Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368619 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Kenar ovalliği fazla yapmısız bence kapalıda da numaralıda da yeni açıkta da üst katlar yanyana 3-5 sıra da ha olsa güzel olurdu hemen ovale düşmeseydi...

Çevrimiçi Necmi

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama eski açık en üst yatay kirişin testere kirişler ile kesiştiği yerlere metal levhalar sabitlendiğini görmüştük, sanırım dün de küfeki kaplamayı gösteren fotoğrafların birinde kolonların tribüne bakan iç yüzünde de aynı tipte metal plakalardan olduğu dikkatimi çekti. Fotoğraf açıları aynı noktadan olmadığı için kiriş ve kolon üstündeki metal plakaların kotlarını pek anlayamadım ama aklıma da acaba ilerisi için olası bir kapasite arttırımına zemin hazırlamak için midir diye gelmedi değil...
hadi  canım insan görmek istediğini görürmüş :kop: eski açıkta tribün altlarında taşıyıcı kolon yok sanırım oralara karşılıklı destek atılacak oranın artık yükselmesi imkansız ötesi bir şey çünkü hiç taşıyıcı kolon yok prefabrik bir şeyde ön cephe olduğu için görsel estetiği bozacağından izin verilmez @MERTG

Çevrimdışı doganay

Fotograflar icin tesekkurler, sona az kaldi ,stadimiz bitmeye yaklastikca daha bir guzel gozukuyor  :)

Çevrimdışı İlhan SÜVARİOĞLU

Hatalarım varsa affola :D ilk defa çektım daha duzgun çekmek için elımden gelenı yapıcam ama stadımız super oluyo bıttıkçe tuylerım dıken dıken oluyo  :D :icool:
Eline sağlık kardeşim,stad içi resim çok farklı ve güzel

Çevrimdışı Anıl

Fotoğraflar harika @keremfrat1 abi ellerine sağlık :photo: Ara ara bekliyoruz bundan sonra :icool:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Türkay

@keremfrat1 fotolar çok güzel yerlerden çok güzel çekilmiş abi teşekkürler  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yusuf koca

Çevrimdışı TURKahvesi

Çevrimdışı Efe

Yeni acikta dun gordugumuz celik testerenin icine koyuluyor @ZEKI abi orda kolon yoktu altinda kirisin tablaya tutturulmustu bu sekilde saglamlastiriyorlar :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Yeni acikta dun gordugumuz celik testerenin icine koyuluyor @ZEKI abi orda kolon yoktu altinda kirisin tablaya tutturulmustu bu sekilde saglamlastiriyorlar :ok:
Dun konustuktu, bugun dikmisler az kaldi azz..

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Efe

Bu ay 3 yada 4 testere daha yatirsalar yetecek 11 tane var kalibi yatacak 1 eski acik 1 numarali 2 yeni acik yatsa yeterli olur
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Fotoğraflar harika @keremfrat1 abi ellerine sağlık :photo: Ara ara bekliyoruz bundan sonra :icool:
tabiki stadda işim olduğu zaman atıcam bundan sonra  :D @anilt
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 20:33:37 keremfrat1 ]

Çevrimdışı hakaydam

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 fotolar çok güzel yerlerden çok güzel çekilmiş abi teşekkürler  :)
ne demek  :) teşekkur ederim

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

Beşiktaş arena aılesıne sonsuz teşşkur ederım  :D :icool: elimden geldıkçe fotoğraf çekmeye çalışıcam artık
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 20:35:05 keremfrat1 ]

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 S5 bi işe yaradi en sonunda :evillol:
Aynen abi keşke daha önce yarasaydı :D ama ıyı zamanda işe yarıyo :D

Çevrimdışı keremfrat1

@bjk_mabet abimide sabah gördüm bi :D pompa geldı dedı :D akşam göremedım çay içicektık senı unuttum sanma abii :D :D

Çevrimdışı umutdogan62

hadi  canım insan görmek istediğini görürmüş :kop: eski açıkta tribün altlarında taşıyıcı kolon yok sanırım oralara karşılıklı destek atılacak oranın artık yükselmesi imkansız ötesi bir şey çünkü hiç taşıyıcı kolon yok prefabrik bir şeyde ön cephe olduğu için görsel estetiği bozacağından izin verilmez @MERTG

Necmi abi ben oraya projeyi tasarladım bile bana bırakın ben oraya çok güzel bir kat daha çıkarım o ankraj plakalarına yatay I kirişimi atarım. altınada mevcut alt kolonların tavan nktası yani şu anki mevcut dolaşım alanı taban kısmına gelecek olan  yerleri kolonlarla bulonlayıp I kolonlar oluşturulur. Dikey ve yatay oalrak desteklenir alttan çekirdekten desteği almış olur kolonlar.  Abi Proje bak gözümden  kaçmaz o ankraj plakalar boş değildir ha onun için değilsede bu saatten sonra düşünsünler  :D. Oraya çare en basit olanı :)
1
9
0
3JK

Çevrimdışı ontariokartallari

hayatta hep hayalini kurdugum ustu acilir kapanir en az 60 bin lik modern bir stadimiz olsun isterdim ikiside olmadi , hic olmazsa cimlerin alti isitmalimi kar buz tutmayacak system varmi ? bilen bir arkadastan bilgi alabilirsem sevinirim.
Remzin KARTALLARI Gibi Manileri Yen Aş, Layıktır Bu Vasıflar Sana Ey Şanlı Beşiktaş .