Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6368437 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Biz bu stadı sadece Beşiktaşlılar için değil yeri geldiğinde kullanımı için (Olimpiyatlar,konserler, Avrupa Şampiyonası v.b) tüm Türk Halkı adına yapıyoruz birileri ise kendi çıkarları için. Farkımız burada. Onlar gibi olursan onlardan farkın kalmaz. Kimseye borcumuz yok biz Beşiktaş'ız.

Burda biraz egomuzdan dolayı biz kralız bir farklıyız bedava yaparız diyoruz da bizim devlete bilmem kaç milyon TL vergi borcumuz var zaten :) Bunu da düşün. Yani öncelikli amaç Beşiktaş'ı ayağa kaldırmaktır. Biz ayağa kalkmadan Türk sporunu ayağa kaldıramayız. Çok fazla ilerisini ve detayını ortaya atıp insanları tartışma ortamına itmeye ve forumu her forumda olan sonuçsuz siyasi tartışmalara sokmaya gerek yok.

Bir 3-5 sene geçsin sonrasında zaten ekonomimiz iyi durumda olursa bedavaya her türlü halk yararına organizasyon yapılabilir bunu şimdiden kestirmek zor.
Özetle borcumuz varsa stattaki her organizasyon için "hakkımız varsa" ödenmelidir, şayet borcumuz o günlerde bitmiş olursa o zaman hayır işleri ve halkın yararı düşünülebilir.
Bunun ötesinde egomuzu şişirecek şeyler söylemeye gerek yok.

Çevrimdışı Efe

Stada kucuk eniste geldi stadta bugun cok calisma olmus gibi bi hava yok :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Burda biraz egomuzdan dolayı biz kralız bir farklıyız bedava yaparız diyoruz da bizim devlete bilmem kaç milyon TL vergi borcumuz var zaten :) Bunu da düşün. Yani öncelikli amaç Beşiktaş'ı ayağa kaldırmaktır. Biz ayağa kalkmadan Türk sporunu ayağa kaldıramayız. Çok fazla ilerisini ve detayını ortaya atıp insanları tartışma ortamına itmeye ve forumu her forumda olan sonuçsuz siyasi tartışmalara sokmaya gerek yok.

Bir 3-5 sene geçsin sonrasında zaten ekonomimiz iyi durumda olursa bedavaya her türlü halk yararına organizasyon yapılabilir bunu şimdiden kestirmek zor.
Özetle borcumuz varsa stattaki her organizasyon için "hakkımız varsa" ödenmelidir, şayet borcumuz o günlerde bitmiş olursa o zaman hayır işleri ve halkın yararı düşünülebilir.
Bunun ötesinde egomuzu şişirecek şeyler söylemeye gerek yok.
Hayır ben bedavaya organizasyon yapalım demedim hiç bir zaman. Halkın kullanımı için bir tesis yaptığımızı belirtmek istedim. Halkın kullanımı adına bir tesis yapmak ayrı bir şey bu tesisi bedava kullandırmak ayrı. Ben de bu konuda seninle hem fikirim. Olimpiyat gibi bir konuda ise zaten para istememiz her ne yaşanırsa yaşansın abesle iştigal kaçar. "Beşiktaş Olimpiyat oyunlarında kendi stadının kullanımı için devletten para talep etti" diye bir manşetin yaratabileceği etkiyi düşünebilir musun?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 16:31:12
  • Hz.Mevlana'ya 650 km...
  • Dünyanın merkezi VODAFONE PARK,inanmayan ölçsün!
tribün isimleri değişecek mi yoksa yine ayağa ayağa eski açık ayağa mı diyeceğiz
Vodafone Park
Nüfus : 41.903
Rakım: -5 metre

* Başkalarının kusurunu örtmede gece gibi ol.
* Hiddet ve asabiyette ölü gibi ol.
* Tevâzu ve alçak gönüllülükte toprak gibi ol.
* Hoşgörülülükte deniz gibi ol.
* Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol.
                               Hz. Mevlana

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tribün isimleri değişecek mi yoksa yine ayağa ayağa eski açık ayağa mı diyeceğiz
Eski açık hep eski açık kalacak hangi marka gelirse gelsin :) Şıngır Mıngır Sosyete de aynı kalacak  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Stat fotograflarına her gün aralıksız bakınca sanki sadece işçilerin yeri değişiyormuş gibime geliyor. Maçı açıp izleyince kuponun yatacağını düşünmek gibi :)

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 16:34:36
Eski açık hep eski açık kalacak hangi marka gelirse gelsin :) Şıngır Mıngır Sosyete de aynı kalacak  :evillol:
şıngır mıngır sosyete diyince bu sefer kapalı da üstüne alınacak :D
o zaman bir avuç 1903 otur yerine mi diyeceğiz :biggrinking:
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Çevrimdışı keremfrat1

Stada kucuk eniste geldi stadta bugun cok calisma olmus gibi bi hava yok :)
eve gidince atiyorum fotolari necmi abiye icinde kucuk enistede var
 ☺😊

Çevrimdışı karakartalım

heyy maşallah bi an önce bitsede stadımızda takıımımızı izlesek doya doya  :ishock: :ishock:
Varsın olsun üstümüzden gitmesin keder
Siyah beyaz f. orman bize bir ömür yeter
Senin aşkın uğruna ölmeye değer
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Senin sevgin uğruna tüm stadlarda
Aç kaldık susuz kaldık deplasmanlarda
Doyduk senin aşkının o sıcaklığıyla
Beşiktaşım sevmişiz seni...

Çevrimdışı Easthanbool

Bugün pek çalışma olmadı gibi sanki bunun özel bir sebebi var mıydı bilen var mı? :alala: Bu havalarda çalışmanın aksamaması gerekiyor :boxin:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ALI RIZA

Foto Felan da gelmedi ? öekmeye giden yok muydun acaba bugun  :alala: akşam mı gelecek gene acaba

Çevrimdışı ahmetemre

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Ocak 2015, 16:50:47
bu sene şubat 28 çekiyormuş ya
bir iş günü kayıptayız 1 gün sarkacaz en az
Vodafone Park

Hz. Mevlana

Bugün pek çalışma olmadı gibi sanki bunun özel bir sebebi var mıydı bilen var mı? :alala: Bu havalarda çalışmanın aksamaması gerekiyor :boxin:

Dün milliyet, fotomaç, ntv hepsi birden "inanılmaz stat bitmek üzere" diyince heralde işçiler rehavete kapıldı.
Adamlar sürekli Beşiktaşlı futbolcu alemlerde yakalandı haberleri yapıyorlardı, sonuç alamayınca işçileri rehavete sokmaya çalıştılar sanırım. :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dün milliyet, fotomaç, ntv hepsi birden "inanılmaz stat bitmek üzere" diyince heralde işçiler rehavete kapıldı.
Adamlar sürekli Beşiktaşlı futbolcu alemlerde yakalandı haberleri yapıyorlardı, sonuç alamayınca işçileri rehavete sokmaya çalıştılar sanırım. :D
Bu güzeldi :kop: :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı eren_viyanaBJK

Dün gece rüyamda stat in acilis macinda oynuyordum..sahaya girereken oyle biri ses cikiyorduki oyle bir atmosfer vardiki nasil sevinecegmi sasiriyordum..dembaba enseme vuruyordu abartma adam gibi dur diyodu :) ama hic uyanmak istemedim ya tam gol atiyodum uyandim :uyucam:

Çevrimdışı MERTG

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama eski açık en üst yatay kirişin testere kirişler ile kesiştiği yerlere metal levhalar sabitlendiğini görmüştük, sanırım dün de küfeki kaplamayı gösteren fotoğrafların birinde kolonların tribüne bakan iç yüzünde de aynı tipte metal plakalardan olduğu dikkatimi çekti. Fotoğraf açıları aynı noktadan olmadığı için kiriş ve kolon üstündeki metal plakaların kotlarını pek anlayamadım ama aklıma da acaba ilerisi için olası bir kapasite arttırımına zemin hazırlamak için midir diye gelmedi değil...
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı SDemirsoy

Daha önce soruldu mu bilmiyorum ama eski açık en üst yatay kirişin testere kirişler ile kesiştiği yerlere metal levhalar sabitlendiğini görmüştük, sanırım dün de küfeki kaplamayı gösteren fotoğrafların birinde kolonların tribüne bakan iç yüzünde de aynı tipte metal plakalardan olduğu dikkatimi çekti. Fotoğraf açıları aynı noktadan olmadığı için kiriş ve kolon üstündeki metal plakaların kotlarını pek anlayamadım ama aklıma da acaba ilerisi için olası bir kapasite arttırımına zemin hazırlamak için midir diye gelmedi değil...
kapasite arttırımı ile alaka olmayacak bence karşıdan karşıya o havada duran konsolu desteklemek için çelik profiller koyacaklar gibi gözüküyor @MERTG

Çevrimdışı ErsinA.

Dün gece rüyamda stat in acilis macinda oynuyordum..sahaya girereken oyle biri ses cikiyorduki oyle bir atmosfer vardiki nasil sevinecegmi sasiriyordum..dembaba enseme vuruyordu abartma adam gibi dur diyodu :) ama hic uyanmak istemedim ya tam gol atiyodum uyandim :uyucam:

Kardeş dünde başka bir arkadaş rüyasında stadın bittiğini görmüştü.  Beşiktaş taraftarı olarak gece bi tarafımız açıkta kalıyor galiba  :evillol: :biggrinking:

Çevrimdışı ALI RIZA

kapasite arttırımı ile alaka olmayacak bence karşıdan karşıya o havada duran konsolu desteklemek için çelik profiller koyacaklar gibi gözüküyor @MERTG
@SDemirsoy senin sordugun mu ? kesin bilgi mi acaba ? bende merak ediyorum onlar ne için diye :alala:

Çevrimdışı MERTG

Hmm peki aynı mantık ile yeni açıktaki kolonlarda ve en üst yatay  kirişte de uygulandımı bu metal plakalar acaba? eğer uygulandı ise muhtemelen dediğin gibidir. @SDemirsoy
Bir gün değil her gün Beşiktaş!

Çevrimdışı ErsinA.

Dün forumdan arkadaşlar inşaatta ne yaptılarsa, emekçilerimizin performansı düştü  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

Hmm peki aynı mantık ile yeni açıktaki kolonlarda ve en üst yatay  kirişte de uygulandımı bu metal plakalar acaba? eğer uygulandı ise muhtemelen dediğin gibidir. @SDemirsoy
Hayır uygulanmadı zaten yeni açıkta  ki alttan gelen destek kolonundan sonra fazla yukarı doğru çıkmıyor basamaklar  eski açıkta biraz durum farklı dikey konulan çelik direklerin yatayını koyucaklar bence @MERTG

Çevrimdışı SDemirsoy

@SDemirsoy senin sordugun mu ? kesin bilgi mi acaba ? bende merak ediyorum onlar ne için diye :alala:
evet özellikle çektik fotoğrafını

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı bnymnd

Gökhan Türkmen twitter dan paylaştığı resimlerde çiçejler inşaatın günde 2 kolon yaptığını ve 9 kolonları kaldığını söylüyor.
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.