Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368495 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

efferim :icool:
çalışma vardı abı yıne bugun  testere kirışlerı demırledıler çelık koydular yenı açığa fotoda çektım ama :D görunurmu bılmıyorum

Çevrimdışı Efe

çalışma vardı abı yıne bugun  testere kirışlerı demırledıler çelık koydular yenı açığa fotoda çektım ama :D görunurmu bılmıyorum
görünür görünür
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

@keremfrat1 kardeşimizden bu günün resimleri ellerine sağlık...

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Türkay

Hep tribünlerden sahayı görüyorduk bu sefer sahadan tribünleri gördük çok etkileyici  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı keremfrat1

Hatalarım varsa affola :D ilk defa çektım daha duzgun çekmek için elımden gelenı yapıcam ama stadımız super oluyo bıttıkçe tuylerım dıken dıken oluyo  :D :icool:

Çevrimdışı cagdas44

Çevrimdışı ozan062

deplasman tribünü fena :D

eski acıgın goruntusu beklediğim gibi değilmiş bayıldım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sozkul

Merhabalar,
Yeni bir uye olarak stadi gezen arkadaslara bir sorum olacak.
Fotolarda loca katlarinin yuksekligi cok az gibi gorunuyor, oylemi gercekten, yoksa yaniliyormuyum.
Cok basik olursa ilerki yillarda loca satisi dusebilir mi endisesiyle soruyorum.
Selamlar

Çevrimdışı Efe

Doktor bu ne  :kop: :kop:
hali ve camasir yikamislar dun yanlarindaydim oraya asmislar  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı keremfrat1

hali ve camasir yikamislar dun yanlarindaydim oraya asmislar  :evillol:
:D :D :D bende yenı gördum onu  :D

Çevrimdışı keremfrat1

Merhabalar,
Fotolarda loca katlarinin yuksekligi cok az gibi gorunuyor, oylemi gercekten, yoksa yaniliyormuyum.
Cok basik olursa ilerki yillarda loca satisi dusebilir mi endisesiyle soruyorum.
Selamlar
Öncelıkle hosgeldiniz bence yuksek oyle aşağıda değıl bana göre

Çevrimdışı Necmi

bu resimde keremin @SDemirsoy a hediyesiymiş neden samete hep hediye geliyor anlamış değilim :alala:

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı ahmet türker

Merhabalar,
Selamlar
:hosgeldin

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Necmi

Merhabalar,
Selamlar
loca yükseklikleri 4 metre öyle basık değil dışardan balkon sarktığı için öyle görünüyor. Bu arada aramıza hoşgeldiniz @sozkul

Çevrimdışı Necmi

Doktor bu ne  :kop: :kop:
yönetim yeni bir gelir kapısı buldu galiba halı yıkama servisi :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serjo

Hatalarım varsa affola :D ilk defa çektım daha duzgun çekmek için elımden gelenı yapıcam ama stadımız super oluyo bıttıkçe tuylerım dıken dıken oluyo  :D :icool:

foto'lar çok güzel
eline sağlık  :claps:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı onrbrk

Alıntı
ya kaplanmalı yada boyanmalı.sütunların arasından görünen testere kirişlerin altı öyle kalıptan çıktıgı gibi kalmamalı.görünümü  bozar.koyu bir renge yada siyah beyaza boyanabilir.
Maddi imkanlar dahilinde birşeyler yapılsa iyi olur (kaplama veya boyama),çıplak beton hiç hoş durmuyor,adamlar san mames'te,testere kirişlerin ve prekastların altını okadar güzel yapmışlarki ki,insan hayranlık duyuyor.

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Necmi

Maddi imkanlar dahilinde birşeyler yapılsa iyi olur (kaplama veya boyama),çıplak beton hiç hoş durmuyor,adamlar san mames'te,testere kirişlerin ve prekastların altını okadar güzel yapmışlarki ki,insan hayranlık duyuyor.
sadece siyaha boyamışlar :D  baktık yapmıyorlar alırız 3-5 teneke siyah boya dalarız stada :tabe: zaten oralar mat siyah olursa taş kaplamanında güzelliği çok daha ortaya çıkacaktır.

Çevrimdışı ALI RIZA

Merhabalar,
Selamlar
:hosgeldin :hosgeldin :hosgeldin