Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6386760 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Türkay

Son fotolara göre içeri de ki kedi yolları baya bitmiş galiba. Ayrıca havanın iyi olmasından dolayı dün ve bugün baya güzel çalışma vardı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Başakşehir de c90 var ama bizim kadar dik değil tribünler? Bizim ki daha fazla dik gibi   :alala:

Çevrimdışı cagdas44

Fotoğraflar için @izorlu85 ve @Necmi hocalarım teşekkür ederim

Kamyondan indirilenler demiryolu traverslerine benziyor  :D  sanırım prekast üstüne ağaç serilmesi için getirildiler

Çevrimdışı Deniz

Başakşehir de c90 var ama bizim kadar dik değil tribünler? Bizim ki daha fazla dik gibi   :alala:
C90la dikliğin alakası yok ki.C90 ı sağlamak için dik yapılıyor zaten tribünle saha arasındaki mesafe falan da önemli etken..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

C90la dikliğin alakası yok ki.C90 ı sağlamak için dik yapılıyor zaten tribünle saha arasındaki mesafe falan da önemli etken..

Bilgim yok görüş açısı hakkında ama bizim tribünler hakikaten fazla dik yani mesela benim yükseklik korkum olmamasına rağmen başım döner. Allah üst kat kombinelilere kolaylık versin  :lol:

Çevrimdışı yigitcan1903

@izorlu85  ve senin vasıtanla @bjk_mabet elinize sağlık

Şu kapalı üstten fotoğraf geldikçe daha bi aşık oluyorum her defasında
Tribün dediğin böyle dim dik,böyle ölümüne...
Düşelim 6.15 lik boşluğa gömsünler
Serdarın tarafına hangi devre denk gelirsem
[ Son Düzenleme: 11 Ocak 2015, 22:33:03 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı Deniz

@izorlu ve senin vasıtanla @bjk_mabet elinize sağlık

Sen niyeti bozmuşsun düşerken beni de çekersin aşağı  :kop:

Çevrimdışı izorlu85

Fotoğraflar için @izorlu85 ve @Necmi hocalarım teşekkür ederim

Kamyondan indirilenler demiryolu traverslerine benziyor  :D  sanırım prekast üstüne ağaç serilmesi için getirildiler

Rica ederim dostum. Evet cati halatlari prekastlara zarar vermemesi icin konulacak.
SS Arena (Süleyman SEBA Arena)

Çevrimiçi murat

@Necmi abi , @MURAT abi çok acıkmış Fazla Bekletme :evillol: :evillol:
1 haftadır  :acim: bu resimler iyi geldi. eline sağlık @izorlu85  @Necmi abi

ysariusta

• Ziyaretçi

@izorlu85 kıskanmadım desem yalan olur. Müthiş fotoğraflar. Eline sağlık

Çevrimdışı yigitcan1903

Sen niyeti bozmuşsun düşerken beni de çekersin aşağı  :kop:
Kamikaze inicez  :evillol:
Sen dua et mabet bizim orda değil
O olsa çalıştığı statta ilk maçı bitiremeden güm Allah muhafaza

Çevrimdışı izorlu85

@izorlu85  ve senin vasıtanla @bjk_mabet elinize sağlık

Valla yukseklik korkum yok ama cikinca korktum inanin mukemmel bi goruntu. :halay:

Çevrimdışı onder23

küfeki çok güzel durmuş ben çok beğendim  :ishock:

Çevrimdışı izorlu85

Çevrimiçi Necmi

@bjk_mabet ilkerin taktığı baret bana hiç yabancı gelmiyor  :bandit: eskitme baretimizi oralarda daha imzada göremedim üzerinde Dostlar o baret forumdan şanslı bir kişinin olacak imza için göndermiştik baret Başkanın @Fatih e hediyesidir çekilişle bir kişiye hediye edeceğiz  :D

Çevrimdışı izorlu85

@izorlu85 kıskanmadım desem yalan olur. Müthiş fotoğraflar. Eline sağlık

Gezerken sokda gibiydim cok garip duygular icinde idim. Bi ara dalmis gitmisim bjk_mabet beni geliyor diye yurumus bakmis dalmisim koluma dokundu hadi diye  :biggrinking:

Çevrimdışı izorlu85

@bjk_mabet ilkerin taktığı baret bana hiç yabancı gelmiyor  :bandit: eskitme baretimizi oralarda daha imzada göremedim üzerinde Dostlar o baret forumdan şanslı bir kişinin olacak imza için göndermiştik baret Başkanın @Fatih e hediyesidir çekilişle bir kişiye hediye edeceğiz  :D

Abi eskitmedim basim ustunde tasidim  :biggrinking:

Çevrimdışı Deniz

Kamikaze inicez  :evillol:
Sen dua et mabet bizim orda değil
O olsa çalıştığı statta ilk maçı bitiremeden güm Allah muhafaza
Mabet zaten yerinde duramıyor.90+3 olcay olursa sen ben Mabet alt tribüne uçarız.hatta mabette bu hareketlilik varken sahanın içine bile uçabilir  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı izorlu85

küfeki çok güzel durmuş ben çok beğendim  :ishock:
10 numere bence ben bittim bittim bugun

Gezerken sokda gibiydim cok garip duygular icinde idim. Bi ara dalmis gitmisim bjk_mabet beni geliyor diye yurumus bakmis dalmisim koluma dokundu hadi diye  :biggrinking:

:) Hep resımlerden bakıosun ne kadar buyuk bir alan oldugu yakından bakınca anlaşılıyor ve şok oluyorsun :) Ben stada yakınım ama cok gidemiyorum bu akşam ordaydım dehşet bir alan hele kapalı acaip görülüyor :)

Şubat ilk haftası gidecegim tekrar bakalım ozaman üst yuvarlak sütunlar tüm stadı cevrelemiş olur inşallah..

ysariusta

• Ziyaretçi

Bana @bjk_mabet demeyin o konuyu bilir....  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı yigitcan1903

O demir bariyerlerin de çıkıcam üstüne
Alt tarafa "Sosyete ayağa sosyete ayağa" tempo tutçam  :evillol:
Neyse yeteri kadar kötü örnek olduk  :D