Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29272 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Bishamon

Gs inleri de alırsa şampiyonluğa oynar bu sene
Tebrikler size o zaman

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk

Tebrikler size o zaman

Sent from my HTC One_E8 using Tapatalk
Sen kimsin?
Bana böyle bir şey yazarak ima ettiğin şeyin amacı ne?Bırakın böyle şizofrenik sanrılarınızı

Çevrimdışı Bishamon

Sen kimsin?
Bana böyle bir şey yazarak ima ettiğin şeyin amacı ne?Bırakın böyle şizofrenik sanrılarınızı

Şuna cevap verme gereği bile duymuyorum.

Çevrimdışı Kalyoncu

Sen kimsin?
Sorun sende dostum :)yeter artık baydı

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Onlar Leiva'yı alıyorlardı ne oldu vaz mı geçmişler. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Şuna cevap verme gereği bile duymuyorum.
Rakiplerimizin bu sene geçen seneye göre daha iddalı kadrolara sahip olduklarını söylüyorsam ve sen de bana Gs'li etiketi yapıştırmaya çalışıyorsan bırak cevap vermeyi senin bu forumda bulunman gereksiz olur.

Çevrimdışı OrhanAker

Premier lig'i kimin yayınlayacağını bilen var mı?
Haftaya başlıyor ama Digiturk'den ses seda yok (Küfür Yasak)₆.
Ha babam la liga reklamı yapıp duruyorlar.

Çok sinirliyim! :pissed:
Yayın hakkını alamadılar galiba daha süper lig yayın gelirleri de ödenemedi.
[ Son Düzenleme: 05 Ağustos 2016, 22:58:22 Tolga ]

Çevrimdışı worns

Rakiplerimizin bu sene geçen seneye göre daha iddalı kadrolara sahip olduklarını söylüyorsam ve sen de bana Gs'li etiketi yapıştırmaya çalışıyorsan bırak cevap vermeyi senin bu forumda bulunman gereksiz olur.

Kusura bakma da şüphe çekici davranışların var. Yakın zamanda bir kaç kez yazdıklarına rastgeldim. Ya Fb ve Gs'nin kadrolarını pek bir temeli de olmadan övüp duruyorsun ya da Gs Man Utd'ye iki gol atınca ortaya çıkıp ikinci yarıda beşlik olunca kayboluyorsun. İnsanların tepki göstermesi normal.

Çevrimdışı Çağatay

papy djilobodji zu sunderland via 9.5M
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı atalay

Kolombiya'dan Marlos Moreno ve Sebastian Perez önemli genç yetenekler. [Copa America]

Marlos'u City almış.
[ Son Düzenleme: 26 Aralık 2016, 12:28:01 atalay ]

Çevrimdışı AmaralGürses

gs bence bir enkaz gibi ve oyle de olacak bir sure. Buyuk isimler olsa da bir cacik olmaz gibime geliyor.

bir de dipnot: adamlar bu sene iflas ettiler, gecen seneden bile fazla para harciyorlar, serdar+eren'e nasil 8m sirf bonservis verebiliyorlar, maaslar da korkunc yuksek?? altin bileklik mi sattilar nasil oluyor bu is??
@atalay @Necmi @Çağrı bir aciklayin bize abiler

Çevrimdışı Tolga

gs bence bir enkaz gibi ve oyle de olacak bir sure. Buyuk isimler olsa da bir cacik olmaz gibime geliyor.

bir de dipnot: adamlar bu sene iflas ettiler, gecen seneden bile fazla para harciyorlar, serdar+eren'e nasil 8m sirf bonservis verebiliyorlar, maaslar da korkunc yuksek?? altin bileklik mi sattilar nasil oluyor bu is??
Telles'i 6.5 m ve Rodriguez'i 2 m euro'ya sattılar.

Bu iki oyuncudan gelen parayla transfer yapıyorlar.

Çevrimdışı AmaralGürses

Telles'i 6.5 m ve Rodriguez'i 2 m euro'ya sattılar.

Bu iki oyuncudan gelen parayla transfer yapıyorlar.

tesekkurler Tolga haklisin gs gecen sezonki performansindan sonra pek takip etmedigim bir kulup haline geldigi icin unutmusum  bahsettigin gelir kalemlerini.

yine de cok korkunc yuksek rakamlar bu adamlar nasil toparlanacak bilemiyorum bizde 2'den fazla alan yok, adamlarada 2 den az alan yok, bi de lucas leiva cart curt deniyor, gorunen koy bu adamlardan 5 sene bisey olmaz diyor ama insallah baska faktorler devreye girmez.

Çevrimdışı Necmi

valla onların sorunu ffp ye uyup uymamak burda bizi ilgilendiren konu bizim takım gerisi bizi ilgilendirmez.
zaten saçma sapan adamlara dağıtıyorlar o paraları hiçte büyük isim falan aldıkları yok. Bu arada bizim önümüzdeki sene rakibimiz gs olabilir
fenerden bir cacık olmaz. hatta ts bile daha fazla zorlar gibime geliyor. Bu arada ts güzel takım oluyor. bu yapıyı koruyup
üstüne koymaya devam ederlerse2-3 sene sonra ortaya teditkar bir kulüp çıkar. Bakalım o kadar sabredebileceklermi.

Çevrimdışı Tolga

tesekkurler Tolga haklisin gs gecen sezonki performansindan sonra pek takip etmedigim bir kulup haline geldigi icin unutmusum  bahsettigin gelir kalemlerini.

yine de cok korkunc yuksek rakamlar bu adamlar nasil toparlanacak bilemiyorum bizde 2'den fazla alan yok, adamlarada 2 den az alan yok, bi de lucas leiva cart curt deniyor, gorunen koy bu adamlardan 5 sene bisey olmaz diyor ama insallah baska faktorler devreye girmez.
Serdar Aziz ve Eren'e verilen bonservis ve yıllık ücretler çok fazla.

Gs, bu sezon Avrupa yokken nasıl olursa olsun şampiyon olalım mantalitesinde olacaktır ama biz şampiyon olursak önümüzdeki 1-2 sezon daha fazla varlık gösteremezler.

Çevrimdışı LuceGel

Gs avrupada oynamamanın avantajı ve yeni mhk tahkim ittirmeleriyle bu yıl rakibimiz olacak gibi,biz transferlerimizi tamamlayalımda rakibe bakarız sonra :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı mellfred

Daha önce de yazmıştım. gs hafife alınacak takım değil. İki sezon önce yürüye yürüye şampiyon oldular, ciddi şekilde itelendiler. Göz açtırmamak lazım bunlara

Çevrimdışı OrhanAker

Klopp un eli baya değmiş.Liverpool iyi olacak bu sene.

Çevrimdışı Anıl1903

Klopp un eli baya değmiş.Liverpool iyi olacak bu sene.
Yeni transferleri de baya iyi,hazırlık maçı da olsa Barcelona'ya 4 gol atmak ve daha fazlasını kaçırmak ne diyelim helal olsun.

Çevrimdışı Kutay

Liverpool bu sene de şampiyon olamaz tahminen 4.-5. bitirirler ligi  :)
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Dr.Zeck

Yayın hakkını alamadılar galiba daha süper lig yayın gelirleri de ödenemedi.

EPL nin yayın hakkını D-Smart aldı diye duydum ama nerden duydum  hatırlıyamıyorum

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Çağatay

Nicola Sansone Villareal'e gitmiş
kaça gittiğini merak ediyorum doğrusu
cheryhev,soriano,n'diaye,sansone
güzel transfer yapıyorlar
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Bishamon

Nicola Sansone Villareal'e gitmiş
kaça gittiğini merak ediyorum doğrusu
cheryhev,soriano,n'diaye,sansone
güzel transfer yapıyorlar

13M Avro

Çevrimdışı LuceGel

Bonucci MCity nin Juveden aldığının 2 mişli olan teklifini reddetmiş.Ne Juve ymiş küme düştükleri zaman bile Buffon Nedved gibi adamlar ayrılmamıştı.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Etiketler: