Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29327 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mertnet

...diyor sensei Mert.

Çevrimdışı AmaralGürses

bu gs ucuyor yine bu adamlar nasil iflas etmiyor hem ffp butcelerini astilar hem de hala korkunc paralara transfer yapiyorlar!!

togla cigerci 3m bonservis, senelik 2m'den 4 yilik sozlesme!

11m euro harcamis durumdalar bu adama, bu gs ciddi oyuncu satisi yapmazsa seneye nasil avrupa'ya gidebilecek, bir enayi biz miyiz ffp konusunda, bu adamlar agzina kadar borca batmis durumda ve her gun daha da batiyorlar pis kokular geliyor !!

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga ciğerci 11 m euro 4 yıllık sözleşme iyi transfer olarak görmüyorum bu transferden sonra  leivayı alamadılar diye düşünüyorum

Çevrimdışı Tolga

Gs, Tolga Ciğerci'yi alırsa Leiva işi yatmış demektir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bishamon

Almanya'da 1M bile kazanmayan adama 2M vermek?

Çevrimdışı AmaralGürses

aspor'da ahmet akcan diye bi yorumcu var hem leiva hem tolga gelecek diyor, neyin kafasini yasiyor bu cincon?

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aynen leiva nere tolga nere süper oldu valla

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Berat

Yüzyılın balonu olacak Pogba sağlık kontrolünden geçiyor.

110 M €

Çevrimiçi COB

Eren Derdiyok, Tolga Cigerci ve Serdar Aziz yillik minimum 6.5 milyon euro alacak + mac basi ve bonuslarla en az 8 milyon euro demek.

Cenk Tosun, Atiba ve Rhodolfo uclusu bize yillik 4.5 milyon euro aliyor + mac basi ve bonuslar desen 6 milyon euro bile tutmaz ki bu oyuncular gs nin oyuncularindan cok daha kaliteli.

Çevrimdışı Berat

Pogba açıklandı ManU tarafından.

Çevrimdışı DaldanSarkanElma

Tolga Ciğerci zu Gs için Kap geldi
Bir haykırıştır siyahımız, çökünce üzerimize gecenin matemi, sarılırız beyazına sevdamızın.
 Bir duruştur, direniştir, aslolan hayattır, hayatta BEŞİKTAŞ…

Çevrimdışı Çağatay

Büyük ihtimalle önce bonservisi ile almaya çalıştılar ama yetmedi
kiralık olarak da adam gelmek istememiş olabilir
sonra zaten ciğerci tolga ya yöneldiler zaar  :evillol:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Tolga ciğerci nasıl bir adam bilgi sahibi olan özet geçebilir mi ?

Çevrimdışı tangaz

bu renkliler akıllanmazlar cidden herifler akıl noksanı, piyasayı düşürmek için ellerine fırsat geçmişken halen 2 milyon ve üzeri maaşlar ödüyorlar...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu renkliler akıllanmazlar cidden herifler akıl noksanı, piyasayı düşürmek için ellerine fırsat geçmişken halen 2 milyon ve üzeri maaşlar ödüyorlar...
Cezalar artınca akıllanırlar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı tangaz

Bu doğru mu ya  :evillol:

http://amkspor.sozcu.com.tr/2016/08/07/pereiradan-yonetimi-cildirtan-sozler-513118/

perreira ahmak bir adam elinde 1.stoper kjaer var ama 2 stoper daha alıp hemen 3lü savunmaya geçebileceğini düşünüyor. yeryüzünde 3lü savunma oynayacak son millet danimarkalılardır...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

Cezalar artınca akıllanırlar

beter olsunlar. ellerinde dediğim gibi fırsat var, oyunculara BEŞİKTAŞı örnek göstersinler şampiyon takımın oyuncuları 1,5 alıyor size 1 bile çok deyip pazarlık yapma imkanları varken bu totoşlar 2 altında maaş ödemiyorlar...

Çevrimdışı worns

Tolga Ciğerci çok kaliteli bir oyuncuydu. Bayern'e kadar yolu var diye düşünürdüm 3 sene önce. Tam manasıyla box to box. Hem ciğerli hem de oldukça yaratıcı özellikleri vardı.

Ama yıllar boyunca sakatlıklardan çok çekti. Doğru düzgün istikrarlı bir sezon bile geçiremedi.

Sözü edilen maliyetlere çok riskli transfer. Gs zaten bu sezon akıllıca hamleler yapmıyor zaten. Lig standartlarına göre ciddi bonservisler ve kontratlar vermelerine rağmen takımın seviyesini yükseltecek oyuncular almıyorlar. Serdar A ve Eren bu anlamda kötü transferler.

Tolga diğerlerine nazaran daha çok şey vaat ediyor. Ama mesele düzenli futbol oynayacak fiziksel, mental özelliklerinin ne alemde olduğunda. 10 lig maçında oynatabilecekleri ve yılda 2 mil euro ödeyecekleri bir oyuncu almış olabilirler.

Çevrimdışı tangaz

fener inşallah büyük fenerli vitor efendiyi gönderip bielsayı alır  :bandit:

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı tangaz

Inter, Mancini'yi göndermiş.

tam bunu yazmak için girmiştim ki sen önce davranmışsın  :eyes

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı alimm

fener inşallah büyük fenerli vitor efendiyi gönderip bielsayı alır  :bandit:

Inter, Mancini'yi göndermiş.

ister misiniz mancini yi getirsin fener... İki looser bi araya
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Etiketler: