Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29304 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı tangaz

ister misiniz mancini yi getirsin fener... İki looser bi araya

hadii inşallah  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Sabrinin yanına bir çöp daha geldi :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Birde bonservis verceklermiş galiba Trabzona talih kuşu kondu.

Çevrimdışı Bishamon

Çevrimdışı Anıl1903

Cavanda-Linnes-Sabri-Çamdal....
Adamlar sağbek koleksiyonu yapıyorlar :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı mellfred

Adamlar şişirdikçe şişirdiler kadroyu

Çevrimdışı Berat

Sınırsız para hilesi açık heralde, Ciğerci & Cavanda ??!

:evillol:

Cavanda 1.8 M €
[ Son Düzenleme: 08 Ağustos 2016, 16:48:57 #Berat ]

Çevrimdışı Kutay

gs çok transfer yaptı ama neredeyse hepsi çöp oyuncular
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı tangaz

gs çok transfer yaptı ama neredeyse hepsi çöp oyuncular

aynen kalite yerlerde sürünüyor. gene ne alabilirlerse podolski sneijder belki selçuk katkı verecektir. brumanın da hazırlık dönemi aksine sert defansçılarla baş edemeyeceğini öngörüyorum.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Tolga

Trabzonspor'un elden çıkarmak için uğraştığı Cavanda'yı 1.8 m euro'ya almak ancak Gs ya da Fb'den beklenebilecek hareketlerdir. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Gs iyice batacak Cavanda'ya da yıllık 2 milyondan oluşan bir sözleşme verirler. Eren, Serdar, Cavanda,Emrah Başsan alayı boş transfer. Bir tek Ciğerci'nin fizik durumu iyi ise iş yapar.

Çevrimdışı atalay

Galatasaray bir yıl daha men cezası mı almaya çalışıyor, yoksa güvendikleri bilmediğimiz bir planları mı var?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Galatasaray bir yıl daha men cezası mı almaya çalışıyor, yoksa güvendikleri bilmediğimiz bir planları mı var?
Bu gidişle yeni ceza kapıda...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

65 milyon € geçtiler seneye ceza'ya hazır olsunlar :D

Çevrimdışı Çağatay

Gs nin transfer politikasi bir zamanlar bizim izledigimizin aynisi
Cok adam al ama adamlarin ne verecekleri muamma..
Ve evet bilmedigimiz bir planlari yoksa arti bir cezasi da hayirli olsun şimdiden.
Bu kadar akıl almaz fahiş hata bir arada yapilmaz sanirim dursun özbek gs nin Demirören i olmak istiyor.
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı mylife1903

Devlet destegi arkalarinda olacak adamlar bizim baskan uyurken mhkyi hallettiler. Yusuf namoglunu dikkatle izleyin adamlar oranin atamasini hallettiler simdi transfere yuklendiler 11 adam sahaya ciksinlar artik her mac pen6 var adamlar 11 kisi sahaya cikmaya calisiyorlar

Çevrimdışı Kalyoncu

fener inşallah büyük fenerli vitor efendiyi gönderip bielsayı alır  :bandit:
Bielsa fenere gelmez abi :)ben şenol hocadan sonra Bielsa yı bize düşünüyorum abi çok iyi bir hoca

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı OrhanAker

Bielsa fenere gelmez abi :)ben şenol hocadan sonra Bielsa yı bize düşünüyorum abi çok iyi bir hoca

Bielsa ve aziz yıldırım :kop: gelsin ikramiyesini alsın işte :D

Çevrimdışı mylife1903

Fbnin besik kertmesi var yahu cagirsinlar gelsin, kuper

Çevrimdışı worns

Cavanda-Linnes-Sabri-Çamdal....

Dördü de bizde oynasa 3. sağ bek olurdu.

Çevrimdışı Mehmet57

Bence Cavanda Galatasaray'a faydali olur. Evet, oyun zekasi pek yuksek sayilmaz, yer almakta yanilan bir futbolcu ama Trabzon'da iyi performans sergilemek mumkun degil. Futbol sehiri degil, belki bu sene akillanabilirler ama zor bir sehir, ozellikle yabancilar icin.

Cavanda sirf fizigi ile oynayan futbolcu, ama bu ligde yeterli olabilir. Fizigi guclu ve cok suratli olmasindan dolayi basarili maclar cikarabiliyor, Olimpiyatda ki mac gibi. Galatasaray zaten Avrupa'da yok, daha iyisine gerek yok onlar icin. Nasil bir kontra takimi olduklarini biliyoruz. Cavanda, Bruma, Sinan, Carole gibi kanatlarda hizli adamlarla oyunu kanatlara yayacaklar.

Lakin, bence Sinan cok abartilan bir futbolcu ve Galatasaray'in gobegi hala cok zayif. Selcuk Inan'in oynadigi bir gobek etkili olamaz. Tolga Cigerci biraz can katar, ama iyi bir on libero almadiklari surece asla sampiyonluga oynayamazlar. Bunu soylemisken, Serdar Aziz kocmaan bir balon ve bunun sonucunda defansin gobegi cok zayif kalacak. Eren ligde idare eder ama olasi bir sakatlikta yine ileri ucta Umut Bulut kaliyor.

Yani kisacasi Galatasaray daha cok yol almali duzeltmek icin, ama FFP kurali bunlari yakacak. Eren + Serdar 8 milyon eurodan fazla tutuyorsa akla ilk gelen komisyon olur.

Çevrimdışı AmaralGürses

ya cigerci'yi duyunca aklima futboldan cok fena memleketim geliyor arkadas, kimyona basip ne yerim yaninda acili ezmesi, pismis sogani da varsa  tolga'nin yedigi gibi cigerciyi yer bitiririm arkadas. bi'de aytac durak vardi 2300 oy farkla kazanmisti 2009 secimlerini memlekette, o da aytac sucuklarini hatirlatmiyor degil yozgat merkezli yimpas bunyesinde olmasi lazimdi vakti zamaninda yesil sermayenin onemli olusumlarindandi.

Çevrimdışı mylife1903

ya cigerci'yi duyunca aklima futboldan cok fena memleketim geliyor arkadas, kimyona basip ne yerim yaninda acili ezmesi, pismis sogani da varsa  tolga'nin yedigi gibi cigerciyi yer bitiririm arkadas. bi'de aytac durak vardi 2300 oy farkla kazanmisti 2009 secimlerini memlekette, o da aytac sucuklarini hatirlatmiyor degil yozgat merkezli yimpas bunyesinde olmasi lazimdi vakti zamaninda yesil sermayenin onemli olusumlarindandi.
Ahahaha @AmaralGürses az az yazmaya baslamis ne o rakiya zam mi yapildi?
Yukaridaki gibi konu disini ben bile yapamam yahu super iki defa okudum.
Cigerciden girip cartlak kebabi ile gelisme ve yimpasli yesil sermaye ile finish. Super ekstra ekstra yildizli 10.
Durak bu arada rusca salak, aptal gibi demektir, kadinlar icin dura, kullanilir. U yu uzun soyleyecen ama vurgulu duura gibi r harfi zaten rrrrr gibi cikmali ama erkekler icin kullanirken u yu degil a yi vurgulu soyleyecen.

Vanspor maci vardi birde @tangaz hatirlar son adam diye atilan ilk oyuncu recep olmustu penalti ve kirmizi kart. 1200 maciydi boyle igrenc bir sahada oynaniyordu.

Bu gsnin feto baglantilari iyice cikartilmali ve servis edilmeli ama bizim yonetimin gucu yetmez ligler baslasin hele aziz baslar anlatmaya ilk maglubiyetten sonra.
Ayrica ben emre belozoglunun da o camiadan oldugunu dusunmusumdur hep, yanilmisim yok yanilmamisim da kandirilmisim

Çevrimdışı tangaz

Ahahaha @AmaralGürses az az yazmaya baslamis ne o rakiya zam mi yapildi?
Yukaridaki gibi konu disini ben bile yapamam yahu super iki defa okudum.
Cigerciden girip cartlak kebabi ile gelisme ve yimpasli yesil sermaye ile finish. Super ekstra ekstra yildizli 10.
Durak bu arada rusca salak, aptal gibi demektir, kadinlar icin dura, kullanilir. U yu uzun soyleyecen ama vurgulu duura gibi r harfi zaten rrrrr gibi cikmali ama erkekler icin kullanirken u yu degil a yi vurgulu soyleyecen.

Vanspor maci vardi birde @tangaz hatirlar son adam diye atilan ilk oyuncu recep olmustu penalti ve kirmizi kart. 1200 maciydi boyle igrenc bir sahada oynaniyordu.

Bu gsnin feto baglantilari iyice cikartilmali ve servis edilmeli ama bizim yonetimin gucu yetmez ligler baslasin hele aziz baslar anlatmaya ilk maglubiyetten sonra.
Ayrica ben emre belozoglunun da o camiadan oldugunu dusunmusumdur hep, yanilmisim yok yanilmamisim da kandirilmisim

@AmaralGürses sağolsun beni kırmadı forumu renklendirmeye başladı yaptığı güzellemeye ba-yıl-dım. d.bakıra gitsek de ciğer yesek ne hoş olur:) abi van deyince aklıma 3 şey geliyor biri senin söylediğin diğeri talatın oğlu şimdinin mhk başkan yardımcısı. totoşlar totoşu metin tokat kör oğlu kör cinconlunun önde gideni tokat, metin tokat bir de cannes maçı sonrası fenere çakmaları...

ulan bu (Hakaret Yasak)₅ cincon ne çok şampiyonluğumuzu çaldı yaa @mylife1903

Etiketler: