Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6378947 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmet türker

abi o zaman benim galataraylı olmam gerekiyor :s20: ben galatasaraya tepki olarak doğmuşum :D aile baba tarafından galatasaraylı. benim beşiktaşlılığım bana daha bir anlamlı geliyor :icool:
değerli klardeşim benim anlatmaya çalıştığım .beşiktaşlıysan bunu aile geleneği haline  getirelim benim sülalemin yarısı beşiktaşlı yarısı da fenerlidir kimse kimsenin çocuğunu diğerlerine kaptırmadı ,bunu bir gelenek haline getirdik  tavsiyem olsun . yapabilen yapar yapamayan da kendine rakip yetiştirir ,ne yapalım . :D

Çevrimdışı murat

ilkokula yeni baslamıştım bakirkoy de oturuyorduk babam anneme gidin oğluma Trabzonspor forması alın diye para verdi bilen bilir tam kapalıçarşı girişinde forma satan dükkanlar var oraya gittik allem ettim kallem ettim anacığıma ŞANLI BEŞİKTAŞ formasını aldırdım olayları hepiniz tahmin edebilirsiniz babam çok kızdı ben evimde beşiktaşlı beslemem dedi inanın o formalarımı poşete koydum evi terkettim tabii sonra beni yandaki apartmanın girişinde uyurken bulmuşlar  :)
beşiktaşlı olmak zordur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

abi o zaman benim galataraylı olmam gerekiyor :s20: ben galatasaraya tepki olarak doğmuşum :D aile baba tarafından galatasaraylı. benim beşiktaşlılığım bana daha bir anlamlı geliyor :icool:
Sorma @MURAT Abi , Bi elin 5 Parmağı bir olmuyor , Dedem , Ben , Babam Beşiktaşlıyız , Kardeşim Fenerli :akuma: :s20: Ama Senin durum Harbiden Alkışlanacak derecede :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

abi bir de @anilt var bu anıl baska oanıl başka
farkında olmadığımı nasıl düşünüyorsun ki . :lol:  :lol:

beşiktaşlı olmak zordur.
murat ben maça giderdim benim oglumu bebekken  tv nin karşısına hanıma oturttururdum kanina islesin diye kimse inanmaz ama ilk kelimesi kartal oldu oğlumun şimdi 14 yaşında tam bir kartal..

farkında olmadığımı nasıl düşünüyorsun ki . :lol:  :lol:
abi senin anıllarla sıkıntın var ozaman iyiki  adım murat  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Dogan

Takım tutma muhabbeti insanın karakteristik özelliğiyle bağdaşır.Besiktasli olupta renkliler gibi takinanini görmedim. Her zmn siyah beyazin vermis oldugu bi tavır vardır besiktaslilarda bu heo böyle olmustur ve olcaktirda oturun kalkın besiktasli oldugunuza sukredin bide renkli takim taraftari olsaydik napardik o zmn düşünemiyorum  :kop:

Çevrimdışı murat

Sorma @MURAT Abi , Bi elin 5 Parmağı bir olmuyor , Dedem , Ben , Babam Beşiktaşlıyız , Kardeşim Fenerli :akuma: :s20: Ama Senin durum Harbiden Alkışlanacak derecede :bandit:
tabi bizim zamanımızdaki evler anne baba çocuktan oluşmuyordu amcalar da işin bir parçasıydı.anne tarafım beşiktaşlıydı ama ben hiçbirini görmemiştim.çerkes kanı ağır bastı sanırım.

Ahmet abi bu arada sen zeytinburnundamısın

Çevrimdışı murat

abi senin anıllarla sıkıntın var ozaman iyiki  adım murat  :kop: :kop: :kop:
bizim dönemin en yaygın ismidir murat :D
 @ALI RIZA bu gece temizliği ben yapayım istersen  :D

benim beşiktaşlı olmam Ermeni alt kat komsularımız vardı yasıtım oğulları vardı ailece beşiktaşlılardı onlar beni beşiktaşlı yaptı babam fena uyuz olmuştu onlara  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İnönüyü çok özledim arkadaş ben. Valla daraldım. :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

bizim dönemin en yaygın ismidir murat :D
 @ALI RIZA bu gece temizliği ben yapayım istersen  :D
@MURAT abi karar senin :)

benim beşiktaşlı olmam Ermeni alt kat komsularımız vardı yasıtım oğulları vardı ailece beşiktaşlılardı onlar beni beşiktaşlı yaptı babam fena uyuz olmuştu onlara  :kop: :kop: :kop:
murat anılarımızı silmeyin lütfen

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bayağı bir Konu dışı yaptık :D Ben kaçıyorum herkese iyi Geceler :uyucam: Şimdi @Necmi abi gelir Bukadar Konu dışı mesajın içinden Benim mesajı bulur kalayı basar bana , o gelmeden ben kaçayım :evillol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

necmi abi konu beşiktaşsa sesini çıkarmaz

Çevrimdışı murat

murat anılarımızı silmeyin lütfen
otobüsü çekmişsin direk panky.ben vazgeçtim @ALI RIZA  karar senin

Çevrimdışı Türkay

Yeni açığın üst tarafında ki sıralara prekast konmuş yeni fark ediyorum ben o köşeyi  :ishock:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı murat

Çevrimdışı ALI RIZA

Bende de Ben dışımda anne (Tarafsız) baba abla kardeş fenerli Alayına isyan Ben BJK  :super: BJK macı yada içinde BJK olan haber geçince hepsi pür dikkat bana bakar bende ekrana haber yada maç bitince hayat onların olsun :D unutmam fener BJK macı vardı kardeşim 14- 16 yasında idi lig tv  evde maç izliyorduk fener gol attı kırdırmak için önümde sevinç hareketleri halaylar vs oturdugum yerde 1 tekme ile iki yana yasladım :) efendi ol otur dayağınla kal dedim hepiniz bir ben tek dedim  :evillol: BJK gol atınca garibim gene dayak yedi  :ishock: alıştı dayağa tabi  :ishock:

bizim sınıfta 6 tane murat vardı :D
Allah tan murat can murat han modası olmadı bizim isim üstünde bunu silebilirsiniz sıkıntı yok  :super:

Çevrimdışı ahmet türker

Bayağı bir Konu dışı yaptık :D Ben kaçıyorum herkese iyi Geceler :uyucam: Şimdi @Necmi abi gelir Bukadar Konu dışı mesajın içinden Benim mesajı bulur kalayı basar bana , o gelmeden ben kaçayım :evillol: :evillol:
:kop:  :kop:  :kop: