Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38185 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Bizim basaksehir macina daha var. pis bir takim ve herifler ozel olarak her maca calisiyorlar cok belli.

Mesela adamlar, hakan baltaya basmadilar cunku bassan ayagi duzgun bosa cikartir seni, ama semihe bastilar, sabriye geride bastilar ileride biraktilar ki topu kullansin.

Bizim mactada atibayi tekme manyagi yaparkar, karijmayi cizgiye sururler.

Hic telaslanmadan, gecen seneki sivasspor macindaki gibi yavas yavas sakin sakin 2 tane cakmak lazim yemeden

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Muslera dünyanın en iyi kalecisi
bruma 150 milyon Euro
Eren derdiyok Türkiye'nin en iyi forveti
Riekerink bey diyeceksiniz

:D
Dünyanın en komik fıkrası :bandit: :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Muslera dünyanın en iyi kalecisi
bruma 150 milyon Euro
Eren derdiyok Türkiye'nin en iyi forveti
Riekerink bey diyeceksiniz

:D
Görüyorum ve yükseltiyorum. Eren'in Lewandowski'den farkı yok.

Çevrimiçi 38life

O değil de bu Başakşehir'den bizden başka kim puan alacak ? Şu maç berabere bitse kardı bence
Sıradan Anadolu takımları. Bekle ve gör.

Çevrimdışı ilhan mansız

favori olan kazandı. tebrikler başakşehir. gese yolun sonuna geliyor. maçta dikkatimi çeken oyuncularının aşırı temposuz olmasıydı. büyük ihtimal bunlarda para suyunu çekti. son kurşunlarını da attılar. bu ortamda rivadan para falan gelmez, floryayı da boşaltamazlar, gidecekleri yer kalmadı. Allah büyük, 4 yılda nereden nereye...komodinde kurtarmaz bunları artık.

Çevrimdışı atalay

Galatasaray'ın fizik kalitesi, temposu, saha içi geometrisi her şeyi kötü. Geçen sezon da bu sezona kadar gelinen bölümde de ederinden fazla puan kazandılar. Havlu atmadıkları müddetçe de kazanmaya devam edecekler. O kadar kötüler ki vasat Başakşehir'i tehdit edemediler.

Çevrimdışı OrhanAker

Başakşehir 2.devre bu kadar kazanamaz lig sertleşecek anadolu takımları kapanmaya başlayacaklar.

Çevrimdışı Gokhan-

son haftalarda değil adanaspor ile deplasmanda oynadıktan sonra başakşehir ile içerde oynuyoruz 2 hafta sonra lideriz yani :)

Evet önlerine geçebiliriz ama arkadan kovalayacakları kesin, seri sakatlıklar ve kaos yaşamazlarsa ki (kaos çıkacak bir camia değil :) ) pes etmezler diye düşünüyorum.

2 hafta sonra kozlarımızı paylaşacaz bakalım, kim kimin kestanesini çizerse, umarım maç sonunda tek yenilgisiz takım biz oluruz  :icool:
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimdışı raichu

şimdi ts adana ve b.şehiri yenip lider oluyoruz sonra fener deplasmanı hadi bakalım

Çevrimdışı Kalyoncu

Sıradan Anadolu takımları. Bekle ve gör.
Biraz daha iyisi diyebiliriz oturmuş bir takım. Abdullah hocada rakip analizi konusunda iyi bence. Ama gel gör ki bize rakip olamazlar kötü oynarken kazanma alışkanlıkları yok stresti kaldıramazlar ikinci devre dağılıp giderler.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi 38life

Biraz daha iyisi diyebiliriz oturmuş bir takım. Abdullah hocada rakip analizi konusunda iyi bence. Ama gel gör ki bize rakip olamazlar kötü oynarken kazanma alışkanlıkları yok stresti kaldıramazlar ikinci devre dağılıp giderler.

Aynen öyle. Şampiyonluk yarışı farklı bir olay. Altında ezilirler, tasiyamazlar.

Çevrimdışı Culpable

daha oncede yazdim  simdide yaziyorum basaksehir i cok hafife aliyorsunuz
gecen hafta  basaksehirin aranada puan hatta puanlar alacaginida yazdim

adamlar bizim gibi basit puanlar kaybetmiyor

sampiyonluk yari$i icinde  fenerde  var

yani basaksehir besiktasim ve fener bu 3 unden  az hatayi yapan  sampiyon olur .

basaksehir  sezon sonuna kadar 5 maglubiyet almaz diye yazdim yeniden yaziyorum

fenerbahce  galibiyet serisine basliyacak 6-7 mac fire vermeden goturmeye calisicaklar

kadikoydeki maca  cok daha hazir olucaklar biz o macta puan kaybedersek iste o zaman  sampiyonluk yolunda cok buyuk bir yara almis oluruz

konya ve gencler macinda kaybettigimi  4 puani cok arayacagiz

Çevrimdışı mylife1903

Görüyorum ve yükseltiyorum. Eren'in Lewandowski'den farkı yok.

Sufata bah, meymenet yoh

Ulan lewandofski kim o daha gomezi kesemiyor

Çevrimdışı BJKTÜRK23

bu gs hakkaten bal deresi gibi takım ne zaman darbe yeseler ya milli maç arası oluyor ya sonraki maçları zayıf takımla tam demiştim zorlu fikstür dk 1 gol 1 ilk maçta takıldılar milli maç arası yetişti imdatlarına bunlar üst üste 2 darbe yesin bir daha kalkamaz ama inş önce fb ye takılıp sonra bursa ya yenilirler ve nakavt olurlar.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı ilhan mansız

Galatasaray'ın fizik kalitesi, temposu, saha içi geometrisi her şeyi kötü. Geçen sezon da bu sezona kadar gelinen bölümde de ederinden fazla puan kazandılar. Havlu atmadıkları müddetçe de kazanmaya devam edecekler. O kadar kötüler ki vasat Başakşehir'i tehdit edemediler.
bence maddi sorunların da etkisi var, mevcut gelirleriyle oyuncuların parasını asla ödeyemezler, borçlanamazlar. Arsa işi de sıkıntılı, bu kritik dönemde kimse rivaya proje falan yapmaz. bunların çok konuşan bir yöneticisi aten söylüyordu oyuncu maaşlarını ödeyemeyeceklerini, ha ereni 150 milyon euro satarlarsa bilemem  :D :D :D :D

Çevrimdışı mellfred

Bizim basaksehir macina daha var. pis bir takim ve herifler ozel olarak her maca calisiyorlar cok belli.

Mesela adamlar, hakan baltaya basmadilar cunku bassan ayagi duzgun bosa cikartir seni, ama semihe bastilar, sabriye geride bastilar ileride biraktilar ki topu kullansin.

Bizim mactada atibayi tekme manyagi yaparkar, karijmayi cizgiye sururler.

Hic telaslanmadan, gecen seneki sivasspor macindaki gibi yavas yavas sakin sakin 2 tane cakmak lazim yemeden
"Mesela adamlar, hakan baltaya basmadilar cunku bassan ayagi duzgun bosa cikartir seni, ama semihe bastilar, sabriye geride bastilar ileride biraktilar ki topu kullansin. "
 :lol: :claps:

Çevrimdışı Gokhan-

Aynen öyle. Şampiyonluk yarışı farklı bir olay. Altında ezilirler, tasiyamazlar.

Sanmıyorum ezileceklerini evet daha önce takım olarak böyle bir stresin altına girmemiş olabilirler.

Ama şu maçta bile hiç panik yapmadılar karşılarında ki her ne kadar bitikte olsa büyük bir takımdı sonuçta.

Gayet olgun ve sakin kaldılar, bizim rakibimiz bu sene Başakşehir.

İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Çevrimiçi 38life

Sanmıyorum ezileceklerini evet daha önce takım olarak böyle bir stresin altına girmemiş olabilirler.

Ama şu maçta bile hiç panik yapmadılar karşılarında ki her ne kadar bitikte olsa büyük bir takımdı sonuçta.

Bekleyelim ve görelim. Ben rahatlıkla söylüyorum Başakşehir şampiyon olamaz. Şampiyonluk yarışında son haftalara kadar kalamaz.

Çevrimdışı Tolga

Yalnız 10. Hafta maçıyla 28. Hafta maçı aynı gerginlikte olmaz.

O yüzden sezonun son 7-8 Haftasına kadar yarışın içerisinde olacaklarını düşünüyorum ama sonunu getirebileceklerini sanmıyorum. :)

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Berat

Yalnız olur da bu Başakşehir ile başbaşa kalırsak, bunların lobileri bile bizden fazla :D

Çevrimdışı cursedofdragon

daha oncede yazdim  simdide yaziyorum basaksehir i cok hafife aliyorsunuz
gecen hafta  basaksehirin aranada puan hatta puanlar alacaginida yazdim

adamlar bizim gibi basit puanlar kaybetmiyor

sampiyonluk yari$i icinde  fenerde  var

yani basaksehir besiktasim ve fener bu 3 unden  az hatayi yapan  sampiyon olur .

basaksehir  sezon sonuna kadar 5 maglubiyet almaz diye yazdim yeniden yaziyorum

fenerbahce  galibiyet serisine basliyacak 6-7 mac fire vermeden goturmeye calisicaklar

kadikoydeki maca  cok daha hazir olucaklar biz o macta puan kaybedersek iste o zaman  sampiyonluk yolunda cok buyuk bir yara almis oluruz

konya ve gencler macinda kaybettigimi  4 puani cok arayacagiz

ya abi çok boş yapıyorsunuz ya :)

Daha erkenden konuşmaya başlandı :)

5 mağlubiyet görmez nedemek hemde başakşehir 2.ci yarı düşenler filan öyle bir oynucak ki öyle bir mağlubiyet alırki başakşehirde-fb de hatta Beşiktaş'ımız da.

Geçen sene biz şampiyon olduk 5 mağlubiyetimiz vardı fener'in 4.

Başakşehiri büyütmeyin ilk yenilgilerini biz tattırınca dengeleri bozulur zaten  :ok:

Çevrimdışı Kalyoncu

Ligin 10. Haftası :) 25 ve sonrası panik yapmasında göreyim biz geçen sene panik yaptık bunlar nasıl yapmayacak. Çok büyütüyorsunuz başakşehiri tamam iyi takımda o kadar abartılacak yanı yok.

Çevrimdışı atalay

Başakşehir birlikte oynama alışkanlığı yüksek ve rolleri net çizilmiş bir takım. Avcı, kullandığı benzer şablonları daha da geliştirmiş. Bu periyota kadar yaptıkları iş değerli. Fakat bu maçta oynadıkları 25 dakika dışında Başakşehir'i hiç beğenmedim.

Çevrimdışı raichu

Yalnız olur da bu Başakşehir ile başbaşa kalırsak, bunların lobileri bile bizden fazla :D
:kop:

Çevrimdışı Culpable

Kadikoy den  3 puan ile cikabilecegine inaniyormusun sen ?
ha inaniyorsan duygusal bakiyorsundur olaya

biz cenk ile menk ile kadikoyden 3 puan alamayiz
orda kaybedecegin 3 puan  basahirin arayi acmasina ve fenerinde yarisin icinde olmasina firsat verir

biz kadikoyde 3puan  kaybedersek o zaman  fener ve basaksehir sampiyonluk icin cekisir ama basaksehir sampiyon olur
 bizde lig 3 . ne oynariz

Bekleyelim ve görelim. Ben rahatlıkla söylüyorum Başakşehir şampiyon olamaz. Şampiyonluk yarışında son haftalara kadar kalamaz.

Etiketler: