Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368494 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Köşeler deki kötü görüntü sabit koltuk aralığı uyguladıkları için oluyor
Örnek olarak köşede dizilim yaparken sola yada sağa yaslayıp 2cm sabit aralık uygulayınca diğer kenarda üst sıralara çıktıkça yaklaşık 3-4  basamakta bir alt sıralara göre 1 koltuk daha fazla sığıyor ve kenarda bu artışlar siritiyor
Onun yerine sağa ve sola 1 er koltuk sabitleyip ortada kalan mesafeye koltuklar dağıtılınca o görüntü oluşmuyor

Çevrimdışı Efe

Ay sonu Numaralı biter hayırlısıyla @Efe abi :halay:

vay be demek şu 1 hafta 10 gün kayıp olmasaydı 15 ocakta bitecekti numaralı ay sonuna kadar baya ilerleyecekler hava izinversin yeterli :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi yorgo_d(geodem)

iyi aksamlar bu proje lavabo projesimi acaba >?
Oralar  gomme rezervuarlar  kardesim.. Ortaya yapistirdiklari  da  evet  proje ama tuvaletlerle alakasi yok ..Vodafone Arena stadinin  kusbakisi gorunusunun  projesi  kardesim... :))
Yorgo

Çevrimdışı denilanz

Örnek olarak köşede dizilim yaparken sola yada sağa yaslayıp 2cm sabit aralık uygulayınca diğer kenarda üst sıralara çıktıkça yaklaşık 3-4  basamakta bir alt sıralara göre 1 koltuk daha fazla sığıyor ve kenarda bu artışlar siritiyor
Onun yerine sağa ve sola 1 er koltuk sabitleyip ortada kalan mesafeye koltuklar dağıtılınca o görüntü oluşmuyor

Hay sen çok yaşa @FARUK ! :claps: Demek istediğimin Türkçe anlatımı. :ok: Ben de "sabit" demedim de "değişken" dedim. :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

@denilanz demek istediği böyle bişe köşeler için sadece 
pembe olan renk üst koltuk hizaları kırmız ise saha köşe çıkış kapısı...
Ya altlar yakın tutarrsın üstler uzak olur yada tam tersi... dizayn böyle yaparlar  sanıırm.... senin yaptıgın göre aynı kutucukları yapmadım

Çevrimdışı Efe

küfekiler baya hızlı gidiyor  4-5 sütunda çalışma var yarıları geçilmiş durumda bi kaç güne 5 tane sütun biter dış kaplama çok sıkıntı çıkarmayacak gibi gerekli çalışma azmi gösterilirse :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Vallaha Digiturku kiniyorum, Türkiyede yasayan kardeslerim için gerçekten çok çok pahali. Tabiki yazmadimda beINSport'a bütün Sampiyonlar Ligi ve Dünya/Avrupa kupalarida var.

Ben Allaha sükür bir indirime denk geldim alabildim Digitürkü:

- Aile Paketi, Spor Paketi (Süper Lig), IPTV Kutu, 2 sene : 299€

Cok cok ucuza alabildim.
Beş para etmez lige o kadar para döküp ihale alırsa sonucu bize dayanır. Türkiye de doğru düzgün yayıncı yok bir skysport da maç izleyin anlarsınız :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 23 Ocak 2015, 01:41:12 dişi kartal melek ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

küfekiler baya hızlı gidiyor  4-5 sütunda çalışma var yarıları geçilmiş durumda bi kaç güne 5 tane sütun biter dış kaplama çok sıkıntı çıkarmayacak gibi gerekli çalışma azmi gösterilirse :icool:

1 haftada 4-5 sütun yarıya geldi. Kaç kolon vardı? Dış çember, içerler, vs vs..

Şu hızın en az 5 katı hız ve ekip gerekiyor.  :D

Çevrimdışı martin40

Bencede çok yavas gidiyor, ne yöntemle takiliyor ? Civi, Yapistirici ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Bencede çok yavas gidiyor, ne yöntemle takiliyor ? Civi, Yapistirici ?
yöntem olarak çivi vidalama sistemi var... 

Çevrimdışı umit

Yalniz kufeki taslarda cok guzel duruyor. Bu taslar stadi sanat eseri gibi gosterir.

Çevrimdışı harunmustak

Eski günler icin 1 dk lik SAYGI duruşuna davet ediyorum.
Su stad bi yıkılsın tamam biter HIZLA
Su hafriyat bi bitse stad baslasa
Su temel bi atılsa stad başlasa
Su fore kazık makinesi bi gitse bitecek stad
Su eski acik temel bi atılsa bitecek stad
Su yeni acik rampadaki :) toprak bi alınsa bitecek stad
Su numaralidaki Kaya bi kırılsa bitecek stad
Su prekastlar bi hızlansa bitecek stad derken derken şimdide
Su cati bi başlasa bitecek stad diyoruz. Mabedimiz bitiyor :)))
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı ALI RIZA

-NTV

Şu resmen insanın baktıkça bakası geliyor... süper stat yapıyoruz ovalliği böyle gördükçe anlıyorum takılmamak lazım  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yada böyle  :evillol:

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 23 Ocak 2015, 02:28:41
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Eski günler icin 1 dk lik SAYGI duruşuna davet ediyorum.
Su stad bi yıkılsın tamam biter HIZLA
Su hafriyat bi bitse stad baslasa
Su temel bi atılsa stad başlasa
Su fore kazık makinesi bi gitse bitecek stad
Su eski acik temel bi atılsa bitecek stad
Su yeni acik rampadaki :) toprak bi alınsa bitecek stad
Su numaralidaki Kaya bi kırılsa bitecek stad
Su prekastlar bi hızlansa bitecek stad derken derken şimdide
Su cati bi başlasa bitecek stad diyoruz. Mabedimiz bitiyor :)))
:ishock: :ok: renkliler  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı arda

Vallaha Digiturku kiniyorum, Türkiyede yasayan kardeslerim için gerçekten çok çok pahali. Tabiki yazmadimda beINSport'a bütün Sampiyonlar Ligi ve Dünya/Avrupa kupalarida var.

Ben Allaha sükür bir indirime denk geldim alabildim Digitürkü:

- Aile Paketi, Spor Paketi (Süper Lig), IPTV Kutu, 2 sene : 299€

Cok cok ucuza alabildim.

Valla çok iyi kapatmışın Hocam ben 139 bayıldım 6aylıl lig paketine. ESPN den izliyorum bazen La Ligayı kahır yemin ederim.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Necmi

o şekilde yapılıncada yukarı çıktıkça arada boşluklar görünür. çizgi olarak açıklık olur onun yerine sağlı sollu çalışıp açıklıklarıda  birden fazla koltuğa bölüp her seferindede farklı yerlerde bu uygulamayı yaparsan vede koltuklar beyaz olursa kimse böyle bir kusur görmez göz kuralı takip eder

Çevrimdışı Necmi

1 haftada 4-5 sütun yarıya geldi. Kaç kolon vardı? Dış çember, içerler, vs vs..

Şu hızın en az 5 katı hız ve ekip gerekiyor.  :D
Gerçekten tuhaf bir şekilde sabırsızsınız orda topu topu yanlış saymadıysam 3 kişi çalışıyor bir usta ikide yardımcı orda bir haftada bir usta 3 kolonu yarıladıysa mükemmel ötesi bir hız demektir bu. Bilmediğiniz henüz ekip girmedi taş işi başlamadı. Hem iş göstermek için hemde önleri açılana kadar zaman kazanıyorlar şu an yeni açıkta çalışamazlar numaralıda çalışamazlar eski açık yarısında çalışamazlar kapalı çalışabilseler bile şuan için verimsiz ve zor olur 40-50 kişilik bir ekip geçen hafta girmiş olsaydı şu an iskeleleri yapılmış kolonlar bitmişti taş ustasını oraya koyduğun zaman iş vereceksin ne hava şartlarından durdura bilirsin nede önü kapandığı için  iki gün yatarlarsa üçüncü gün isyan bayrağı çekerler dördüncü günde çeker giderler taş ustası azdır ve değerlidir işi bıraktığı gün gider başka şantiyede işe başlar. Gitsin yerine başkasını getireyim diyemezsin gidenin yerini doldurmak zordur. O nedenle iyi organize olmak gerekir merak etmeyin  50 kişilik bir ekiple girerlerse kolonlar çatıdan önce biter :D kirişlerde biraz zorlanırlar zaten dış kolonlarda uğraşırken içerlerdede zeminler yapılır iç kolonlar çok hızlı ilerler longlardaki taş kaplamaları ayrı firma yapacaktır büyük ihtimal oralarda çok hızlı ilerler yeterki kaplamaya hazır hale gelsin

Çevrimdışı arda

o şekilde yapılıncada yukarı çıktıkça arada boşluklar görünür. çizgi olarak açıklık olur onun yerine sağlı sollu çalışıp açıklıklarıda  birden fazla koltuğa bölüp her seferindede farklı yerlerde bu uygulamayı yaparsan vede koltuklar beyaz olursa kimse böyle bir kusur görmez göz kuralı takip eder

Katılıyorum Necmi abi, aynen göz kuralı takip eder. 3 boyutlu görselle olayı örneklemek istedim Bknz. Resimde gördüğümüz küpümüz gözümüzün takibindeki doğrusal hizalanmış çizgilerden ibaret. Ortada öle bir takım yuvarlaklar, Aslında küp müp yok. Deplasman yok. Para yok. Çiçekler yok. Obitaş yok. Ben yok, Sen de yoksun. He, She, It zaten 19.02 burada konu dışı, e peki What is matrix! gece yok, gündüz yok, tek gerçek var Siyah ULAN!! yeni mabede Siyah yakışır diyip konuyu bağlayım, iyi geceler. Herkesin eline, emeğine sağlık.
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Eski acikta cati kolonlari ile testere kirislerine atilan karsilikli ankrajlar ilerde tribunu yukseltmek icin konmadiysa ben birsey bilmiyorum.  :lol:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ve küfekiler fotolardan harika görünüyor @Efe . Muhteşem bir şey çıkacak ortaya hepsi bitince..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı SDemirsoy

Eski acikta cati kolonlari ile testere kirislerine atilan karsilikli ankrajlar ilerde tribunu yukseltmek icin konmadiysa ben birsey bilmiyorum.  :lol:

Hayır beton imalat yapılarak tekrardan yükselmesi zor karşıdan karşıya çelik direklerle desteklenecek büyük ihtimal :)
@Serkan_KaNaDa

Çevrimdışı Kemal

Sahaya prekastlar taşıyan kamyon ve tırlar gelmiş, 1 tır da demir gelmiş, şuan çalışmalar iyi düzeyde gözüküyor.