Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368899 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

Olimpiyat gibi bir meselede milli duyguların daha ön planda olması gerektiğini düşünüyorum. Öyle bir talep bile söz konusu olmamalı. Bize tam tersi yapılıyor bile olsa biz Beşiktaş'ız ve milli değerler herşeyin üstünde gelir. Ayrıca bundan iyi bir tanıtım olmaz stadımız ve Beşiktaş için o açıdan düşünmek gerekir.

Ben aslında bu konuyla ilgili yasal bir düzenleme var mı diye merak ettim.  Konser organizasyonlarında kulübe para geliyor.

Örneğin Avrupa şampiyonası maçı oynansa tribün geliri devletin mi olacak?

Biz zulümpiyata her maç için kira ödüyoruz sonuçta.

Çevrimdışı yigitcan1903

Var mı bu konuda bir bilgisi olan?
Arazi devletin üzerindeki taşınmaz da her stat için geçerli GSGM'ye ait.
Yalnız burda kendi kaynaklarımızla inşaa ettiğimiz taşınmazı (araziyi değil) üstümüze almamız lazım
Başkan bi ara bahsetmişti bu meseleden
Ve kuruş para ödemeden
Milli takım uluslar arası organizasyon meselesine gelince mevcut durumda istedikleri şekilde kullanırlar stadı
Zaten hukuk falan da guguk olduğu için artık tehdit şantaj her türlü miting bile yaparlar toki arenadaki gibi

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 14:26:51
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
prekasta dakika ve skor verebilecek var mı
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Fatih

Az düşün bakalım neyi aldı
Bunun cevabini da bilmiyorsa tartismaya pek gerek yok...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ErsinA.

prekasta dakika ve skor verebilecek var mı

şuan güneşten bir şey göremiyorum ben canlı yayında.

23:47 de prekast konuşalım.. :biggrinking:

Çevrimdışı SDemirsoy

Var mı bu konuda bir bilgisi olan?
yine bizim malımız değil remsiyette üst kullanım hakkına sahibiz kimsenin tapulu stadı yok Türkiyede :)

Bunun cevabini da bilmiyorsa tartismaya pek gerek yok...

Dur güldürme sonra birşey bilmiyor zannediyor insanlar.

Çevrimdışı ErsinA.

yine bizim malımız değil remsiyette üst kullanım hakkına sahibiz kimsenin tapulu stadı yok Türkiyede :)

Yani olimpiyatlar alınamadığı için destek verilmedi ama ilerde alınırsa kullanılabilecek.

Teşekkürler...

Çevrimdışı yigitcan1903

Prekastçılar güneşleniyor sanırım
Güzel güneş var  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Yani olimpiyatlar alınamadığı için destek verilmedi ama ilerde alınırsa kullanılabilecek.

Teşekkürler...
evet kullanılabilecek

türkiye şuana kadarda olimpiyatları almak için kaçkere finale kaldı çok bilmişler pardon çok biliyormuş gibi görünen komikler

Sen daha iyi bilirsin ama oylama tekrarlanırken İspanya'ya göre zayıf görünen Türkiye'nin Japonya'nın karşısına çıkartılmış olma ihtimalide var bu dünyada.

Çevrimdışı kaanzor

Gökhan türkmen foto paylaştı biri foruma alabilirmi
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çevrimdışı arda

Neyzen'in çok veciz bir dörtlüğü geldi aklıma  :D

Ben bu Dünyanın devri devranını izzeti nefsini seveyim
Yansın şu abiler su veren itfaaiyenin hortumunu keseyim
Ben deli miyim Mecnun gibi Olimpiyatların peşine düşeyim
Verirse verir vermezse IOC yi de seveyim
Ama allahtan Beşiktaş’a olan bağım başarıya bağlı değil. Bunu her zaman söylüyorum, ben en çok Beşiktaş yenildiği zaman Beşiktaşlı olduğumu hissediyorum. Bu en başında da böyleydi hâlâ da böyle. Siyah Ulan

Çevrimiçi murat

Ben bu Dünyanın devri devranını izzeti nefsini seveyim
Yansın şu abiler su veren itfaaiyenin hortumunu keseyim
Ben deli miyim Mecnun gibi Olimpiyatların peşine düşeyim
Verirse verir vermezse IOC yi de seveyim
:claps:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beyler stadı yaparken eşek yüküyle faizli banka kredileri ve isim hakkı gibi bizim için çok değerli olan bir konuda hakettiğimiz sponsorluk dışında maddi manevi destek almadık, eğer devletimiz gelecek olimpiyatları düşünseydi Beşiktaş'a yardım edelim olimpiyatları alırsak stadı kullanırız diyebilirlerdi. Ama hep iyi çocuk biziz, milli duygular sadece bizde mevcut o yüzden biz bu işin hakkını ilerde istemeyelim öyle mi?

Stad hala tamamlanmış değil, ilerde kullanım istiyorlarsa hala yardım edebilirler. Mesela buyursunlar çatının yapımını karşılasınlar sonra gelip bizden talep etsinler. Beşiktaşlılar uğraşsın yapsın biz ilerde olimpiyatta kullanırız mantığı olamaz. Yine gelecekte böyle bir talep gelirse bedavaya kullandıracağımızı düşünüyorum belki o gün şartlar değişir isteyerek kabul ederiz ama bunu şimdiden bizim boynumuzun borcuymuş gibi göstermeniz de hoş değil.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beyler stadı yaparken eşek yüküyle faizli banka kredileri ve isim hakkı gibi bizim için çok değerli olan bir konuda hakettiğimiz sponsorluk dışında maddi manevi destek almadık, eğer devletimiz gelecek olimpiyatları düşünseydi Beşiktaş'a yardım edelim olimpiyatları alırsak stadı kullanırız diyebilirlerdi. Ama hep iyi çocuk biziz, milli duygular sadece bizde mevcut o yüzden biz bu işin hakkını ilerde istemeyelim öyle mi?

Stad hala tamamlanmış değil, ilerde kullanım istiyorlarsa hala yardım edebilirler. Mesela buyursunlar çatının yapımını karşılasınlar sonra gelip bizden talep etsinler. Beşiktaşlılar uğraşsın yapsın biz ilerde olimpiyatta kullanırız mantığı olamaz. Yine gelecekte böyle bir talep gelirse bedavaya kullandıracağımızı düşünüyorum belki o gün şartlar değişir isteyerek kabul ederiz ama bunu şimdiden bizim boynumuzun borcuymuş gibi göstermeniz de hoş değil.
Biz bu stadı sadece Beşiktaşlılar için değil yeri geldiğinde kullanımı için (Olimpiyatlar,konserler, Avrupa Şampiyonası v.b) tüm Türk Halkı adına yapıyoruz birileri ise kendi çıkarları için. Farkımız burada. Onlar gibi olursan onlardan farkın kalmaz. Kimseye borcumuz yok biz Beşiktaş'ız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Bu nasıl görüntü arkadaş ya. Bi çözemediler şu güneş problemi.

Mabet kameranın yeri değişecek dedi 2 gün önce ama...  :alala:

Çevrimiçi murat

Bu nasıl görüntü arkadaş ya. Bi çözemediler şu güneş problemi.

Mabet kameranın yeri değişecek dedi 2 gün önce ama...  :alala:
çözülecek çok yakında aparatları konulmaya başladı :D
kamera olayı yanlış anlaşıldı veya yanlış anlatıldı.değişen kamera bu değil.@rubi_tobin daha iyi açıklar.
[ Son Düzenleme: 22 Ocak 2015, 15:55:30 MURAT ]

Çevrimdışı ErsinA.

çözülecek çok yakında aparatları konulmaya başladı :D
kamera olayı yanlış anlaşıldı veya yanlış anlatıldı.değişen kamera bu değil.

Timelaps kamerasının yeri değişecek galiba.

Biz yine güneşi izlemeye devam

Çevrimdışı Deniz

Yahu beyler siz de kamera beğenmiyorsunuz bir gün @rubi_tobin hepinizi vuracak  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çatı örtüsünü görmemize kaç gün kaldı :)
Birde kombinelerde son durum nedir en çok hangi tribünden satış var?

Çevrimiçi murat

Çatı örtüsünü görmemize kaç gün kaldı :)
Birde kombinelerde son durum nedir en çok hangi tribünden satış var?
dün sordum 13800 civarı

Çevrimdışı Serhat Akkaya

dün sordum 13800 civarı
Sezon sonuna kadar 15.000 rakamını bulursak çok iyi bence. Önümüzdeki sezona da hızlı bir başlangıç yaparak 10 bin kombine daha satarsak bence çok iyi bir rakama ulaşmış oluruz. Stadın %63 ü kombineli olmuş olur, sponsorlara verilen ve maç günü satışa çıkartılacak olan biletleri düşünürsek bence muhteşem bir rakam..
Korku akıl katilidir.