@AmaralGürses sağolsun beni kırmadı forumu renklendirmeye başladı yaptığı güzellemeye ba-yıl-dım. d.bakıra gitsek de ciğer yesek ne hoş olur:) abi van deyince aklıma 3 şey geliyor biri senin söylediğin diğeri talatın oğlu şimdinin mhk başkan yardımcısı. totoşlar totoşu metin tokat kör oğlu kör cinconlunun önde gideni tokat, metin tokat bir de cannes maçı sonrası fenere çakmaları...
ulan bu (Küfür Yasak) cincon ne çok şampiyonluğumuzu çaldı yaa @mylife1903
Oha metin tomat mhk baskan yardimcisi mi olmus? Hic oynamayalim bu ligi daha iyi.
Hemen gsye kupasini versinler biz kalan takimlar kendi aramizda oynayalim hic sinirimiz asabimiz bozulmasin.
Abi son 30 sene ne pislikler dondu ben daha eskiyi hatirlamiyorum en az 10 tane sampiyonlugumuz gume gitti. Bizi bu gs kadar itekleseler simdiye bayern munih olmustuk. Bizim hamurumuzda mucadele var bizim paf takim ciksin sampiyonluga oynar iyi yonetilirse zaten.
Baskan fazla atarlaniyor ama asil dusman bu kurullardir.
Simdiden baskiya baslasinlar.
Ben bes dakika on e olimpiakos macinin ozetini izledim. Oha hakeme gel. Butun hepsi boyle olacak bu sene.
Fb uyanik iki haftaya ilk hatali tac kararinda mac sonrasi bagirmaya baslarlar bize de romantik guzellemeler yapilir metin albayrak tarafindan
Metin albayrak hic yorulmasin ben yazayim ona konu basliklarini
Yumrugumuzu vururuz
Herseyin farkindayiz
Bizimle oynamasinlar
Hakemler hakkinda konusmuyoruz
Yeter
Bicak kemige dayandi
Burdan kullansin
Yok daha iyisi 3 mektup yazsin
Once demioreni suclasin
Sonra basin ve hakemleri ikinci mektupta
Ucuncu mektup istifa ve uc mektup tavsiyesi
Bu sene zor gecer
Su altta yazacagimi alintilarsiniz,
Hakemler canimizi yaktikca bizim baskan biraz gec de olsa bagirmaya baslar ve satilmiss basinin satilmis kalemsorleri en basta erman toroglu su arguman ile hakemleri savunur "besiktas neden bagiriyor gecen sene bu hakemler ile sampiyon oldular" bu arguman sadece bizim icin gecerlidir baska takim icin yemez. Bu burda bulunsun. Bizim gordugumuzu insallah yonetim goruyordur