farki azaltir  ve   takimlari  tam anlami ile otururucak  zirve yarisinin icinde olucaklar
biz kadikoyde 3 puan birakip ordan basaksehirde 2 puan birakirsak

sezon sonuna kadar basaksehir ve  fener sampiyonluk icin cekisir bizde 3 oluruz diyorum [p kadikoy maci  sonrasi 3. olacagiz demiyorum ]

Tamam da abi dağılan geri de kalan neden biz oluyoruz orasını anlamadım.

Fb bize göre daha kırılgan, daha desteksiz bir camia şu sıralar ne taraftar destekleri var ne doğru düzgün bir hocaları var, ne takım da isyan edecek takımı benimseyen oyuncuları var.Bunlar mı rakip olacak bize?

Lens ancak maç kazandırır, şampiyonluk çok zor.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Levent Nazifoğlu: "Başakşehir bizden daha organize olduğunu ispatladı bugün. Maçın hakkı beraberlikti, bireysel hatadan maçı kazanamadık"

Levent Nazifoğlu: "Top bizde kalıyor ama, etkili ataklar yapamıyoruz. Bunun bir şekilde çaresi bulunması lazım"

Levent Nazifoğlu: "Sezona iyi başlayan birçok oyuncumuzda düşüş var. Devre arasının bize iyi geleceğini düşünüyorum" :lol: :lol:

Canlı izledim herifi  en güzel yeri "bizim bu sistemle başarılı olma şansımız... (falan yok diyecekti ki sonradan yönetici olduğu dank etti)  tabi var" diye kıvırdı  :evillol:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi 38life

Boş boş senaryolarla vakit kaybetmeyin. Ne fener ne Gs sampiyon olabilecek futbolu ortaya koyamiyorlar ve koyamazlar zira öyle bir takımları yok. Futbolcularinda ruh yok. Teknik direktörleri rezil durumda. Başakşehiri ise saymiyorum. Israrla söylüyorum sıradan Anadolu takımlarına kaybedecekleri puanlarla zirveden uzaklasacaklar ikinci yarı.

Çevrimdışı tangaz

ben dedim abi sezon başından beri diyorum dinlemiyorsunuz ki gs'de iş yok diyorum.

biz de diyoruz gs.de bişey yok die ama iteleyecekler diyorduk lakin bunları değil itelemek roketle de çekseler nafile cacık olmaz bu fetoşlardan

Çevrimdışı Kalyoncu

fenerin hücum gücü çok sınırlı lensi çıkar bildiğin çöpler maratonu 2 ileri 1 geri yapacakları için götüremezler
Heh işte ya oda sürekli sakatlanan bir adam yarın bigün ayağını eline verirler. Devre arası transfer yapacak paralarıda yok. Kontra atak oynayan takımdan korkmuyorum bu ligde sökmez bu oyun anlayışı.

Çevrimiçi 38life

Tangaz   Allah gostermesin abou 4 hafta sahadan uzak kalsa forvette kimi oynaticaksin

Ben lens i cok begeniyorum  ama fb de olmazsa olmaz degil    ha bize gelir bizde oynarsa vazgecilmez olur derim

objektif bakarsak kadikoy de isimiz zor . ordan kaybedecegimiz 3 puan  ligin gidisatini degistirir
Kadikoyde kaybetmemiz muhtemeldir ve bu hiçbirşeyi değiştirmez. Çünkü fenerin teknik direktörü yok oyunu yok ruhu yok futbol kalitesi yok takımda arkadaşlık yok sinerji yok camiada inanç yok planlama yok taktiksel yeterlilik yok hiçbirşey yok. İkinci yarı İnonude bunlara çıktığımızda puan farkını 15den 18'e falan çıkarıyor olucaz muhtemelen.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Bu arada Muslera kırmızı görmeliydi diyorlar, 2 maç ceza alsa çok etkilerdi.

Çevrimdışı Alper1903

Neredeyse her hafta farklı bir 11'le çıkıyoruz ve sistemimiz daha oturmadı. Buna rağmen ligin tepesindeyiz. Bu bile aslında her şeyi çok net açıklıyor. Bizden başka şampiyonluğu hak eden takım yok.

Çevrimdışı tangaz

@Culpable santrafor sıkıntımız hepimizin malumu ama fenerinde santrafor bolluğu yok bence bitik rvp bitik sow sakat kazmandao ve arıza emenike toplasan 1,5 adam etmezler ayrıca santraforların gol atabilmesi için topu oraya taşımak gerek fenerde bunu yapacak fazla adam yok üstelik deplasman performansları herkesin malumu. bu arada oğuzhanın katılımı ile anadolu maçlarında bitik cenkin ben gene skor yapacağını düşünüyorum. birde şu var lens fener için olmazsa olmaz değil demişsin bilakis fenerin olmazsa olmaz tek adamı şuanda lens.

Çevrimdışı tangaz

bu arada gerek fener gerek gs.de para maaş ödeme sıkıntısı malum maratonda futbolcuları anında düşüren en önemli etken para. bu herifler jetonla çalışıyor bunu unutma bence @Culpable

Çevrimdışı Culpable

@Gokhan-

sadece kotu bir senaryo yaziyoruz

basaksehir macinda 2 puan  fener macinda 3 puan birakirsak seklinde
Ha  bunlarin tersi olur basagi sahamizda ezer geceriz  fb yi kadikoyde  ezer geceriz  o zaman   durumlar farkli olur ayakta alkislariz takimi 

ama ben mevcut kadro ve oyun  ile  kadikoyden 3 puan cikarabilecegimizi dusunmuyorum

Tamam da abi dağılan geri de kalan neden biz oluyoruz orasını anlamadım.

Fb bize göre daha kırılgan, daha desteksiz bir camia şu sıralar ne taraftar destekleri var ne doğru düzgün bir hocaları var, ne takım da isyan edecek takımı benimseyen oyuncuları var.Bunlar mı rakip olacak bize?

Lens ancak maç kazandırır, şampiyonluk çok zor.

Çevrimdışı Bishamon

@Culpable santrafor sıkıntımız hepimizin malumu ama fenerinde santrafor bolluğu yok bence bitik rvp bitik sow sakat kazmandao ve arıza emenike toplasan 1,5 adam etmezler ayrıca santraforların gol atabilmesi için topu oraya taşımak gerek fenerde bunu yapacak fazla adam yok üstelik deplasman performansları herkesin malumu. bu arada oğuzhanın katılımı ile anadolu maçlarında bitik cenkin ben gene skor yapacağını düşünüyorum. birde şu var lens fener için olmazsa olmaz değil demişsin bilakis fenerin olmazsa olmaz tek adamı şuanda lens.

Hiçbir santroforumuzu değişmem fenerdekilerle hepsi bitik

Etiketler: