Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6379260 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı AhmetY

değerli kardeşim senin gibi beşiktaşimıza  olumlu kelimeler sarf ederek değer veren  insanlara en çok ihtiyaç duyduğumuz zaman bu zamandır .senin gibi arkadaşlarımızın sayısının artmasını diliyorum ,sende benim duygularımı okşadın sağol varol değerli ve sevgili kardeşim .
Sağ ol abi sen de var ol :) 55bin iddiasını ortaya atan mühendis adayı arkadaşım da fenerli zaten, demek ki adamların yapısında var stadyum bitmeden 55bin kişilik olacağı inancı :D duyunca ben de sizler gibi tepki verdim ama 55bin kişi "kartal gol gol gol" diye bağırdığımız geldi bi an gözümün önüne, kulaklarımda o ses.. ve buna inandırmak istedim kendimi bi süreliğine, siz de 5dklığına inanın güzel oluyo tavsiye ederim :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

hiç bir zaman inanmadım geçmişte taraftarı eşit olan bu gün nasıl oluyor da farklı oluyor. beşiktaşlılık aile gelenegidir ben dedemden bu mirası aldım ,bir düşün değerli kardeşim dedem 1957 senedinde rahmetli oldu ben 1958 senesinde doğdum babambana bayrağı devretti ben de oğullarıma , bu kırılamaz bir zincir demektir.
Ben sıkıntı yapmıyorum @ahmet türker abi , nerde çokluk orda B...kluk diye bir söz var , varsın az olalım sıkıntı yok , Az ve oz olalım Bizim birimiz onların 10nuna bedel :eyes Ben özellikle Ankarada Bizim Renklilerden daha fazla taraftarımız olduğunu düşünüyorum , Çok ciddi bir Profil ve Potansiyel var orada , Burada yani İstanbulda onlar daha fazla Bu kesin :by2: Bu arada benimde Babadan geliyor hatta Dedemde Beşiktaşlı , Dedem , Babam ve Ben Beşiktaşlıyız , Kardeşim Renkli :akuma:
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 00:20:19 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ahmet türker

Dede ve torun var burada  :icool:
benim çocuklarımda bu forumun üyesi , yarın torunlarımda olacak .doğru söylüyorsun değerli kardeşim

abi biz trabzonluyuz ailede Beşiktaşlı ben kızkardeşim ve oğlum var ama benim etrafımda gördüğüm Metin Ali Feyyaz dan sonra basiretsiz yönetimler sayesinde ezici bir renklileşme olduğu bir gerçektir

Çevrimdışı Türkay

Benim Beşiktaşlı oluşum da aslında biraz şans eseri gibi. Ananem ve dayım Fenerliymiş annem onlara inat Beşiktaşlı olmuş küçükken. Sonrasında ben daha çok küçükken çarşıya forma almaya gitmiştik mağazaya girdiğimiz de adam hangi takım diye sormuştu annem direk Beşiktaş demişti. O günden sonra resmi olarak Beşiktaşlı oldum yoksa doğuştan Beşiktaşlıyım tabi :lol:
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 00:26:52 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ahmet türker

Ben sıkıntı yapmıyorum @ahmet türker abi , nerde çokluk orda B...kluk diye bir söz var , varsın az olalım sıkıntı yok , Az ve oz olalım Bizim birimiz onların 10nuna bedel :eyes Ben özellikle Ankarada Bizim Renklilerden daha fazla taraftarımız olduğunu düşünüyorum , Çok ciddi bir Profil ve Potansiyel var orada , Burada yani İstanbulda onlar daha fazla Bu kesin :by2:
zaten evvelden ezelden ankarada beşiktaşlı taraftar fazla değerli kardeşim . :) ama aramızda bir fark olmadığını passolig kart rakamlarına bakın anlarsınız üstelik biz passo yu boykot ediyoruz.

:kop:  :kop:  :kop: bu yazını sonradan farkettim değerli kardeşim .
abi seninle anıl arasındaki atişmalari zevkle takip ediyoruz  :tabe:

Çevrimdışı ahmet türker

Sağ ol abi sen de var ol :) 55bin iddiasını ortaya atan mühendis adayı arkadaşım da fenerli zaten, demek ki adamların yapısında var stadyum bitmeden 55bin kişilik olacağı inancı :D duyunca ben de sizler gibi tepki verdim ama 55bin kişi "kartal gol gol gol" diye bağırdığımız geldi bi an gözümün önüne, kulaklarımda o ses.. ve buna inandırmak istedim kendimi bi süreliğine, siz de 5dklığına inanın güzel oluyo tavsiye ederim :D
değerli kardeşim rakip yapıyorsa sana da yapma hakkı doğar hiç amormal değil şartları eşitlemiş oluyoruz . :)

Çevrimdışı beşiktaşk

valla bizim ailede miras Beşiktaş. Allah nasip ederse 5-6 ay sonra yeğenim olacak Beşiktaş'lı olmaktan başka seçeneği yok :D :D :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı ahmet türker

abi seninle anıl arasındaki atişmalari zevkle takip ediyoruz  :tabe:
anıl derken ? ben genelde isimleri hiç aklımda tutamam .sakın yanlış anlamayın .

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Benim Beşiktaşlı oluşum da aslında biraz şans eseri gibi. Ananem ve dayım Fenerliymiş annem onlara inat Beşiktaşlı olmuş küçükken. Sonrasında ben daha çok küçükken çarşıya forma almaya gitmiştik mağazaya girdiğimiz de adam hangi takım diye sormuştu annem direk Beşiktaş demişti. O günden sonra resmi olarak Beşiktaşlı oldum yoksa doğuştan Beşiktaşlıyım tabi  :lol:
Valla ben tam doğuştan Beşiktaşlı olmuşum @Türkay :tabe: Ben Daha 40 Günlükken , Misafirliğe gidiyormuşuz , Yolda Babam Boynuma Beşiktaş atkısı sarmış ve Beni Havaya kaldırıp Benim oğlum Kara kartal olacak demiş :lol: Ogün bugün Hayat Beşiktaş :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı beşiktaşk

bana kalırsa stadın kapasitesinin hiç bir önemi yok 41903 51903 benim için aynı önemli olan stadı yılda kaç gün kullandıgın bence yılda 150 gun ile-250 gun arasında cok fark var sonucta gelirler stadın ne kadar çok kullanıldığı ile ilgili.

Çevrimdışı Türkay

Valla ben tam doğuştan Beşiktaşlı olmuşum @Türkay :tabe: Ben Daha 40 Günlükken , Misafirliğe gidiyormuşuz , Yolda Babam Boynuma Beşiktaş atkısı sarmış ve Beni Havaya kaldırıp Benim oğlum Kara kartal olacak demiş :lol: Ogün bugün Hayat Beşiktaş :bandit:

Çok şaşalı bi giriş yapmıssın abi siyah beyaz hayatına  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

benimle sorun yaşayanları kullanarak haklı konuma geçeceğini mi sanıyorsun ,başkaları ile sorun yaşamamı kullanman bile kendine güvenin olmadığını gösteriyor ,sana defalarca değerli kardeşim diye hitab etmeme rağmen sen bir kere bile abi yada kardeş diye hitap etmemenden bile olaya nasıl katı, ve düşüncelere kapatıp salt kendini savunma durumuna geçtiğini anlıyorum  son sözü de sana birakmayacağımı bil değerli kardeşim ,madem inat ettin ,devam edelim .
bu anil abi

Çevrimdışı Kemal

Beton mikseri yeni açık tarafına geldi, eski açık üst kattada birileri yürüyodu bu saatte .

Çevrimdışı Caner

bana kalırsa stadın kapasitesinin hiç bir önemi yok 41903 51903 benim için aynı önemli olan stadı yılda kaç gün kullandıgın bence yılda 150 gun ile-250 gun arasında cok fark var sonucta gelirler stadın ne kadar çok kullanıldığı ile ilgili.

Katılıyorum; localar, konserler, defileler vs aslolan. Sonuçta desibel rekorları da büyük zaferler de 30 bin kişiyle kırıldı, 42-45 bin bandındanki her rakam idealdir. Fazlası da olmasın demiyorum daha güzel olur ama stadın kapasitesiyle ilgili hiç sıkıntım olmadı şimdiye kadar.

Çevrimdışı ahmet türker

valla bizim ailede miras Beşiktaş. Allah nasip ederse 5-6 ay sonra yeğenim olacak Beşiktaş'lı olmaktan başka seçeneği yok :D :D :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:
zaten doğrusu da bu ,ingilterede sunderlandlının ogluda sunderland lı oluyor önemli olan aile geleneği.  :ok:  :ok:

Çevrimdışı ilhan

Beton mikseri yeni açık tarafına geldi, eski açık üst kattada birileri yürüyodu bu saatte .
Yeni açıkta beton var  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

@Necmi  abi merhaba duydum ki  küçükyalı civarında bir balıkçı varmış ve orda bir yemek verecekmişsin foruma.....Varmı aslı astarı....

ayrıca bir soru foruma günlük kaç kişi giriyor haber sitesi ne durumda  yapabileceğimiz bir şeyler var mı?...

Çevrimdışı Dogan

siz birinin sizi küçükken besiktasli yapmasiyla besiktasli olmussunuzda ya geseli-febeli yapsaydi nolurdu o zmn :kop: :kop: benim 2 abim gslidir dogal olarak benide gsli yapmislardi taa 9 yasinda kadar gsliydim ta ki kupa macinda besiktas genclerbirligine yenilene kadar o maci rastgele tvde izlemistim uzatmalarda 4-3 kaybettik ama ben kazandım allahima şükürler olsun ki....biz iyi gün taraftari deiliz elhamdülillah nasil besiktasli oldum bilmiyorum ama o macin yeri bende ayridir duygularim bi degisik olmustu  :bandit:
[ Son Düzenleme: 18 Ocak 2015, 00:48:11 Dogan ]

Çevrimdışı murat

zaten doğrusu da bu ,ingilterede sunderlandlının ogluda sunderland lı oluyor önemli olan aile geleneği.  :ok:  :ok:
abi o zaman benim galataraylı olmam gerekiyor :s20: ben galatasaraya tepki olarak doğmuşum :D aile baba tarafından galatasaraylı. benim beşiktaşlılığım bana daha bir anlamlı geliyor :icool:

Çevrimdışı onurt

@Necmi abi sen 2 kat daha rampa var demiştin ama şu fotoya göre bana bir kat kaldı onu ileriye doğru devam ettirip çıkışa vardıracaklar gibi geliyor. Bilmem anlatabildim mi?
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

ilkokula yeni baslamıştım bakirkoy de oturuyorduk babam anneme gidin oğluma Trabzonspor forması alın diye para verdi bilen bilir tam kapalıçarşı girişinde forma satan dükkanlar var oraya gittik allem ettim kallem ettim anacığıma ŞANLI BEŞİKTAŞ formasını aldırdım olayları hepiniz tahmin edebilirsiniz babam çok kızdı ben evimde beşiktaşlı beslemem dedi inanın o formalarımı poşete koydum evi terkettim tabii sonra beni yandaki apartmanın girişinde uyurken bulmuşlar  :)