Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387820 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 18:46:00
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
@Geovani firma sağlam başkan işi ehline vermiş  :ok: bide kar yağdı iyi oldu işçiler fazladan3-4 gün dinlendi bu bize extra motivasyon olarak döner önümüzdeki 10 gün hava güzel kayıp günleri geri alırlar diye tahmin ediyorum :ok:

Freyssinet bunu yaptıysa bizimkini tek eli arkada bile yapar @Oktay

:muhaha:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı yigitcan1903

Önümüzdeki sezon için tam açılış tarihi belli değil henüz sanırım değil mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu yeni açıktaki tünelin orada açıklık bırakılmış. Hani kapanacaktı
@Yunus Abi O Tünel Girişi Perde Betonuyla kapatılmayacak , Öyle Açık bırakılacak , Gökhan Turkmen öyle demişti :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

@Altuğ kardesim su Tapatalk olayini bi halledicer gozunu seviyim :bawling:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Anıl

sana inat gidip temmuzda ben oynayacam :akuma:
Aman abi o kadar para verip hibrit çim yaptırıyoruz tam yetişirken bozma sakın :by2:

Çevrimdışı Anıl

Önümüzdeki sezon için tam açılış tarihi belli değil henüz sanırım değil mi?
Değil malesef Yiğitcan abi, çatının gerilmesi tamamlandıktan sonra belli olur ama muhtemelen :ok:

Çevrimdışı Anıl

Freyssinet bunu yaptıysa bizimkini tek eli arkada bile yapar @Oktay

:muhaha:

Kaç para ulan şöyle bir skorbord :s20:

Çevrimdışı Geovani

@Oktay başkan stadta kaliteden taviz vermiyor belliki çatı işinde işin ehli firmalardan birisi...havalar müsaade ettiği sürece çatının uzun süreceğini düşünmüyorum hazırlık aşaması zaman alacaktır fikrimce...mabetin de dediği havaya kalktıktan sonra çatı kaplama,ince işler,çim,koltuklar,küfeki kaplama çevre düzenlemesi vs hepsi eşzamanlı gidecek...ALLAH bize oraya şampiyon olarak gitmeyi nasip etsin....
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR

Çevrimdışı yigitcan1903

Değil malesef Yiğitcan abi, çatının gerilmesi tamamlandıktan sonra belli olur ama muhtemelen :ok:
Baktım bundesliga falan belli
Tabii bizimkilerden böyle bir programlama beklemek hayal
14 Ağustosmuş bu arada orası
Avrupa şampiyonası olacak diye de çok geç başlayamaz keşke bu yaz bi organizasyon olaydı

Çevrimdışı yigitcan1903

@Oktay başkan stadta kaliteden taviz vermiyor belliki çatı işinde işin ehli firmalardan birisi...havalar müsaade ettiği sürece çatının uzun süreceğini düşünmüyorum hazırlık aşaması zaman alacaktır fikrimce...mabetin de dediği havaya kalktıktan sonra çatı kaplama,ince işler,çim,koltuklar,küfeki kaplama çevre düzenlemesi vs hepsi eşzamanlı gidecek...ALLAH bize oraya şampiyon olarak gitmeyi nasip etsin....
Amin

Çevrimdışı Anıl

Amin Ufuk abi. Çatının hazırlık aşaması zaman alacak gibi evet. Ama dün bir sürü çatı kolonu geldi. Tahmini olarak 10 tane vardır en az. 4 tanesi takılmıştı zaten Kapalı'ya bu gelen 10 tane de hemen takılırsa Kapalı'da halatlar serilmesine engel birşey kalmıyor. Eğer bu sistemle biten tribünlerden hemen yapımına başlarlarsa kaba bittikten sonra çok beklememiş oluruz. Umarım planları bu yöndedir :)

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

Baktım bundesliga falan belli
Tabii bizimkilerden böyle bir programlama beklemek hayal
14 Ağustosmuş bu arada orası
Avrupa şampiyonası olacak diye de çok geç başlayamaz keşke bu yaz bi organizasyon olaydı
Sen ligin açılış tarihinden mi bahsediyordun Yiğitcan abi :ebebe: Bizde de muhtemelen 21'inde başlar :)

Çevrimdışı yigitcan1903

Sen ligin açılış tarihinden mi bahsediyordun Yiğitcan abi :ebebe: Bizde de muhtemelen 21'inde başlar :)
Evet  :) Bakalım ne kadar geç o kadar iyi

Çevrimdışı ozan062

öyle birseyki agustosa egerki yetiştirirsek yada kasım diyelim enkotu

bu stadın bu leziz mukemmel ortamın acılıs macının olmayacak olması ne kadar kotu:(( yarım kalmıs bir hal alıcak onun için bilmiyorum ama acele edilmesinde fayda var bana sorarsanız
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Anıl

öyle birseyki agustosa egerki yetiştirirsek yada kasım diyelim enkotu

bu stadın bu leziz mukemmel ortamın acılıs macının olmayacak olması ne kadar kotu:(( yarım kalmıs bir hal alıcak onun için bilmiyorum ama acele edilmesinde fayda var bana sorarsanız
Açılış organizasyonu yapmadan stadı açmazlar Ozan abi :ok:

Çevrimdışı capo di capi

Allahın izni ile yeni sezonun ilk maçına mabet yetişir arkadaşlar.
Süleyman Seba Ölümsüzdür

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Kombine satışlarında yoğunluk hangi tribünde bunu gösteren tablo varmı?

Çevrimdışı ALI RIZA

İnstagram görüntü süper kim çektiyse eline sağlık

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

BJK TV ne iş yapar. Niye staddan hiç canlı yayın yapmıyorlar?

Çevrimdışı Efe

Teknolojik halatli germe cati efe bunu sevdi :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

BJK TV ne iş yapar. Niye staddan hiç canlı yayın yapmıyorlar?
O konuya hiiiiç girmeyelim. Süleyman Seba'nın ölüm haberini öğrendiğimde hemen BJKTV yi açtım. 15 dakika sonra haber aldılar ve yayını kesip haberi verdiler.  :akuma: bu arada ben twitterdan mesaj da attım. Pek çok kişi de sanırım mesajla uyardı. Sonrasında bu konu Divan Kurulunda da gündeme geldi ve eski yöneticiler gitti yenileri geldi. Bunlar da bir Başkan seviyorlar aman allahım. Bir maç öncesi programları var; of of of. Ben yorumcularının hiç birini tanımıyorum mesela. Benim eksikliğim de olabilir. Ancak bir oylama yapsak acaba kaç kişi biliyordur. Bana kalırsa kapatılsın gitsin. Hiç önemli bir kuruluş değil.Sadece para kaybı. Onlar ancak örnek locayı görebildiler. Haberlerinde bile Ağustos ayından görüntüler kullanıldı. Mesela sosyal medyadan Beşiktaş'ı izliyorlar mı? Sanmıyorum. İzleseler Yasaklı Link[/member] dan @Ekrem den, yeniinönüden utanır gider her gün bir kare çekerler. Olmadı haftada bir gün Bjk İnşaatın başındaki adamdan görüş alırlar. Gidip saha içinden iki fotoğraf alırlar. Ben olsam oradaki işçilerle her maçı birlikte izler bir program yaparım. Ne biliyim işte... Gereksiz dedim ya :akuma:

Çevrimdışı yigitcan1903

BJK TV de bir adam vardı malum etkisi de hala oralarda
Ne işe yarar kanal çok yakın zamanda göstermişti
Hala kulübün baş köşesinde baş danışman
Mide bulandırıcı herif

Çevrimdışı izorlu85

Bu gun ruyalar aleminde gibi bir gun yasadim bugun 23 nisan cocuklari gibi gun yasadim. Bu gunu yasamama yardimi olan bjk_mabet  e minettarim. Kabatas vapur iskelesine yaklasirken aradi beni stada uzak diyarlardan gelen biri yaklasiyormus gaziler bufeye gel dedi. Ama vardigimda boyle candan cana yakin biri ile karsilacagimi bilmiyordum. Ama her sey icin bjk_mabet e sonsuz tesekkurler. Bazi seyler anlatilmaz yasanir derler ya. Aynen oyle bi gundu benim icin ama yinede anlatmaya calisayim. Bi stad yapilmiyor bi dev icin sato yapiliyor resmen o kolonlarin kalinligi o kirislerin kalinligi dev gibi prekastlar hele hele o kapalinin 2.katindan asagi bakmak yurek ister yukseklik korkum yoktur ama tirstim resmen asagi duseriz diye bjk_mabet e saka bile yaptim. Arkadaslar fotolarda ki gibi degil gidip gorunce buyulendim kolonlari 2 tane ilker elele tutusarak saramayiz. Lego gibi yerlestirin denilen prekastlarin yerlestirilmesine bizzattanik oldum. En basindanberi bildigim stadin sadece kapali bolumunde bile:kaubolabilirim size o kadarini soyleyebilirim. Ornek  locadan ornek korkuluktan ornek koltukdan ornek yer dosemesine ornek cama kadar o kadar cok sey gordum ki cogunu hairlamak bile zor suan. Neyse birazdan bi kac foto yuklemeye caliscam. Stadin icinden amaaaa 😀😀😀
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus Abi O Tünel Girişi Perde Betonuyla kapatılmayacak , Öyle Açık bırakılacak , Gökhan Turkmen öyle demişti :ok:
Ben Gökhan Türkmen ne dedi bilmiyorum ama burada, eskiden akalan artık kullanılmayan tüneller dendiğini ve kapatılacağını okudum. Kim yazdı hatırlamıyorum.  :alala: :alala: