Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368726 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersan

herkese hayırlı cumalar

prekast konusunda montajında en zorlayıcı bölümler köşelerdi şuanda köşeleri yapıyorlar düz bölümlerde çok hızlı monte ediyorlar köşelerin çoğu da monte edilmiş durumda kaba bitene kadar köşeler büyük ölçüde halledilirse vinçler ve ekiplerin tam randımanlı çalışmaları ile 10 gün 2 hafta içinde bitirilebileceğini düşünüyorum tabi ölçüler alındı ve prekastlar hazırlandıysa
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı ahmetx

espanyol da iyi örnek değil. üst köşeler felaket.

espanyolun stadı bizden daha çok fener stadına benziyor.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

espanyolun stadı bizden daha çok fener stadına benziyor.
Güzel tespit @ahmetx abi :ok: Espanyol Stadının bizim stadla uzaktan yakından alakası yok :iscrewy: Gerek Tribün yapısı gerekse Çatısı ile Ş.Saraçoglunun birebir aynısı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ersan

@Efe @Necmi en baştan beri merak ettiğim bir durum var testereler en başta toki stadlarındaki gibi taşıyıcı kolanlarına yaslanıp ondan sonra arka ve ara bölümler yapılamaz mıydı toki stadlarında genel olarak ilk önce testereler yapılıp ön tarafta geri kalan yerler bundan sonra yapıldı bizde stad inşaatı normal apartman inşaatı modelinde yapıldı tokideki gibi yapılsaydı tüm testereler bitmiş olabilirdi buna stadın yapısı mı izin vermedi bunu stad inşaatının başından beri merak ediyorum
Bazıları Kupalara, Bazıları Şampiyonluğa, Bizim Bu Büyük Aşkımız Sadece BEŞİKTAŞ'IMIZA

Çevrimdışı FARUK

@Efe @Necmi en baştan beri merak ettiğim bir durum var testereler en başta toki stadlarındaki gibi taşıyıcı kolanlarına yaslanıp ondan sonra arka ve ara bölümler yapılamaz mıydı toki stadlarında genel olarak ilk önce testereler yapılıp ön tarafta geri kalan yerler bundan sonra yapıldı bizde stad inşaatı normal apartman inşaatı modelinde yapıldı tokideki gibi yapılsaydı tüm testereler bitmiş olabilirdi buna stadın yapısı mı izin vermedi bunu stad inşaatının başından beri merak ediyorum

üst testereleri kastediyorsanız hocam  taşıyıcı kolon yok direk sütuna yaslanıyor testereler aslında alt kattan gelen kolon sırası var ama
son kata çıkarılmadı onlar
sadece eski açık ve yeni açıkta sütunlar testerelere uzak kaldığı için taşıyıcı kolon kullanıldı başka şekilde imal edilme şansı yoktu sanırım testerelerin

Çevrimdışı sallapati

espanyolun stadı 41000 olması ve 2 kat loca olması yönünden bize benziyor... ama köşeler ve çatı bizimkinden farklı

Çevrimdışı Ersan

üst testereleri kastediyorsanız hocam  taşıyıcı kolon yok direk sütuna yaslanıyor testereler aslında alt kattan gelen kolon sırası var ama
son kata çıkarılmadı onlar
sadece eski açık ve yeni açıkta sütunlar testerelere uzak kaldığı için taşıyıcı kolon kullanıldı başka şekilde imal edilme şansı yoktu sanırım testerelerin

hocam şuanda giremiyorum ama akyazı stadının ilk fotoğraflarına bakarsan ne demek istediğimi anlayabilirsin testereleri yaslayacakları kolanları uzun boyarda filizlendirdikten sonra ilk önce sahanın 4 yanını testerelerle çevreleyip ara katları ve arka bölümleri sonra yaptılar ikinci katlarda yapılabileceğini sanmıyorum fakat ilk katlarda yapılabilirdi diye düşünüyorum diğer stadlardan farklı olarak onlar sahayı belirledikten sonra tüm tribün bölümlerinin temelini aynı anda attılar. bizde parça parça yapıldı bu durum da engel olmuş olabilir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

İçerideki çalışmaların bence daha hızlanması gerekiyor. Paylaşılan resimlerde çoğu bölümde duvar örme işlemleri bile yapılmamış, ince elektrik işleri sıva boya ve diğer işleri söylemiyorum bile. Küçük bir alandan bahsetmiyoruz ve yapılacak çok iş var.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

şöyle bir çatımız olsa herhalde 2016 ocakda anaca açardık stadı.

Çevrimdışı Barış Hoca

Şu an bazı arkadaşlarımızın yaşadığına askerde "şafak sıkıştırması" denirdi. Bir ay sonra başka konular konuşacağımıza eminim. Kaba bitecek, görürsünüz.
Şeref'inle oyna, Hakkı'nla kazan!

Çevrimdışı ErsinA.

Şafak sayıyoruz  :steamed: şafak sıkıştırıyor  :steamed:

Teskere Ağustosta inşallah

Çevrimdışı FARUK

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi bu küfekiler neden yere sıfır başlamıyor?
oraya şap betonu atılıp mermer mi döşenecek?
sanırım zemin çalışması yapılacağı için zarar görmesin diye bir sıra bırakıldı @onurt

Çevrimdışı Abu Ali Imran

farklı açıdan çatı uygulama

Faruk guzel calisma olmus.. ama bizim cati kolonlari beyaz olmuyacak  :bawling: keske senin yaptigin gibi olsa....

Çevrimdışı Altuğ

Normal Değiliz Beşiktaşlıyız.

Temelinde AŞK olan Vodafone Arena'nın çekilişine tüm üyelerimiz davetlidir.

Facebook sayfamızı beğenip kendi facebook sayfasında paylaşan forum üyelerimizin arasından belirlenecek şanslı bir kişiye Şantiye Şefi İnşaat Mühendisi Y. Zafer Eren'in (Şirin Baba'nın) imzalı bareti hediye edilecektir.

Çekilişimiz 14 Şubat 2015 (Sevgililer Günü) gecesi açıklanacak olup. İmzalı Baret kazanan kişiye ücretsiz kargo ile ulaştırılacaktır.

Katılımlarınız için: www.Facebook.com/ArenaBesiktas

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 14:59:46 Altuğ ]

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimiçi Necmi

ama bizde yapı yer altından çıkıyor ve taşıyıcı kirişler en üstte yapıya oturan kolonların üzerine konuyor o kolonlar yapı bitmeden konamazdı @Ersan

Çevrimdışı demir_kArtAl

Faruk guzel calisma olmus.. ama bizim cati kolonlari beyaz olmuyacak  :bawling: keske senin yaptigin gibi olsa....

giydirilir onlarda, öyle siyah metal dış görünüme uygun değil, öyle bırakılacağını sanmıyorum.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı SDemirsoy

Umut Cantürk Facebook alıntı
maket biraz değişik geldi bana :)

Çevrimdışı Abu Ali Imran

giydirilir onlarda, öyle siyah metal dış görünüme uygun değil, öyle bırakılacağını sanmıyorum.

bende oyle sanmistim ama.. arkadaslar boyle kalacagini soylediler :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

sistem hata verdi  @SDemirsoy error yaptırdın bizlere nerden cıktı bu  :alala: büyük üstten yandan ortadan görüntüsü yok mu acaba

Çevrimdışı Doğukan E.

Mabet öyle kalacak dedi...

Çevrimdışı ozan062

daha cok suna benzemiş:D

[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 15:13:27 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı SDemirsoy