Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6387686 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Eski açıkla numaralı birleşiminde yukarda vinçmi var banamı öyle geliyor güneşden dolayı :D
vinc var biseyler yapiyor buyuk ihtimal dun betonlanan perdeli sutunlarin kalibini sokuyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı beşiktaşk

Eski açıkla numaralı birleşiminde yukarda vinçmi var banamı öyle geliyor güneşden dolayı :D

o vinç çok sakat durmuyor mu inşaattan anlamam ama tehlikeli yerde sanki

Çevrimdışı Efe

o vinç çok sakat durmuyor mu inşaattan anlamam ama tehlikeli yerde sanki

Gerekli onlemler alinmistir ona gore cikariyorlar zaten gerekli yerlere yeni acikta aylardir vinc tablalarda dolasiyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Efe

@Efe ben göremedim testere  yeni açıkta  :alala:

Sutunun ordan iskelesi kurulmaya baslanmis tan secilmiyor suan alta dogru inecekler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Yeni aciktan bi fotolazim testere kalip olayini netlestirelim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı quentine83

bu arada aklıma gelmişken söylemeden edemeyeceğim.bizler kaba bitiş tarihi olarak ocagın ikinci haftası şubat ilk hafta falan derken bile Yasaklı Link[/member] kardeşim mart ayından bahsederken işin açığı yok artık mustafa diyordum.adam meğer bizden daha ileri görüşlüymüş.şimdi kaba için şubat sonu falan demeye başladık.ayrıca başkan da canlı yayınlarda çatı ya aralıkta başlayacağız dedi .yalandan 4 tane kolon diktirdi.buda çatıya başlamış olmak oldu...ilginç...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 11 Ocak 2015, 13:31:46
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
Kamera camını silen arkadaşın elleri dert görmesin  :claps: :sevinc
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serkan_1903

Sonra dedim ki iyi ki BEŞİKTAŞ'lıyım.

Çevrimdışı Serkan_1903

Çevrimdışı ahmet türker

bence fazlada kibar olmaya gerek yok herkes yerini bilsin havalanmasınlar kendi şehirlerinde konya taraftarından fazla Beşiktaşlı vardır. bugün gelirlerinden çoğu bizden tırtıklanmış paralar buyrun naklen yayın geliri bence herkes haddini bilecek
görüşlerine aynen katılıyorum ve konyanın stadının hepimizin vergileri ile yapıldığını ilave edebilirim,kendi paraları ile yapmış gibi davranmaları enteresan ,bizim gibi kendi paraları ile yapsaydılar hak verebilirdim. :)

Çevrimdışı Serkan_1903

Çevrimdışı Fatih

Genelleme yapma diyenler olabilir ama genelleme yapacağım..

Yobaz şehir, yobaz insanlardan fazlası beklenemezdi..

https://www.facebook.com/video.php?v=10152661318996295&set=vb.9132461294&type=2&theater

+ Tabiki bizdeki bazı afedersiniz dingiller de bunu tetikliyorlar, oraya buraya çarşı yazarak.
Bu video da konusan eleman herseyin en abartilisini anlatmis... Konya yonetimi BJK'nin gelmesini istiyor... Konya Buyuksehir'de BJK'nin gelmesini istiyor... Bir BJK macinda Konya sehrine milyon tl gelir gelecek.... 9 Mac Konya'da oldugunu dusunursek taraftarin sozunu hic bir zaman dinlemezler... Dinlemeyecekler de zaten... BJK %95 Konya'nin stadinda oynayacak bu sene...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ALI RIZA

Kamera camını silen arkadaşın elleri dert görmesin  :claps: :sevinc
garanti caycıdır  :evillol: gecen mesaj atmıştım dışarda idi demek yeni gitti dışarı serviste yapıyor  :kop:

Çevrimdışı Serkan_1903

Efe son foto derdine derman olacak galiba

Çevrimdışı Deniz

bu arada aklıma gelmişken söylemeden edemeyeceğim.bizler kaba bitiş tarihi olarak ocagın ikinci haftası şubat ilk hafta falan derken bile Yasaklı Link[/member] kardeşim mart ayından bahsederken işin açığı yok artık mustafa diyordum.adam meğer bizden daha ileri görüşlüymüş.şimdi kaba için şubat sonu falan demeye başladık.ayrıca başkan da canlı yayınlarda çatı ya aralıkta başlayacağız dedi .yalandan 4 tane kolon diktirdi.buda çatıya başlamış olmak oldu...ilginç...
Aynen oyle ben de bunu 5 aydir soyluyordum ama kucuk bir lince kurban gitmistim :) .sen bu isten anlamiyorsunlar,baskan aralikta bitiriyoruz diyor sen kimsin ki baskanin ustune laf soyluyorsun diyenler,yok artik 2017 deseydin bari diyenlerle dolmustu buralar.bise biliyoruz da konusuyoruz ama doğruyu soyledin mi 9 koyden kovuluyorsun :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Efe son foto derdine derman olacak galiba
Eline Sağlık @Serkan_1903 abi :ok: Evet Obitaş 1 Değil 2 Testere iskelesi birden kuruyor Galiba yanlış gormediysem :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Fatih

Aynen oyle ben de bunu 5 aydir soyluyordum ama kucuk bir lince kurban gitmistim :) .sen bu isten anlamiyorsunlar,baskan aralikta bitiriyoruz diyor sen kimsin ki baskanin ustune laf soyluyorsun diyenler,yok artik 2017 deseydin bari diyenlerle dolmustu buralar.bise biliyoruz da konusuyoruz ama doğruyu soyledin mi 9 koyden kovuluyorsun :)
Baskanin stad hakkinda yalan yanlis demec vermesini destekliyorum ben...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Adam keyfinden yapmadı zaten ,Loca , Vip koltuk ve Kombine satışı artsın diye yaptı :ok: Ama son donemdekileri Desteklemiyorum Çunku zaten sona Geldik gorunen koy kılavuz istemiyor Artık herhangi bir tarih vermesine gerek yok diye düşünüyorum :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı quentine83

peki başkan bu söylemleriyle kimleri etkilemiş oluyor yada kandırmış oluyor.seni beni mi yoksa kombine yada loca alacak adamı mı ? kombine alacak olan sen ben zaten bizde zaten biliyoruz işin içini.dünya para verip loca alacak adamda araştırmıştır yada takip etmiştir noluyor ne bitiyor statta .körü körüne para vermemiştir.bence başkan sadece boşuna konuşmuş  oluyor.zira ben kimsenin başkanın lafıyla hareket edip kombine aldıgını sanmıyorum.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Burak Akay

Amacım tartışma yaratmak değil asla bana Göre Obitaş Tabla işinde çok iyi ve hızlı Çiçekler ise Testere ve giriş çıkış kapılarında gayet hızlılar Bilmem aynı görüşdemiyiz?
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

mustafa_(87)

• Ziyaretçi

Çevrimdışı cagdas44

[quote Yasaklı Link link=topic=1004.msg141453#msg141453 date=1420981690]
134 Pictures Loading....  :busted_cop:
[/quote]

:super: :ok:

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi