Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387861 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Vodafone Arena 11 Ocak 2015 Resimleri için tıklayınız(134 Resim)

Çevrimdışı yigitcan1903

Konyalıların gazı çoğunun G.saraylı olmasından kaynaklı
G.saray oynayalım dese kucak açarlardı
Bu arada @Serkan_1903 Yasaklı Link[/member] elinize sağlık fotolar için

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bu arada aklıma gelmişken söylemeden edemeyeceğim.bizler kaba bitiş tarihi olarak ocagın ikinci haftası şubat ilk hafta falan derken bile Yasaklı Link[/member] kardeşim mart ayından bahsederken işin açığı yok artık mustafa diyordum.adam meğer bizden daha ileri görüşlüymüş.şimdi kaba için şubat sonu falan demeye başladık.ayrıca başkan da canlı yayınlarda çatı ya aralıkta başlayacağız dedi .yalandan 4 tane kolon diktirdi.buda çatıya başlamış olmak oldu...ilginç...

teşekkür ederim tarihler konusunda en başından beri yanılmadım :)

Çevrimdışı yigitcan1903

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg141461#msg141461 date=1420982216]
teşekkür ederim tarihler konusunda en başından beri yanılmadım :)
[/quote]
Umarım açılış tarihinde yanılırsın,yanılmalısın  :)
Daha fazla sarkmaya tahammülümüz yok

Çevrimdışı Fatih

peki başkan bu söylemleriyle kimleri etkilemiş oluyor yada kandırmış oluyor.seni beni mi yoksa kombine yada loca alacak adamı mı ? kombine alacak olan sen ben zaten bizde zaten biliyoruz işin içini.dünya para verip loca alacak adamda araştırmıştır yada takip etmiştir noluyor ne bitiyor statta .körü körüne para vermemiştir.bence başkan sadece boşuna konuşmuş  oluyor.zira ben kimsenin başkanın lafıyla hareket edip kombine aldıgını sanmıyorum.
Ulke olarak cok saf bi milletiz... Bu zamana kadar yaptigi aciklamalar sadece loca sahiplerini bir de burada ki yazilari okuyan kisileri pek fazla inandiramadi... (burada da soylediklerine inanan cok fazla insan vardi) Bu sekilde demecler verip gundem de kalmasi, BJK'nin reklamini yapmasi (iyi kotu beni enterese etmez, reklam reklamdir her zaman benim gozumde) populerlik artisi, heyecani yukseltmesi, daha fazla insana seslenmesi, daha fazla satis yapma cabasi... bu sebepleri arttiririz da arttiririz... Amac bunlari gerceklestirmekti, gerceklestirdikte...

Ulke de 25 tane stad yapiliyor sadece bizimkisi konusuluyor... Bu BJK'nin buyuklugu kadar Fikret Orman'in da soylemlerinden dolayidir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Umarım açılış tarihinde yanılırsın,yanılmalısın  :)
Daha fazla sarkmaya tahammülümüz yok

Ağustos sonuna yetiştirirler diye düşünüyorum normalde ön görüm ekim sonu ama hızlandırılacaktır bitmeye yakın diye düşünüyorum.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

bu arada 2 video yüklüyorum yüklenmesi zaman alır ama güzel oldu videolar  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Yasaklı Link[/member] ellerine sağlık  :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg141466#msg141466 date=1420982608]
Ağustos sonuna yetiştirirler diye düşünüyorum normalde ön görüm ekim sonu ama hızlandırılacaktır bitmeye yakın diye düşünüyorum.
[/quote]
İnşallah
Sezon başından sarkması büyük kombine kaybı demek

Çevrimdışı Serjo

@Necmi abi
kırmızı ile işaretlediğim yere küfeki taşı olacak mı acaba merak ettim  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi
kırmızı ile işaretlediğim yere küfeki taşı olacak mı acaba merak ettim  :)
taş projesi elimde yok ama olması gerekiyor dışardan baktığında beton yüzey görmemek gerekiyor @Serjo

ysariusta

• Ziyaretçi

Yasaklı Link[/member] ve @Mehmet emeğinize sağlık. Bir sürü iş aynı anda yapılıyor. Güneşi görünce hızlanmışlar.

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

11.01.2015 Vodafone Arena İnşaat Sahasına Video'lu Bakış

Çevrimdışı quentine83

sanırım iki tane testere kiriş  birden yatıracaklar yeni açıkta  :sevinc :sevinc
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı mikartal

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/futbol/182785/Besiktas_a_Vodafone_Arena_da_erteleme_soku.html

Yaw bu Fanatik gerçekten mal galiba
fanatik stad gecikecek derken koydugu resim 1 ay öncesine ait  bilerek moral bozmak için yapıyorlarsa vahim,yok araştırmadan rasgele foto koyuyorlarsa dahada vahim bunların diger haberlerine nasıl inanacaksın
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 16:36:36 mikartal ]

Çevrimdışı Sponsor Bağlantı

Daha önce yazıldı mı bilmiyorum. Çatının montajını yapacak İz İnşaat, Fransa kökenli Freyssinet firması ile çalışıyor. Bu firmanın ülkemizdeki şirketi Freysaş. Alttaki linkte de Freyyssinet'in halatlı germe çatı projeleri mevcut.

http://www.freyssinet.com/freyssinet/wfreyssinet_en.nsf/sb/new-structures.stadiums

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı ahmet türker

Ulke olarak cok saf bi milletiz... Bu zamana kadar yaptigi aciklamalar sadece loca sahiplerini bir de burada ki yazilari okuyan kisileri pek fazla inandiramadi... (burada da soylediklerine inanan cok fazla insan vardi) Bu sekilde demecler verip gundem de kalmasi, BJK'nin reklamini yapmasi (iyi kotu beni enterese etmez, reklam reklamdir her zaman benim gozumde) populerlik artisi, heyecani yukseltmesi, daha fazla insana seslenmesi, daha fazla satis yapma cabasi... bu sebepleri arttiririz da arttiririz... Amac bunlari gerceklestirmekti, gerceklestirdikte...

Ulke de 25 tane stad yapiliyor sadece bizimkisi konusuluyor... Bu BJK'nin buyuklugu kadar Fikret Orman'in da soylemlerinden dolayidir...
görüşlerine katılıyorum . başkanı sevmeyen insanlar sürekli aynı söylemlerle ortaya çıkıyor ,bazıları da gerçekten durumu anlamadı .başkanın açığını arayanlar da bir tek bunu bulup buna sarılıyor ,(nedense?).

Çevrimdışı ahmet türker

serkan1903. mustafa, mehmet fotolar için çok teşekkürler emeğinize sağlık kardeşlerim. :)