Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38336 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

@Gokhan-

sadece kotu bir senaryo yaziyoruz

basaksehir macinda 2 puan  fener macinda 3 puan birakirsak seklinde
Ha  bunlarin tersi olur basagi sahamizda ezer geceriz  fb yi kadikoyde  ezer geceriz  o zaman   durumlar farkli olur ayakta alkislariz takimi 

ama ben mevcut kadro ve oyun  ile  kadikoyden 3 puan cikarabilecegimizi dusunmuyorum

ya bu neyin ısrarı abi sürekli ?

kadıköyde fenere yenilince lig bitiyor mu ?

Fener mi şampiyon oluyor ?

Ne boş bi muhabbet bu geçen sene fener yendi noldu fener mi şampiyon oldu ?

Abubakar sakatlansa nolucak demişsiniz.

Eren 5 hafta var işte 5 haftadır yok gol mol atamıyor gs onu niye demiyorsunuz adamların forveti yok ?

fenerde çok mu forvet var ?

bitik rvp,emenike balina fernandao birtek başka ? sow 1 gol attı şimdiye kadar anca işte başka ?

Fenerden lens'i çıkart gs'den brumayı çıkart 2 side atak bile yapamaz...

kötü senaryoyu bize yazmayın biz nağmalup gidiyoruz.

1 ileri 2 geri oynayan takımların kötü senaryolarını yazın gs,fb gibi...

Çevrimdışı Culpable

Oguzhanin katilmi ile  cenk den medet umuyorsan  diyecek birsey yok @tangaz

Omer in oyunda olmadigi cenkin 11 de oldugu hicbir mactan benim bir beklentim yok

@Culpable santrafor sıkıntımız hepimizin malumu ama fenerinde santrafor bolluğu yok bence bitik rvp bitik sow sakat kazmandao ve arıza emenike toplasan 1,5 adam etmezler ayrıca santraforların gol atabilmesi için topu oraya taşımak gerek fenerde bunu yapacak fazla adam yok üstelik deplasman performansları herkesin malumu. bu arada oğuzhanın katılımı ile anadolu maçlarında bitik cenkin ben gene skor yapacağını düşünüyorum. birde şu var lens fener için olmazsa olmaz değil demişsin bilakis fenerin olmazsa olmaz tek adamı şuanda lens.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Bu arada Muslera kırmızı görmeliydi diyorlar, 2 maç ceza alsa çok etkilerdi.

Pozisyon bu, kırmızı olmalıydı, hakem kırmızı verse (2maç ceza) Muslera'nın Bursa ve FB maçlarında oynayamayacağını bildiğinden ver(e)medi...

twitter.com/scoutkartali/status/794618579262013440
[ Son Düzenleme: 04 Kasım 2016, 23:19:37 'TaNeR' ]
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Omer in oyunda olmadigi cenkin 11 de oldugu hicbir mactan benim bir beklentim yok

geçen sene Beşiktaş'ın maçlarını izlediniz mi ?

Atiba,Oğuzhan,Cenk,Olcay ile yaptık bütün atakları geçen sene.

En son berabere kaldığımız napoli maçında'da penaltı aldığımız pozisyon oğuzhan,cenk,atiba ile başladı atak.

Yeter artık bu kadar olmaz yaaa

Puanı gs'mi kaybetti biz mi kaybetti belli değil.

Yeminlen keyfimizi kaçırmak için birebirsiniz keyiflenemiyoruz bile.

Zannedersin biz yenildik.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Neredeyse her hafta farklı bir 11'le çıkıyoruz ve sistemimiz daha oturmadı. Buna rağmen ligin tepesindeyiz. Bu bile aslında her şeyi çok net açıklıyor. Bizden başka şampiyonluğu hak eden takım yok.

Hocam yeni taktik bu, rakip bizim nasıl çıkıp ne oynayacağımızı bilemediğinden tam taktik uygulayamıyor  :biggrinking:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

geçen sene Beşiktaş'ın maçlarını izlediniz mi ?

Atiba,Oğuzhan,Cenk,Olcay ile yaptık bütün atakları geçen sene.

En son berabere kaldığımız napoli maçında'da penaltı aldığımız pozisyon oğuzhan,cenk,atiba ile başladı atak.

Yeter artık bu kadar olmaz yaaa

Puanı gs'mi kaybetti biz mi kaybetti belli değil.

Yeminlen keyfimizi kaçırmak için birebirsiniz keyiflenemiyoruz bile.

Zannedersin biz yenildik.
Sakin ol şampiyon

Çevrimdışı Culpable

@cursedofdragon ben gs yi hicbir zaman zirve yarisi yapabilecek kapasitede gormedim
hele eren i soyle iyi boyle iyi diyede yazmadim

gecmis yazilara bak GS zirve yarisi icerisinde  olamaz diye defalarca yazdim

sen konyada 2 puan   genclere 2  kendi sahanda  bitmis gs ye 2 puan  kadikoyde fener e 3 puan birak ve  sonra sampiyonluk bekle .. 
kupa macinda  kupayi GS almamis olsa idi onlar suan FB den daha kotu durumda olurlar idi

sen  kendine takoz  rakiplere  ise  serum veriyorsun

ya bu neyin ısrarı abi sürekli ?

kadıköyde fenere yenilince lig bitiyor mu ?

Fener mi şampiyon oluyor ?

Ne boş bi muhabbet bu geçen sene fener yendi noldu fener mi şampiyon oldu ?

Abubakar sakatlansa nolucak demişsiniz.

Eren 5 hafta var işte 5 haftadır yok gol mol atamıyor gs onu niye demiyorsunuz adamların forveti yok ?

fenerde çok mu forvet var ?

bitik rvp,emenike balina fernandao birtek başka ? sow 1 gol attı şimdiye kadar anca işte başka ?

Fenerden lens'i çıkart gs'den brumayı çıkart 2 side atak bile yapamaz...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Pozisyon bu, adamı kırmızı olmalıydı, hakem kırmızı verse (2maç ceza) Muslera'nın Bursa ve FB maçlarında oynayamayacağını bildiğinden ver(e)medi...

twitter.com/scoutkartali/status/794618579262013440
Abi bence adam golü atardı orada kırmızı olmalıydı.

Çevrimdışı EMİR EMRE

kadıköyde fenere yenilmek nerden çıktı ?

adamlar bitik manchester'ı yendiler hemen gömdünüz beşiktaşı toprağa, helal olsun.

burada napoli deplasmanında puan almak içerde almaktan daha kolay dediğimizde ohaa o kadar da değil dediler, yine söylüyorum Kadıköy'de de Arena'da da kimse bizi hakemle bile yenemez, yeter ki kendi oyunumuzu oynayabilelim.

Çevrimdışı tangaz

sezon başında cenk 5 gol atarken oğuzhan falan oyundaydı oğuzhanın tolgayın aksiyonları ile cenkin büyük maçlarda değil ama anadolu takımlarına karşı gol atacağını düşünüyorum bekleyip görelim @Culpable
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Culpable

Horoz a sormuslar tavukmu yumurtadan cikar yoksa yumurtami tavuktan

Horozun verdigi cevap : ben polemige girmem basar gecerim  :D

sampiyon olucaksak  ilk 11  e saglam cikicaksin  horoz gibi polemige girmeden basip geciceksin

Senol hocam ne yapiyor hepimiz ilk 11 i  gorunce   3 degisilik hakkinin yetmeyecegini yaziyoruz

Besiktas= Polemik yapmayan horoz olmali basip gecmeli  :s20:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Abi bence adam golü atardı orada kırmızı olmalıydı.

Evet kale bomboş ayak içi vuruş goldü... Gol gerçi sonradan geldi ama geseyi 2 hafta Muslera'sız izlemek  daha keyif verirdi gerçi :evillol:
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Culpable

@tangaz  gecen sene  cenk 3 dakika daha fazla sure alsin diye ekran karsisinda kendimi parcaliyordum

ama   o cenk yok artik  hatta sezon basindaki cenk den bile eser yok

gecen seneki cenkin gorevini omer usleniyor

Cenk kizaga cekilip omer e sans verilmeli artik  omer 4 5 mac kurtarsa  yeterde artar bile

sezon başında cenk 5 gol atarken oğuzhan falan oyundaydı oğuzhanın tolgayın aksiyonları ile cenkin büyük maçlarda değil ama anadolu takımlarına karşı gol atacağını düşünüyorum bekleyip görelim @Culpable

Çevrimdışı EMİR EMRE

Muslera'lı Muslera'sız fark yapmaz, alın işte eli yüzü sağlam iki tane takımla oynadı sahasında cimbom ikisinde de mağlup.

Daha bu takımı Osmanlı, Konya, Akhisar, Bursa, Gençler ve tabi ki Beşiktaş hırpalayacak.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Biz şampiyon olacağız tabii ki.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Şenol Hoca ilk devreler değişik işler denemeseydi şimdiye farkı açmıştık çoktan.

Çevrimdışı Orhan_

biz de diyoruz gs.de bişey yok die ama iteleyecekler diyorduk lakin bunları değil itelemek roketle de çekseler nafile cacık olmaz bu fetoşlardan

Bunlar ayak fetoşu abi.

Çevrimdışı raichu

Çevrimiçi murat

o pozisyonun kırmızı olmaması maçın sonucunu düşününce iyi oldu.bu son iki hafta gösterdiki gs nin bir atımlık barutu bitti.belki muslera gününde olurda fenerden puan kopartır.bu hafta trabzon maçı çok önemli.norml şartlar altında ts yi ezerizde avrupa dönüşüolması biraz endişe veriyor.

Çevrimdışı Orhan_

o pozisyonun kırmızı olmaması maçın sonucunu düşününce iyi oldu.bu son iki hafta gösterdiki gs nin bir atımlık barutu bitti.belki muslera gününde olurda fenerden puan kopartır.bu hafta trabzon maçı çok önemli.norml şartlar altında ts yi ezerizde avrupa dönüşüolması biraz endişe veriyor.

"Trabzon'dan fazla gol atarsak kazanırız" Orhan Üründül.

Avrupa dönüşü olması sıkıntı ama Şenol Hoca Başakşehir Gs maçından sonra olayı biraz daha ciddiye bağlamıştır. Bu maçı kazanıp Başakşehir maçında liderliği almak ister benim bildiğim Şenol Hoca.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Vodafone arenada olması beni rahatlatıyor Murat abi

derbi berabere bitsin kırmızı kartlar havada uçuşsun :D

Bu arada avrupa dönüşü hiç kaybetmedik hepsini kazandık :) (Bu sene)

Etiketler: