Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 38172 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı OrhanAker

bunlarla oynuycağımız maçta batdala atılan uzun toplarda rahat indirmemesini sağlamalıyız

tandem rhodolfo marcelo olabilir ikiside hava toplarında etkili.

kanattan viscayı adriano iyi savunur

orta sahada top onlardayken özellikle emreye şok pres uygularsakta pas geçişlerini bozabiliriz.

oyuncularımız tam konsantre oynarlarsa ve taraftarda sıradan! performansını gösterirse kontrollü oyun ile birlikte 3 puanımızı alırız ve zirvede tek namağluk takım olarak tek kalırız
Arena da alırız o maçı uçarı kaçarı yok :D

Çevrimiçi 38life

Şöyle beddualar yakışıyor mu? Kaç tane sakat verdik...
Bak ben şu futbol dünyasında bunu kimse için söylemem ama Emre benim için istisnadır. Yemin ederim bu adam ölse üzülmem. Laf olsun diye söylemiyorum bak samimi olarak söylüyorum ki üzülmem.

Çevrimdışı Alper1903

Hoppalaaaa gs yenilmiş. Bunlar kadıköyden de çıkamazlar. Buradan sonra kayıpsız yardırdığımızda ilk yarı sonundaki tablo hepimizi memnun eder  :bandit:

Çevrimdışı cisse557

Mustafa oyuna girdikten 5 dakika sonra sakatlandı. Gün normale dönmeye başladı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Fener bu hafta kazanırsa haftaya gs'yi zaten yenerler. Ligden dustu denen fener haftaya Gs'nin 1 puan önünde olacak...

gs patates zaten :D

Biz fener ile kapışırsak şampiyonluk %100 :D

Dünyanın en büyük loser takımı fener klasik 2.ci :D

Çevrimdışı Bishamon

Bak ben şu futbol dünyasında bunu kimse için söylemem ama Emre benim için istisnadır. Yemin ederim bu adam ölse üzülmem. Laf olsun diye söylemiyorum bak samimi olarak söylüyorum ki üzülmem.

Anlıyorum ama içinden yap  :D

Çevrimdışı Tolga

Gs'nin yenilmesi güzel oldu. :icool:

Başakşehir için de sezonun devamı açısından bu maç önemliydi. Bence Mart-Nisan ayına kadar üst sıralarda olurlar diye düşünüyorum.

Bu galibiyet onların özgüvenini baya arttırır diye tahmin ediyorum. Ama şampiyon olamazlar o kupa yine bizim olacak :bandit:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Luccâ

Siekerink Bey dedi Başakşehir..

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yasin02

O değil de bu Başakşehir'den bizden başka kim puan alacak ? Şu maç berabere bitse kardı bence
Aquila non capit muscas.

Siekerink Bey dedi Başakşehir..

F3211 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tutar bu bunu gazeteye yazarlamı bakalım :D

SKİBB Bıraktı manşetini atmışlardı :D

O değil de bu Başakşehir'den bizden başka kim puan alacak ? Şu maç berabere bitse kardı bence

o belli olmuyor işte :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

Başakşehir defanstan oyunu pasla kuruyor, stoperleri zaten ligin bence çok çok üstünde ayakları da fena sayılmaz.

Cengiz-Visca-Emre-Batdal iyi bir pas oyunu kurguladılar, duran toplarda Emre çok isabetli oynadı.

Batdal aşırı ağır olmasına rağmen ileride top tutma ve pas organizasyonlarında çok başarılıydı. Keşke Cenk'de Batdal'ın yaptığı hücum preslerini yapsa.

Visca 10/10 bu adama 7.5 milyon euro da verilirmiş. Pektemek Püktemek + 2,5 milyon euro felan yemezler bence. Tiko para 10 milyona okuturlar bu adamı.

Beşiktaş İtalyanlara
Fenerbahçe İngiliz'e
Osmanlı İspanyol'a
Başakşehir Fransız'a
Ne güzelsin ülkem

:D

Çevrimdışı tangaz

ulen totem yapcam die maçı izlemedim foruma girmedim ziyaretçi modunda sizleri takip ettim. öpeyim böyle ızdırabı ne zor şey yahu bu totem işleri
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cisse557

Bu sene de kupa bizim. Gs'nin sezon başından beri kötü olduğu ortada oynadığı zayıf takımlara bile zorlanıyorlar. Fb geçen seneki CSKA maçı sonrası gibi. Oynadıkları birsey yok ama 1 Mencistir maçı onları yine dünyanın en iyi takımı yaptı. Söner onların da havası.

Çevrimdışı mellfred

Şöyle beddualar yakışıyor mu? Kaç tane sakat verdik...
  :akuma: emre ile karşılaşırsam şayet bilakis vurur sakatlarım

Çevrimdışı mylife1903

Harika yaaa

Arkadas gencleri yendiler, balla
Antalyayi yendiler 0-2 olacakti mac, faul uydurdu hakemsi mac dondu
Adanayi yendiler balla
Eee nereye kadar gidecekti, iyi oldu

Pis, les, bitik bir takim. Habire el kol hakeme, habire itiraz, habire tekme. O snayder ne karakterisz bir adammis arkadas, adama girecekti, tekmeyi gosterdi sonra yemedi cekti ayagini, sakli sakli surtturmeye calisti ayagini falan rezillik.

Duzgun hakemle herifler 8 kisi kalirdi.

Neyse semsiye girdi artik, haftaya deplasmanda acarlar bizim gumus semsiyeyi bir daha da cikmaz o aliskanlik yapar.

Çevrimdışı Gokhan-

Sen ne ayaksın Başakşehir.  :bandit:

Bulundukları yeri hak ediyorlar futbol kalitesi olarak, 3-5 hafta önce söylemiştim kolay düşmeyeceklerini sonuna kadar kovalayacaklardır.

Son haftalarda alırız liderliği ele, tecrübe farkıyla götürürüz inşallah.
İyi kararlar tecrübeden gelir ama tecrübe kötü kararlardan oluşur..

Muslera dünyanın en iyi kalecisi
bruma 150 milyon Euro
Eren derdiyok Türkiye'nin en iyi forveti
Riekerink bey diyeceksiniz

:D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cisse557

Uzun vadede Gs'nin kaybetmesi daha iyi. Başakşehir bir yere kadar gider. Olurlarsa olsunlar yani biz olamıyorsak Başakşehir olsun.

Sen ne ayaksın Başakşehir.  :bandit:

Bulundukları yeri hak ediyorlar futbol kalitesi olarak, 3-5 hafta önce söylemiştim kolay düşmeyeceklerini sonuna kadar kovalayacaklardır.

Son haftalarda alırız liderliği ele, tecrübe farkıyla götürürüz inşallah.

son haftalarda değil adanaspor ile deplasmanda oynadıktan sonra başakşehir ile içerde oynuyoruz 2 hafta sonra lideriz yani :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Totem tuttu beyler benden herkese çay.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı BJKTÜRK23

ulen totem yapcam die maçı izlemedim foruma girmedim ziyaretçi modunda sizleri takip ettim. öpeyim böyle ızdırabı ne zor şey yahu bu totem işleri

Film izle ben öyle yapıyorum dış dünya ile bağları koparıp zaman geçirmeye bire bir tv izlesem köşede maç skoru oluyor net de gezinsem dayanamayıp bakıyorum skora bugün maçları olduğunu bile bilmiyordum Allah tan bakmamışım totem tuttu yine  :)
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Etiketler: