Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6367887 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Prekast mart ayi sonuna dogru bitecek fazla kafa yormayin prekasta biten yerlerden cati isleri devam edecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

Bence prekast hariç 14 Şubatda biter kaba Sevgililer gününde bize daha büyük ve anlamlı bir hediyeyi Kartalımdan başkası veremez  :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ahmetx

bu prekastlar unutuldu galiba kaç ay oldu yahu  :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak Akay

O Değilde Çiçekler o kulelerin ordaki dıştaki tablayı ne ara yapmış  :evillol: yeni farkettim Ntv nın resımlerde :D
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

canlı yayında kapalı alt katta tribün çıkışı etrafında çalışanlar vardı çizgi çiziyorlardı sanki, merdiven yerlerini koltukların biteceği sınırları çiziyorlar sanırım.
çatı malzemelerinin serileceği yerlerdir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ALI RIZA

Yeni açık tabla bitmek üzere beton atılır hafta sonu... ayrıca otopark giriş için yola başlamışlar sanırım... 1 hafta sonra orasıda biter süper olur...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 11:41:16
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
  istediğin kadar konuş bu konuda zor ikna edersin ...çatısız statdı ikna edersinde tribünün bir tarafını açık bırakırsan istanbulun  gerede çıkışına kadar kovalarlar seni :D :D

Ben kovalardım şahsen üst kat 5. bloktan kombinem var  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fore_kazık

sanki biraz panik halinde herkes, bence gerek yok paniğe lakin, stat 30 ağustos olmazsa 30 eylülde biter yada 15 ekim en son tarih olsun ne değişecek allah aşkına 15 ekime kadar toplam 8 maç yapıyor takım 4 ü deplasman olsa 4 maç eylülde milli takım maçı olacak 1 haftada ordan 3 maç onuda idare eder herkes yeni stadın bitiş heyacanı ile, bu benim kötü senaryom yazdım senaryoyu rahat ettim valla. 3 maç kaçacak en kötü.

dostum ben onda değilim. göz göre göre yapılmayıp beklenmesine gıcık oluyorum... haziranda yetişebilecekken neden işgüzarlık yüzünden 1 ay ertelensin.

Çevrimdışı ErsinA.

dostum ben onda değilim. göz göre göre yapılmayıp beklenmesine gıcık oluyorum... haziranda yetişebilecekken neden işgüzarlık yüzünden 1 ay ertelensin.

Doğru söylüyorsun. illa heyecan yaratacaklar.

Gerçi Beşiktaşlıyız kalbimiz heyecana alışık  :halay:

Çevrimdışı Kemal

Hayırlı Cumalar bitti mi stat acaba ?
Hayırlı cumalar , bitti çok şükür , çim sulamalarına devam ediliyor .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hayırlı Cumalar bitti mi stat acaba ?

bitti abi otopark inşaatından yeni çıkan işçiler düz koşu yapıyorlar şu anda.Çimler çok güzel, çatı açma germe sırasında sakatlanan işçiler bireysel çalışmalarına devam ediyor, prekastçılar ve kat betoncuları 5-2 top kapma çalışmalarının ardından çift kale maç yapıyor    :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

bitti abi otopark inşaatından yeni çıkan işçiler düz koşu yapıyorlar şu anda.Çimler çok güzel, çatı açma germe sırasında sakatlanan işçiler bireysel çalışmalarına devam ediyor, prekastçılar ve kat betoncuları 5-2 top kapma çalışmalarının ardından çift kale maç yapıyor    :D
:kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Kemal

Yeni açık testere kirişte betonlama var.

Çevrimdışı yldrmaydn

espanyolun stadı bizim stadın neredeyse aynısı , koltukları çok güzel ve ip gibi dizmişler .özen gösterilirse yapılabilir, çok zor bir şey olmasa gerek.

espanyol da iyi örnek değil. üst köşeler felaket.
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta tabla betonlamasi olacak gibi gorunuyor :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı onurt

@Necmi abi bu küfekiler neden yere sıfır başlamıyor?
oraya şap betonu atılıp mermer mi döşenecek?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta yanlis gormuyorsam 1 testere kalibi daha yatiriliyor 4 kaliyor yeni acikta 5 eski acikta numarali bitti :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

ama ben eski açığın şu haliyle kalmasından yanayım hatta yıkılmadan önceki yükseklikte olmasını isterdim.
@ahmetx bunu herhalde sadece sen isterdin :evillol:

Çevrimdışı Efe

bu prekastlar unutuldu galiba kaç ay oldu yahu  :lol:
yok alt katta duruyorlar bi ara koyarlar yerine
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sertaç Durgun

Kapalı-eski açık köşedeki çalışanların ne yaptıklarıyla alakalı fikri olan var mı? Şerit falan çekilmiş.
Edirne köprüsü taştan,var mı büyük Beşiktaş'tan?

Çevrimdışı demir_kArtAl

Yeni acikta yanlis gormuyorsam 1 testere kalibi daha yatiriliyor 4 kaliyor yeni acikta 5 eski acikta numarali bitti :icool:

numaralıda bi tane daha yapılmayacakmı?
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"