Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368396 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Hayır beton imalat yapılarak tekrardan yükselmesi zor karşıdan karşıya çelik direklerle desteklenecek büyük ihtimal :)
@Serkan_KaNaDa

Orasini hicbirimiz bilemeyiz iste zor mu olur kolay mi.
Madem oraya destek gelecek niye celik direkle yapip goruntuyu bozsunlar ki. Bu saatten sonra birsey gelecegini dusunmuyorum.

ilerisi dusunulerek koyulmasinda ne sakinca olabilir ki. Yukselir yada yukselmez, ama simdiden ona gore tasarlamak dogru olandir ve umuyorum o yuzden konuldular.

Çevrimdışı SDemirsoy

Orasini hicbirimiz bilemeyiz iste zor mu olur kolay mi.
Madem oraya destek gelecek niye celik direkle yapip goruntuyu bozsunlar ki. Bu saatten sonra birsey gelecegini dusunmuyorum.

ilerisi dusunulerek koyulmasinda ne sakinca olabilir ki. Yukselir yada yukselmez, ama simdiden ona gore tasarlamak dogru olandir ve umuyorum o yuzden konuldular.
dikkatli bakarsak yukarı doğru uzaması ne kapalı nede numaralı gibi olabilir kaynak mabet değil ama başka birinden aldığım bilgi budur @Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı MERTG

Eski acikta cati kolonlari ile testere kirislerine atilan karsilikli ankrajlar ilerde tribunu yukseltmek icin konmadiysa ben birsey bilmiyorum.  :lol:

Ben de dün aynı heyecanla sordum forum ahalisine  ama bu fotoğraflarda daha net görülüyorki ankrajlar hemen hemen aynı kotta ve çok yüksek ihtimal kapasite büyütmek için değil tribüne yatak eksende statik destek sağlamak için kullanılacak
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı ahmetx

espanyolun stadı bizim stadın neredeyse aynısı , koltukları çok güzel ve ip gibi dizmişler .özen gösterilirse yapılabilir, çok zor bir şey olmasa gerek.
bizde minimum alana maksimum koltuk koyma felsefesinden kaynaklanıyor bu düzensizlik. :money:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Ben de dün aynı heyecanla sordum forum ahalisine  ama bu fotoğraflarda daha net görülüyorki ankrajlar hemen hemen aynı kotta ve çok yüksek ihtimal kapasite büyütmek için değil tribüne yatak eksende statik destek sağlamak için kullanılacak
oraya parça gelecekse şimdiye kadar gelirdi ve monte ederlerdi,bence ilerisi için düşünülen bir şey,yani kapasite  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

ama ben eski açığın şu haliyle kalmasından yanayım hatta yıkılmadan önceki yükseklikte olmasını isterdim.

Çevrimdışı ahmetx

Açılış için özel bir komite kurduklarını ifade eden Albayrak, “Sponsorumuz Beko, Barcelona’nın da sponsoru. Beko aracılığıyla açılışta yer almaları için teklifte bulunduk. “Zaman belirlendikten sonra cevap verilecek” yanıtı geldi. Birçok dünya ve Türk kulübü açılışımıza katılacak”(Metin Albayrak)
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 10:09:45 ahmetx ]

Çevrimdışı Oktay

ama ben eski açığın şu haliyle kalmasından yanayım hatta yıkılmadan önceki yükseklikte olmasını isterdim.
ortası kabak çiceği gibi açık olsaydı ben taraftarın teplisini düşünemiyorum :icool:

Çevrimdışı ahmetx

ortası kabak çiceği gibi açık olsaydı ben taraftarın teplisini düşünemiyorum :icool:
konuşup dururduk tepki falan olmazdı @Oktay

Çevrimdışı Oktay

konuşup dururduk tepki falan olmazdı @Oktay
  istediğin kadar konuş bu konuda zor ikna edersin ...çatısız statdı ikna edersinde tribünün bir tarafını açık bırakırsan istanbulun  gerede çıkışına kadar kovalarlar seni :D :D
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 10:20:42 Oktay ]

Çevrimdışı ahmetx

istediğin kadar konuş bu konuda zor ikna edersin ...çatısız statdı ikna edersinde tribünün bir tarafını açık bırakırsan istanbulun  gerede çıkışına kadar kovalarlar seni :D :D
:boxin: :boxin: :lol: :lol:

Çevrimdışı Factatum

Otopark üst zemin ve eski açığın üst zemini ne olacak, arkadaşlar? Beton mu kalacak? yoksa taş kaplama mı olur? 

Çevrimdışı Efe

Calismalar sutunlarda ve testere kirislerde suruyor suan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

canlı yayında kapalı alt katta tribün çıkışı etrafında çalışanlar vardı çizgi çiziyorlardı sanki, merdiven yerlerini koltukların biteceği sınırları çiziyorlar sanırım.

Çevrimdışı Akil Emre

Eski acikta cati kolonlari ile testere kirislerine atilan karsilikli ankrajlar ilerde tribunu yukseltmek icin konmadiysa ben birsey bilmiyorum.  :lol:

İnşaattan anlamayan biri olarak bana güzel bir heyecan yaşattın kardeşim :lol: Kapasite ve eski açığın ilerde yükselmesi umudumu daima koruyacağım :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Calismalar sutunlarda ve testere kirislerde suruyor suan
Zaten Başka Bişey kalmadı Ki :evillol: :tabe: @Efe abi
Otopark saymıyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı fore_kazık

Arkadaş yetti artık sinirim bozuldu antidepresana başladım. şu prekastları takın artııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :pissed: :pissed:

prekastsız çatıya başlanamıyorsa ve prekast takma işi bu hızda giderse çatı mart sonundan önce başlanamaz.  :s20: :s20: şu güzel hava 3 gündür karınca adımı gidiyor yeni açıktaki prekast takma işi. 2 gün sonra havalar bozulunca da havalar bozuk işler durduruldu denilir oh ne güzel. şubat ortasından anca yeni açık, numaralı kıvrımına ulaşabilirler. o da belki....

ne olur bilenler hayır desin erken biticek bildikleri birşey var ocak sonuna kadar yeni açık kiriş tamamlanan yerlerin ve numaralı alt kat prekastları tamamlanacak diyin. güzel söze ihtiyacım var  :bawling: :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Arkadaş yetti artık sinirim bozuldu antidepresana başladım. şu prekastları takın artııııııııııııııııkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :pissed: :pissed:

prekastsız çatıya başlanamıyorsa ve prekast takma işi bu hızda giderse çatı mart sonundan önce başlanamaz.  :s20: :s20: şu güzel hava 3 gündür karınca adımı gidiyor yeni açıktaki prekast takma işi. 2 gün sonra havalar bozulunca da havalar bozuk işler durduruldu denilir oh ne güzel. şubat ortasından anca yeni açık, numaralı kıvrımına ulaşabilirler. o da belki....

ne olur bilenler hayır desin erken biticek bildikleri birşey var ocak sonuna kadar yeni açık kiriş tamamlanan yerlerin ve numaralı alt kat prekastları tamamlanacak diyin. güzel söze ihtiyacım var  :bawling: :D

İşçiler de Beşiktaş kanseri taktiğini uyguluyorlar, ilk maç öncesi son gece hazır ederler :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Prekastlar için kaba inşaat bittikten sonra minimum 15 gün daha bekleyeceğiz  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı fore_kazık

Prekastlar için kaba inşaat bittikten sonra minimum 15 gün daha bekleyeceğiz  :evillol: :evillol:

dostum ne 15 günü. 2 aydır bekliyor biten yerler. daha oralar tamamlanmadı :alala:

Çevrimdışı erzurum1903

sanki biraz panik halinde herkes, bence gerek yok paniğe lakin, stat 30 ağustos olmazsa 30 eylülde biter yada 15 ekim en son tarih olsun ne değişecek allah aşkına 15 ekime kadar toplam 8 maç yapıyor takım 4 ü deplasman olsa 4 maç eylülde milli takım maçı olacak 1 haftada ordan 3 maç onuda idare eder herkes yeni stadın bitiş heyacanı ile, bu benim kötü senaryom yazdım senaryoyu rahat ettim valla. 3 maç kaçacak en kötü.